Іван
Шеф-бариста, керуючий кав'ярнею, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8729210
Опыт работы
Керуючий кав'ярнею
с 02.2023 по наст. время
(1 год 2 месяца)
Pro.Espresso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування всіма процнсами в роботі кав'ярні. Власна обсмажка, створення атмосфери гостинності і топ-команди однодумців.
Власник кав'ярні
с 12.2022 по наст. время
(1 год 4 месяца)
Universum coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття власної кав'ярні формату to go в центрі Києва.
Бариста
с 07.2022 по 02.2023
(7 месяцев)
Takava, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота Бариста в одній з найкращих кав'ярень країни. Досвід роботи з найкращим обладнанням і продуктом
Співзасновник, шеф-бариста
с 09.2021 по 06.2022
(9 месяцев)
Golden cup coffee, Слов'янськ (Готельно-ресторанний бізнес)
[
Відкриття власного закладу, кав'ярні третьої хвилі, у партнерстві з інвестором. Обов'язки: розробка концепції; проектування приміщення і барної зони; розробка меню; підбір і навчання персоналу; робота безпосередньо за баром; робота з постачальниками та ін.
Кав'ярня відкрилась наприкінці листопаду 2021, і за короткий термін до 24 лютого стала культовою для міста. В меню: класика, альтернатива (v-60, aeropress, clever), церемоніальна матча, авторські коктейлі.
Шеф-Бариста
с 03.2020 по 04.2021
(1 год 1 месяц)
Urban cup coffee, Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)
[
Взяв участь у відкритті кав'ярні третьої хвилі в місті Лубни, Полтавської обл. В обов'язки, окрім роботи безпосередньо за баром і приготуванням напоїв, входило: навчання персоналу стандартам нашої роботи; обсмажка зерна на власному ростері, який знаходився безпосередньо в кав'ярні; закупка; розробка меню та сезонних напоїв.
Бар-менеджер
с 04.2017 по 03.2020
(2 года 11 месяцев)
"Лубенська слобода", Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування роботою барів ресторану, бістро і спа-зони. Підбор і навчання команди. Створення рецептур авторських настоянок. Оновлення винної та коктейльної карт.
Бармен
с 02.2016 по 03.2017
(1 год 1 месяц)
Buffalino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Більш глибоке знайомство зі світом міксології. Приготування напоїв згідно з рецептурами і стандартами закладу.
Образование
Донецький національний університет
Облік та аудит, Донецьк
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет)
Отримана освіта дозволяє аналізувати і прораховувати робочі моменти
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — средний
Дополнительная информация
Привіт! Мене звати Іван і я люблю каву. Любов через прийняття, повагу і глибоке розуміння індустрії, продукту, його шляху.
Кава дозволяє мені реалізовувати і пізнавати себе на багатьох рівнях. Об'єднати професійні навички і внутрішні моральні цінності.
Що хочу? Працювати в команді наповнених людей. Робочий день повинен заряджати енергією, а не висмоктувати її. Працювати з найкращим продуктом. Мати змогу балансувати між особистим розвитком і робочими задачами.
Що можу запропонувати? Керування всіма операційними процесами діючого бізнесу або допомога в створенні нового простору.
Шукаю роботу в зв'язку з переїздом в Одесу. Маю змогу розпочати співпрацю найближчим часом.
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Одесса, Киев
,
еще 2 города
Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер
Одесса, Киев, Львов
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Одесса, Винница
,
еще 8 городов
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 грн, Одесса
Бар-менеджер, шеф-бармен
Одесса