Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 Файл

Анастасія

Психолог

Возраст:
27 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Тернополь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Бурдимова Анастасія Юріївна 13.07.1996
Білогірська 18в, Тернопіль | [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)| [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета
Продовжити роботу в гуманітарних та правозахисних організаціях, що допомагають у відновленні та психологічні реабілітації вразливих груп та постраждалих під час російсько-української війни.
Очікую зв’язку з Вами!
Навички та вміння
Маю сертифікацію як медіатора, проводжу трансформаційну гру Cash Flow, працюю з психологічною травмою, надаю індивідуальні психологічні консультації та психотерапевтичні сесії (онлайн/оффлайн), надаю першу психологічну та кризову допомогу, проводжу тренінги та групові заходи, супервізую індивідуальні кейси та груповий супервізійний супровід, веду психотерапевтичні групи, створюю та пишу власні програми тренінгової роботи. Здібна у встановлюенні ефективного першого контакту та довірливих стосунків з бенефіціарами/клієнтами.
Маю тривалу (більше 250 годин) власну терапію, беру регулярні супервізії (більше 175 годин).
Знання мов: українська (високий), російська (високий), англійська (середній, розмовний), французька (початкова).
Маю навички в написанні проектів для бізнесу та НГО, всі написані проекти отримували фінансування.
Досвід роботи (у професії 6,5 років)
Практичний психолог — ЕНВК ДНЗ-ЗНЗ*9
2017-2021
Працювала практичним психологом в садочку-школі. Під час виконання обов'язків на посаді здійснювала:
- проведення тренінгів та вндивідуальної роботи з батьками, учнями та колективом закладу
- планування річних програм та окремих тренінгових корекційних програм з адаптації та покращення психо-емоційного стану
В цей же час проводила тренінги з особистісного зростання та інтелектуальні ігри для дорослих та підлітків в ГО Freedom.

Директорка з розвитку — реабілітаійний центр KvaSOLya
2020-2022
У 2018 році відкрила власний кабінет приватної практики та клуб «Важливі роки» для дітей-підлітків. Основну практику мала з сімейними парами, клієнтами з панічними атаками та підлітками, які потрапили в складні життєві обставини і їх батьками/опікунами (проблеми ГНЗ, домашнього насильства, сексуального насильства, селфхармінгу, суїцидальних думок).
У 2020 році стала власницею простору «Соляної кімнати», яку згодом маштабувала до центру психологічної та фізичної рабілітації.
В той час була директоркою з розвитку бізнесу та паралельно продовжувала активну практику індивідуальної та групової роботи з підлітками та дорослими.
З 2020 по 2022 брала участь в преміях «Герої малого бізнесу» та «Elevator pitch day» - де здобула підтримку та інвестиції для продовження проекту KvaSOLya.
В період з початку 2022 року розпочала практику проведення індивідуальних супервізій для колег з навчального курсу позитивної психотерапії, отримала схвальні відгуки про свою роботу і від наукової керівниці.
З моменту повномаштабного вторгнення бізнес перейшов до роботи та підтримки громадського сектору під час окупації до моменту насильницьких дій окупантів та їх поселення в будівлі центру.

Психологиня мобільної бригади — Благодійний Фонд Посмішка ЮА
Після виїзду з окупації переїхала до Тернополя, де розпочала роботу в компоненті психо-соціальної підтримки від JERU (з ВПО та місцевим населенням Тернопільської області). Працювала в проекті впродовж 10 місяців.
В даному проекті розкрила по-максимуму свої комунікативні, емпатійні, лідерські, менторські навички. В процесі роботи мала багато практики з клієнтами з ПТСР, вцілілими з тимчасово окупований територій, військовими, місцевим населенням, командами апарату громад та вразливими категоріями ВПО та місцевих осіб.

Кейс-менеджер - Юнісеф
Також маю досвід роботи кейс-менеджера в проекті щодо моніторингу та оцінки благополуччя життя дітей, які проживають з біологічними батьками/опікунами після перебування в інтернатних закладах. В цьому проекті покращила навички роботи з документами та веденням звітності.
А також змогла мати полегшений доторк з бенефіціарами через досвід стосунків з дитиною з інвалідністю, яка перебуває під опікою в моїй родині.

Психологиня чат-лінії - UA Mental Help
Проводжу психологічне онлайн-консультування на гарячій чат-лінії для підлітків та молоді 14-30 років (проект Brave Together). Багато опрацювань запитів з психологічної підтримки різного спекту та кризових запитів (додатково і старшої вікової категорії 30+).

Менторка в UP Shift - Юнісеф спільно з Центром Науки Тернополя
В роли менторки та наставниці зі стійкості супроводжую в складанні, написанні та реалізації проектів молоддю 14-24 роки.

Приватна психотерапевтична, консультативна та супервізійна практика продовжується постійно)
вересень 2022- серпень 2023

серпень 2023

жовтень 2023

жовтень 2023
Освіта
ОНУ ім. І. І. Мечникова — вище, бакалавр 2013-2017

Спеціальність – психолог-консультант

Київський інститут позитивної психотерапії — 2020-2021
2013-2017
Спеціальність – базовий консультант

Південно-український інститут позитивної психотерапії — 2021-2023 (майстер-курс)
2013-2017
Спеціальність – позитивний психотерапевт

Травмофокус (Т. Вебера) — 2023
2013-2017
Спеціальність – травмотерапевт

Енергетична психологія (Джессіка Мор) від 2023

Додаткове навчання:
Кризове консультування та надання ППД - 2023
Тренінг з супроводу випадків ГНЗ - 2023

Родина
Маю сина 5,5 років та чоловіка.
В цій війні на військовій службі перебувають мій чоловік, тато та брат.
Додатково
Змалку я була наполеглива та амбітна, тому завжди стараюсь робити все відповідально та на відмінно. Обожнюю те, чим займаюсь, практика надихає мене, а надихаю своїх клієнтів. І я зі справжнім задоволенням проходжу свій довгий, сповнений втратами та надбаннями терапевтичний шлях.
У роботі та комунікаціях притримуюсь принципів: "Рівний рівному". Маю гарно розвинуту стресостійкість, і сприймаю виклики життя та проблемні ситуації з цінностей стоїцизму.

Похожие кандидаты

Психолог
Удаленно

Психолог, няня
60000 грн, Другие страны, Удаленно

Психолог
Удаленно

Психолог
8000 грн, Удаленно

Психолог
20000 грн, Киев, Удаленно

Педагог-психолог
Днепр, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: