Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 января 2023 PRO

Віктор

Агроном-консультант, регіональний представник, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний представник

с 02.2012 по 04.2022 (10 лет 2 месяца)
ТОВ Август Україна, Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки: Закладка дослідів та організація семінарів, днів полів в регіоні. Проведення навчань з керівниками та агрономами господарств, менеджерами дистрибуцій по інтенсивній технології вирощування основних с/г культур, особливостей мінерального живлення, обробітку грунту та ефективного використання засобів захисту рослин з врахуванням впливу діючих речовин на ґрунт, рослину і шкодочинний об’єкт. Ведення в онлайн режимі вирощування с/г культур(«поле-онлайн), та висвітлення основних моментів технології з метою досягнення максимальних результатів в плані виробництва та рентабельності на поливних і не поливних землях. Агрономічний супровід провідних господарств області з метою покращення їх виробничих і фінансових показників, та просування препаратів фірми. Планування і звіти в системі CRM.

Досягнення: регулярне перевиконання планів продажу продукції ТОВ «Август-Україна».
Відзнака в 2014р. від Міністерства агрополітики. Відзнака 2018, 2019, 2020 рр. «лідер по виконанню плану продажу в Україні» від ТОВ «Август Україна»

Головний агроном

с 02.1989 по 02.2012 (23 года)
ДПДГ"Каховське" НААН, Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки: організація та технологія вирощування зернових, технічних, кормових і овоче-баштанних с/г культур. Виробництво та реалізація елітного та оригінального насіння зернобобових, технічних, кормових культур та гібридного насіння соняшника та кукурудзи.

Досягнення: Не одноразово отримував відзнаки від Міністерства агрополітики, обласної та районної рад. За високі показники по вирощуванню с/г культур, обласною Херсонською адміністрацією, нагороджений в 2011 р. дипломом «Кращий агроном Херсонщини».

Образование

Одеський сільськогосподарський інститут

Агрономічний, Вчений агроном, кандидат с/г наук, Одеса
Высшее, с 1982 по 1989 (7 лет)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: