Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 Файл

Владислава

Менеджер по продукту

Возраст:
23 года
Город:
Шепетовка

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме травень 2024
Економіст, Маркетолог.
Повна зайнятість.
Місто: Хмельницький
Досвід роботи:
1. Працювала помічником у візовій і туристичній агенції “AMADEUS” ФОП Ліннік О.О.
З 01.06.2021 по 23.02.2022р.
Обов’язки: підготовка документів на робочу візу у Польщу, Чехію та Литву; працевлаштування у Польщу, Чехію та Литву; оформлення стахування для фізичних та юридичних осіб; підготовка документів на навчання у Польщу; заповнення візової анкети; сприяння в отриманні робочого запрошення (Польща); надання консультації; передача документів на переклад та апостиль. Займалась оформлення Instagram сторінки.
2. Працювала менеджером по повідомлення “Lion Trans Хмельницький" Ревко О.В.
травень 2023-січень 2024
Обов’язки: Займалась оформлення картків клієнтів, аналізувала автомобільний ринок, конкурений ринок, облік оплат від клієнтів. Займалась оформлення Instagram сторінки, відповідала на повідомлення
Освіта
Вищий навчальний заклад “ІЕЕП” м.Київ
Економіст. Маркетинг. Управління та адміністрування.
З 09.2018 по 04.2024р. (Магістр )
Привіт, мене звати Владислава,мені 23 рік. Я молода та перспективна дівчина з освітою Магістр за спеціальністю економіст маркетолог. Була завжди активною та комунікабельною
Ділові якості: Легко вчусь, комунікабельність, старанність, прагнення до самовдосконалення та енергійність, гарне почуття гумору, хороші аналітичні здібності. Розуміння етикету та культури спілкування, а також з великим потенціалом енергії та схильністю до навчання і роботи. Швидко навчаюсь різним видам діяльності, якщо це потрібно для досягнення моїх цілей. Креативність мислення, хороші організаторські здібності у торгівлі сприяють, у спілкуванні клієнтами, а також допоможуть реалізації стратегії розвитку і становлення. До роботи ставлюся з максимальною віддачою. Завжди доводжу справу до кінця.
Без шкідливих звичок.
Якщо ви шукаєте саме таку людину, то чекаю на дзвінок [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)) або лист на адресу [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
До зустрічі!

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: