Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2023 Файл

Наталія

Викладач англійської

Город:
Бровары

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Лисенко Наталія Олександрівна

Персональні дані:
Дата народження: 25.08.1991.
Адреса : с. Княжичі, Броварський р-н, Київська обл.
Номер телефону : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
E-mail : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:

- 1997-2008 – навчалася в Гулянецькій середній школі І-ІІІ ступенів, закінчила з відзнакою.
- 2008-2012 рр. – навчалася в Київському національному університеті культури і мистецтв на факультеті "Переклад", здобула кваліфікацію бакалавра за спеціальністю "Перекладач англійської і німецької мов".
- 2012-2013 рр. – навчалася на V курсі Національного педагогічного університету
ім. М.П. Драгоманова, отримала диплом спеціаліста та кваліфікацію "Вчитель англійської, німецької мов і зарубіжної літератури".

Досвід роботи:

-з 01.12.15 – працюю на посаді адміністратора в готелі «Ландхаус», м.Бровари.
Основні обов'язки: поселення-виселення гостей, прийом платежів, бронювання номерів по телефону та електронній пошті, проведення екскурсій готелем для нових клієнтів, робота з сайтами бронювання готелів Booking.com та Expedia, навчання нових співробітників ресепшену.

- з 14.09.2015 – працювала в готелі «Амарант» на посаді старшого адміністратора.
Основні обов'язки: контроль за роботою адміністраторів, складання графіку роботи ресепшену, проведення зібрань колективу, допомога в поселенні великих груп гостей, прийом номерів після прибирання, участь в проведенні конференцій: підготовка залу, контроль за чистотою в залі, допомога організаторам, присутність на кава-брейках, обідах і вечерях.

- з 01.11.2013 - працювала в готелі "Амарант" на посаді адміністратор.
Основні обов'язки: поселення, виселення гостей, прийом оплати за проживання і додаткові послуги в готелі, бронювання номерів (групове та індивідуальне розміщення), робота з електронною поштою, прийом заявок на бронювання по телефону, допомога гостям з усіма питаннями, що стосуються готелю, надання інформації щодо розважальних закладів м. Києва, замовлення таксі, резервування авіаквитків, квитків на потяг або на автобус.
Професійні навики:

- українська мова - вільно, англійська мова - вільно, німецька мова - початковий рівень.
- знання касової дисципліни, програми 1С, практичний курс роботи з терміналами та готельною програмою "Оптима" і «Опера», знання всіх офісних програм, почти Outlook і Bat, вміння користуватися всім офісним обладнанням (факс, сканер, принтер).

Додаткова інформація:

- з 2016 року почала викладати англійську мову для школярів та дорослих. Працюю приватним репетитором в м. Бровари. Навчаю за програмою британських видань та володію достатньою кількістю книжок та додаткових матеріалів. Маю власну програму для початківців.

Особисті якості:

Пунктуальна, відповідальна, завжди готова вчитися новому, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, урівноважена.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: