Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 января 2024 Файл

Терентій

Шеф-повар

Возраст:
30 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Буковель, Киев, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 3 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Chef Terentii Sopin

Мої головні цілі:

- Показати як цінно використовувати в
кулінарії локальні та сезонні продукти;
- Здивувати гостя цікавим смаком
Ім’я: Сопін Терентій комбінуя незвичайні, але у той самий час
Володимирович прості продукти;
- Продемонструвати свої інтерпретації на
Вік:: 28 років
класичні рецепти.
Місто: Київ, Україна
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Instagram: @chef_terentii_sopin
Facebook: Terentiy Sopin

Освіта:

Міжнародний університет
розвитку «Україна»
Вища освіта
- 09/2012-07/2016 Стажирування:

Вивчення, аналіз роботи 1. Сантандер, Іспанія Dani Garcia
2022р. 7 днів;
підприємств та роботи
2. Будапешт, Венгриі ресторан «Stand»
кухні. Правильне 2019р. 2 тижня;
налаштування процесів та 3. Амман, Іорданія готель ”Grand
як правильно працювати с Millennium Amman» 2014р. пів року
продуктами. (кухар)
Досвід роботи:

Чорна сіль
- Ресторан
- Ужгород
- 05/2022 – по сьогодні
- Шеф кухар

Волонтерський центр
«Дельфін»
- Столова
- Ужгород
- 02/2022 -05/2022
- Шеф кухар

Boca a Boca Jamoneteria
- Хамонерія та ресторан
- Київ
- 08/2021-02/2022
- Шеф кухар /Запуск закладу

Проект «Топот»
-
Гори та ліс
- Карпати
- 08/2022
- Учасник проекта як Шеф кухар
Досвід роботи:

De Canter
-
Ресторан
- Київ
- 3/2021- 08/2021
- Шеф кухар /Запуск закладу

Milano Torino Vermuteria
-
Гастро-бар
- Київ
- 02/2021- 03/2021
- Бренд Шеф

Качині історії
- Фастфуд
- Київ
- 12/2020
- Розробка меню

ZEIN Restaurant
-
Ресторан
- Київ
- 7/2020-2/2021
- Шеф кухар

SIN Restaurant
-
Ресторан
- Київ
- 04/2020-7/2020
- Шеф кухар
Досвід роботи:

Double Bar
-
Гастро-бар
- Дніпро
- 01/2020-04/2020
- Бренд Шеф

Milano Torino Vermuteria
-
Гастро-бар
- Київ
- 08/2019-01/2020
- Шеф кухар/ Запуск закладу

Charlatan Cafe, Alchemist Bar
- Гастро-бары
- Київ
- 01/2019-08/2019
- Шеф кухар

True burger bar, Hendrix’s
- Гастро-бари
- Київ
- 04/2018-02/2019
- Шеф кухар

Win bar
- Винний гастро-бар
- Київ
- 05/2017-05/2018
- Шеф кухар/ Запуск закладу

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: