Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 марта 2023 Файл

Ганна

Кредитний експерт, операціоніст, економіст

Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ГАННА МІРОШНІЧЕНКО
Досвід роботи
касир - операціоніст, адміністратор
ТОВ " Агаєв", Київ

вер 2003 - лют 2005

товарознавець, адміністратор
ТОВ " Фламенко", Київ
вер 2005 - лис 2005

провідний економіст 1 категорії, операціоніст
АТ " UKRSIBBANK", Київ
тра 2006 - жов 2007

Особисті дані
Адреса
м.Київ, вул. Милославська, 02097
Номер телефону
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Робота з новими і діючими партнерами в сфері розвитку відділення, ділових відносин, консультуння клієнтів фізичних та юридичних осіб з фінансових питань і банківським продуктам. Відкриття та ведення поточних, депозитних рахунків фізичних осіб (резидентів і нерезидентів), у тому числі переказ грошових коштів з цих рахунків за допомогою платіжних інструментів та зарахування коштів на них.
Карткові продукти і операції по ним. Зарплатні проекти; Пенсійні та Соціальні програми Погашення кредитів фіз.осіб і юр.осіб; Мікрокредитування ( «овердрафт» на пластикові картки клієнтів); Грошові перекази фізичних осіб в національній та іноземній валюті за допомогою : ЮНІСТРИМ, КОНТАКТ, УКРСІББАНК (перекази по Україні). Бухгалтерські операції (зовнішні та внутрішні) по рахункам клієнтів.
Ведення кредитних угод фіз.осіб. Робота з платіжними дорученнями
Дата народження
14.02.1983р.
головний економіст
ВАТ " ВТБ" Банк, Київ
кв. 2008 - бер 2009
Місце народження
Київ
Стать
Жіноча
Національність
українка
безготівкові розрахункові операції Клієнтів відділення в національній та іноземній валюті; перевірка оформлення розрахункових документів на відповідність вимогам нормативних документів НБУ; формування документів в національній та ін.валютах; розрахунково‑касове обслуговування; нарахування відсотків на залишки грошових коштів на поточних рахунках; списання комісії з поточних рахунків клієнтів Банку; операції з перевезення готівки грошових коштів з / в ГО; видачі кредитів клієнтам;
Водійські права
Так
ТОВ " Європаркінг", Київ ( провідний фахівець,касир – операціоніст )

ТОВ « Центр фінансових рішень» Кредит –Маркет», кредитний фахівець

Продаж продуктів компанії. Кредити готівкою ( беззаставніта під заставу транспорту),кредити на купівлю товарів ,додаткові продукти та послуги, консультація клієнтів, підбір кредитного продукту , оформлення кредиту, формування кредитної справи та ведення внутрішньої звітності.

АТ « ПУМБ « , Київ, старший кредитний фахівець

Заохочення клієнтів саме до цього банку та консультація по кредитним продуктам банку.
. Виявлення зацікавленості клієнта до оформлення кредиту, та інших додаткових банківських продуктів. .Перевірка документів клієнта на оригінальність, заведення заявки для видачі кредиту, ідентифікація та верифікація клієнтів, підготовка пакету документів, оформлення документів клієнта, підписання договору, видача кредиту.
5.Зберігання договорів до дня передачі в архів та доопрацювання документів, при потребі, внесення договорів в базу. Продаж та активація додаткових банківських продуктів( кредитні карти, страхування життя, страхування житла, кредит готівкою та інше), оформлення страхових продуктів компанії ARX, ( робота в ПЗ "EWA") , підключення digital-додатків. Виконання планових показників (KPI), дотримання всіх норм посади, ввічливе ставлення до клієнтів.
.

Лют 2020- трав 2020

Черв 2020 – лип 2021

Освіта і кваліфікації
фахівець

вер. 2000 – чер. 2006

Київський Національний Торговельно-економічний університет, Київ
Форма навчання ‑ заочна, Факультет ‑ Економіка підприємства, Спеціальність ‑
«Економіст»,


Досягнення
Навички управлінської роботи, вміння організувати колектив. Встановила контакти і отримала реальні пропозиції про співпрацю від 2 великих компаній ( «Київстар»,
«Київміськбуд»).Володіння персональним комп'ютером на рівні впевненого користувача. Робота з операційними системами MS DOS, MS Windows.FAR Робота з додатками Word, Excel, робота в банківських програмах: RS Bank, ОДБ, SAP for banking, LOАNS, IS‑CARD, ПК‑МЕТАКАРТ, DENPER, Mobil pay (прийом платежів мобільних операторів), Scrooge 2, Scrooge 3, В2, Lotuse, RBS, Target

Особисті якості

Комунікабельність, енергійність, цілеспрямованість, відповідальність, вміння працювати в команді, акуратність, стресостійкість, здатність до швидкого навчання, постійне прагнення до підвищення свого професійного рівня, активна життєва позиція.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: