Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 июля 2022 Файл

Дмитро

Lean manager, керівник дільниці

Возраст:
33 года
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Киев, Кременчуг, Львов, Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ПІБ: Михайленко Дмитро Ігорович
Дата народження: 14.04.1991
Проживання: м. Кременчук
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: Повна вища освіта. Закінчив у 2013 році КрНУ ім. Михайла Остроградського. Спеціальність «Колісні та гусеничні транспортні засоби». Кваліфікація – інженер механік.

Досвід роботи:
Організація: Данон Кремез (Кременчук)
Посада: Оператор автоматичної лінії / Фахівець з ефективності виробництва
Травень 2014 – Червень 2015 – працював на Кременчуцькому молокозаводі на посаді «оператор автоматичної лінії». Основні обов’язки: якісний та своєчасний випуск ГП з лінії. За найкращі показники на даній посаді був відправлений у відрядження для вивчення виробничих фасувальних ліній і у подальшому впровадженні на підприємстві. Паралельно лідирував та приймав участь у впровадженні проектів з покращень KPI виробництва.
Липень 2015 – 2020 – за прояв лідерських якостей запропонували посаду «фахівець з ефективності виробництва», займався аналітикою виробництва, приймав участь у проектах з покращень показників та моніторинг їх впровадження. На даній посаді ознайомився, а надалі займався впровадженням LEAN методики (Автономне Обслуговування машин, 5С, побудова структури KPI, розробка мотиваційної програми, побудова структури зустрічей (комітетів), suggestions for improvements, Kaizen, SMED проекти, проведення аудитів). Проводив тренінги з інструментів LEAN менеджменту. Брав участь у внутрішніх тренінгах (WISE – культура безпеки, ведення проектів, проведення бізнес тренінгів, НАССР)

Організація: ПП «Лукас» (Кременчук)
Посада: Менеджер з розвитку виробничих систем
Травень 2020 – Вересень 2021 – працював на кондитерській фабриці «Лукас» на посаді «менеджер з розвитку виробничих систем». Впроваджував та розвивав LEAN інструменти які допомагали в питаннях з покращення операційних показників виробництва. Проводив аналітику виробничих процесів з метою виявлення невідповідностей у виконанні цільових показників та знаходження додаткових можливостей для їх покращень. Лідирував та брав участь у проектах з продуктивності та покращення операційних показників Компанії.

Організація: ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (Глобино)
Посада: Lean консультант
Вересень 2021 – Лютий 2022 - працював на посаді «Lean консультант». Впроваджував LEAN методику на виробництві (впровадження системи щоденного управління, робота з командою над покращенням виробничих показників, впровадження системи пропозицій, розробка та впровадження стандартів процесу, знаходження втрат на виробничих процесах та пропозиції для їх усунення)

Особисті та професійні якості:
- Досвідчений користувач ПК та добре володіння MS office
- Досвід у проведенні тренінгів та робота в команді
- Досвід в ведені проектів
- Здатність до навчання
- Спрямованість на результат
- Знання мов: українська, російська, англійська (basic)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты