Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 января 2023 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/8765326

SMM-менеджер, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Відеомонтажер

с 10.2022 по наст. время (1 год 8 месяцев)
Культура, музика, шоу-бізнес

Автор робіт

с 03.2022 по наст. время (2 года 3 месяца)
Освіта, наука

Адміністратор

с 01.2022 по 03.2022 (2 месяца)
Ваш тренер, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Опертор

с 12.2021 по 01.2022 (1 месяц)
Adelina, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Образование

КНУ ім Шевченка

ННІ ПУДС
Неоконченное высшее, с 2019 по 2023 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Adobe Photoshop Adobe Lightroom InShot Snapseed PicsArt VN Video Editor CapCut Фітнес Fitness Pro Adobe Adobe Premiere Pro Відеомонтаж

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего
  • Французский — начинающий

Дополнительная информация

Ніколи не вчилась кататись на роликах, адже одразу стала і поїхала, незважаючи на те, що це було ще в 5 років, навички засвоювати легко і швидко матеріал нікуди не зникли. Роботодавець з останнього місця роботи також відмітила цю мою здібність. Як доказ, я закінчила стажування на 2 дні раніше запланованого терміну (загальна тривалість стажування була 4 дні). То ж незважаючи на мою недосвідченість у сфері SMM, обіцяю швидко включитися в роботу і як то кажуть do my best для ефективної співпраці.
Також я декілька разів писала контент-плани як фрілансер. Оскільки я студент, з приходом війни можливість заробити написанням наукових робіт стало рятівним човном, а також джерелом досвіду знаходити і опрацювовувати інформацію на раніше незнайому тему у найкоротші терміни, допомогло вивести навички створення стильних презентацій на новий рівень.
Часто пишу тексти для свого телеграм каналу, а в школі вчителі звертали увагу на мої хороші здібності до написання творів.
Окрім цього, у вільний час відвідую багато культурних заходів, на яких знайомлюсь з молодими поетами, музикантами, художниками, фотографами і іншими творчими особистостями, які готові до співпраці, а мене такий досвід зробив легкою у спілкуванні не конфліктною особистістю, готовою підтримати розмову на найрізномітніші теми.
З 16 років фотографую, знімаю і монтую відео. Обожнюю цю справу, то ж робота із соц мережами - це мій перший крок до монетизації хобі.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: