- Файл
Ірина
Технолог, бренд-шеф
- Возраст:
- 44 года
- Город проживания:
- Ровно
- Готов работать:
- Киев, Ровно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8654994/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Бренд-шеф кухар, технолог
Повна зайнятість.
Вік:43 роки
Місто проживання:Рівне
Готовий працювати:Київ, Рівне.
Контактна інформація
Телефон:[
Ел. пошта:[
Досвід роботи
Су-шеф
З 20.08.24 – 10.03.25 Hotel Ski & Wellness Residence Družba**** Словатчина
Бренд-шеф
з 05.2022 по 6.07.24 (2 роки 2 місяці)
Ресторація Кухель, Харчевня Майдан, Суши кафе Wasabi, Курінь., Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Аудит, розробка меню згідно концепції закладу, навчання персоналу, контроль ціноутворення, зменшення собівартості, написання внутрішньої документації.
Бренд-шеф
з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
Виробництво напівфабрикатів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка продукта та написання технологічних, калькуляційних карт.
Бренд-шеф
з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
The Salad, кафе DRUZI, Сімейне Кафе ''Літо'', Київ, Корсунь-Шевченківський (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка бренда з нуля. Написання меню, технологічних карт, навчання кухарів.
Бренд-шеф
з 02.2020 по 01.2021 (11 місяців)
Sweetheart Bottle, Київ (Харчова промисловість)
Розробка нового продукту. Запуск , планування, виробництва.
Бренд-шеф кухар, Технолог
з 10.2016 по 02.2020 (3 роки 4 місяці)
FanEra Projekt Сеть ресторанов дайнер кафе Желток, фан-бар Банка, семейное кафе Брускетта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування , запуск кафе з 0. Меню, ТК, СС, навчання персоналу.
Технолог, Шеф-кухар
з 01.2016 по 10.2016 (9 місяців)
Проектная работа. Разработка нового бренда, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка нового бренду.
Шеф-кухар
з 01.2014 по 01.2016 (2 роки)
Мережа Континент Кард готельний комплекс” Калиба хаус”,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Виконувала всі обов'язки шеф кухаря. Оновлення меню, утворення цін, контроль закупок та залишків, навчання та підбір персоналу.
Соок на лайнері
з 01.2012 по 07.2012 (6 місяців)
RO-RO «Regina della Pace», Хорватія-Італія (Транспорт, логістика)
Приготування страв різних країн на кораблі.
Бренд-шеф кухар
з 01.2012 по 01.2014 (2 роки)
Мережа ресторанів Руденко В.В.7 закладів різних напрямків, Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Соок на параході
з 01.2011 по 07.2011 (6 місяців)
Сухогруз «Волго-Балт 213», Турція-Росія (Транспорт, логістика)
Шеф-кухар
з 01.2009 по 01.2010 (1 рік)
Ресторан «Золоте Руно», Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 01.2007 по 01.2009 (2 роки)
Готельний комплекс «Софія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 01.2005 по 01.2007 (2 роки)
Ресторан-нічной клуб «Магнат», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-універсал
з 01.2004 по 01.2005 (1 рік)
Ресторан «Марлен» готель 4 зірки ,, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-універсал
з 01.2001 по 01.2004 (3 роки)
Кафе «Европа», Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Рівненський Кооперативний технікум
Технолог громадського харчування
Полтавський Університет ресторанної справи
Інженер-технолог, Полтава
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Ассоциация шеф-поваров Украины, Академия Брагина
2020
Profi Club, Внутрішній аудитор системи HACCP
2023
Додаткова інформація
Маю права категорії В та автомобіль.
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф
Киев -
Зав. вироб-ом, складом, базою, ревізор, харч. технолог, особистий кухар
Ровно -
Шеф-кухар
Киев, Львов , еще 3 города -
Шеф-кухар (Азія)
60000 грн, Киев -
Шеф-кухар, бренд-шеф
Киев, Другие страны -
Бренд-шеф кухар, технолог кулінарного виробництва, експерт дитячого харчування
65000 грн, Киев