Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 июля 2022 PRO

Оксана

Дизайнер меблів, 15 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Дизайнер меблів

с 10.2019 по наст. время (4 года 7 месяцев)
Меблі, Львів (Меблі)

Образование

НУ "Львівська Політехніка"

Інститу Архітектури, кафедра Дизайн основ архітектури, Львів
Высшее, с 2015 по 2019 (4 года)

Знания и навыки

Autodesk 3ds Max SketchUp Corona Renderer

Дополнительная информация

Працюю з найрізноманітнішими клієнтами: як і з власниками власних помешкань, так і з офісами і т.д. з 2019-го року. SketchUP та 3ds Max (Corona). Маю натхнення та необхідні знання в консультуванні по плитним матеріалам/ фурнітурі (найбільша перевага надається Blum, так як цей виробник говорить сам за себе)/ іншим необхідним складовим кухонного чи іншого гарнітуру. Загалом можу ввсети в курс діла по всім необхідним параметрам. А також можу підібрати необхідну побутову техніку в надійних партнерів та проконсультувати в різноманітті чи функціях за цієї умови.

Я не конструктор, точних креслень в цех не видаю, тільки дизанерські проєктування, при окремій домовленості - візуалізації 3D.

Цікавить віддалена дистанційна робота, заміри/виїзд на об'єкт обов'язкові (вартість обговорюється), очна зустріч з кінцевим клієнтом також.

Активно співпрацюватиму з технологом/конструктором в онлайн режимі по всім необхідним питанням. Також консультація клієнтів, та інформування про стан їхнього замовлення та його етапи.

За необхідності можу надати деякі свої роботи до прикладу. Якщо вам немає змісту наймати ще одного постійного працівника, але подекуди не вистачає рук щоб щось доробити - то вам до мене.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: