Терентій
Шеф-повар
- Возраст:
- 30 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Буковель, Киев, Львов, Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8766828
Загруженный файл
Файл содержит еще 3 страницы.
Версия для быстрого просмотраЭто резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Мої головні цілі:
- Показати як цінно використовувати в
кулінарії локальні та сезонні продукти;
- Здивувати гостя цікавим смаком
Ім’я: Сопін Терентій комбінуя незвичайні, але у той самий час
Володимирович прості продукти;
- Продемонструвати свої інтерпретації на
Вік:: 28 років
класичні рецепти.
Місто: Київ, Україна
Тел.: [
Email: [
Instagram: @chef_terentii_sopin
Facebook: Terentiy Sopin
Освіта:
Міжнародний університет
розвитку «Україна»
Вища освіта
- 09/2012-07/2016 Стажирування:
Вивчення, аналіз роботи 1. Сантандер, Іспанія Dani Garcia
2022р. 7 днів;
підприємств та роботи
2. Будапешт, Венгриі ресторан «Stand»
кухні. Правильне 2019р. 2 тижня;
налаштування процесів та 3. Амман, Іорданія готель ”Grand
як правильно працювати с Millennium Amman» 2014р. пів року
продуктами. (кухар)
Досвід роботи:
Чорна сіль
- Ресторан
- Ужгород
- 05/2022 – по сьогодні
- Шеф кухар
Волонтерський центр
«Дельфін»
- Столова
- Ужгород
- 02/2022 -05/2022
- Шеф кухар
Boca a Boca Jamoneteria
- Хамонерія та ресторан
- Київ
- 08/2021-02/2022
- Шеф кухар /Запуск закладу
Проект «Топот»
-
Гори та ліс
- Карпати
- 08/2022
- Учасник проекта як Шеф кухар
Досвід роботи:
De Canter
-
Ресторан
- Київ
- 3/2021- 08/2021
- Шеф кухар /Запуск закладу
Milano Torino Vermuteria
-
Гастро-бар
- Київ
- 02/2021- 03/2021
- Бренд Шеф
Качині історії
- Фастфуд
- Київ
- 12/2020
- Розробка меню
ZEIN Restaurant
-
Ресторан
- Київ
- 7/2020-2/2021
- Шеф кухар
SIN Restaurant
-
Ресторан
- Київ
- 04/2020-7/2020
- Шеф кухар
Досвід роботи:
Double Bar
-
Гастро-бар
- Дніпро
- 01/2020-04/2020
- Бренд Шеф
Milano Torino Vermuteria
-
Гастро-бар
- Київ
- 08/2019-01/2020
- Шеф кухар/ Запуск закладу
Charlatan Cafe, Alchemist Bar
- Гастро-бары
- Київ
- 01/2019-08/2019
- Шеф кухар
True burger bar, Hendrix’s
- Гастро-бари
- Київ
- 04/2018-02/2019
- Шеф кухар
Win bar
- Винний гастро-бар
- Київ
- 05/2017-05/2018
- Шеф кухар/ Запуск закладу
Похожие кандидаты
Су-шеф
19000 грн, Киев
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Киев, Житомир
,
еще 8 городов
Шеф-повар
Киев
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-повар
59000 грн, Киев, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-повар
15000 грн, Львов