Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2023 Файл

Світлана

Архітектор, дизайнер

Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Іванова Світлана Миколаївна
Україна, м. Київ
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
професійна сторінка в Instagram [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Кваліфікації
16 років в професії за фахом, з них 6 років досвіду роботи в проектних компаніях, 10 років досвіду роботи в форматі «фріланс». За цей період отримала досвід в: проектуванні приватних житлових будинків (ескізні, робочі проекти); проекти реконструкції приватних будинків та громадських споруд (прибудови вхідних зон, споруд зі сходами, реконструкція фасадів); виготовленні проектів з дослідженням та паспортом зовнішнього оздоблення фасадів; авторський нагляд за процесом будівництва об’єктів за моїм проектом; ескізні та робочі проекти дизайну інтер’єрів; авторський нагляд за дизайн-проектом (корегування креслень та корегування рішень за місцем, пошук та закупівля матеріалів оздоблення, меблів, аксесуарів, тощо); проектування генпланів з елементами технічного оздоблення та ландшафтного дизайну; досвід співпраці з суміжниками з КР, ОВ, Е, ВК.
Мета
Отримання вакансії архітектора, дизайнера. Подальший професійний розвиток.

Досвід

з 01.2003 по 25.07.08

з 26.07.08 по
1.09.09

З 2010 року по сьогодні

Архітектор в проектно-будівельній фірмі "Контур-С"
• передпроектні вишукування, роботи над проектним завданням;
• ескізне і детальне проектування;
• розробка робочої документації, робота з пов'язаними особами;

Архітектор в проектно-будівельній фірмі ТОВ "ФАЕТОН"
• передпроектні вишукування;
• ескізне і детальне проектування;
• розробка робочої документації, робота з субпідрядниками;

Архітектор, дизайнер інтер’єрів, ландшафтний дизайнер - фріланс. Розробка ескізної, робочої документації, 3д моделювання в Archicad, робота з субпідрядниками, авторський нагляд.

Маю досвід в: проектуванні приватних житлових будинків, релігійних організацій (церкви); дизайні/переплануванні житлових та громадських інтер’єрів; реконструкції будівель житлового фонду (будинки, квартири); внутрішньої та зовнішньої реконструкції споруд громадського призначення, відновленні зовнішнього оздоблення пам’яток архітектури в м. Харків.

Освіта

1997 - 2003
Харківський державний технічний університет будівництва та архітектури; спеціальність - архітектура будівель і споруд; спеціалізація – реконструкція, реставрація архітектурних об'єктів.

Особисті дані
Народилась 29 травня 1980 року, одружена, маю дітей.

Професійні навички
1. концептуальне проектування і тривимірне моделювання
2. розробка робочої документації
3. робота з субпідрядниками, ведення авторського нагляду
4. впевнений користувач ПК (знання ArchiCAD, AutoCAD, Adobe Photoshop, Word, навчання 3DMAX); готовність до навчання софту
5. Англійська – базовий рівень

Маю особисте портфоліо за посиланням
https://photos.google.com/share/AF1QipMqdaEQhbS_L8gCppD6h5VCPrADkj6U_Azo3QGd7f3JxHYphqygIsxbIhIsRlwmiA?key=TFgzWUFyNV9DZWVvOWRRSWJGR0ktZG5BUVJiTy1n

https://photos.google.com/share/AF1QipPwoU4MBDqnAoTzuEHBnsoq3cFxp0QtKxL376Wtkdrt8rS7WrTiWGT-W5kU80Wz4g?key=UUp4WWNsVEdFZkd0MDc1MmNDSXM5UEl5b2RweDJB

Подальше читання
Диплом першого ступеня архітектора-бакалавра за проект: «реконструкція дачі академіка архітектури А.М. Бекетова в Алушті» на XI оглядовому конкурсі в Дніпропетровську; нагородження дипломом першого ступеня архітектора за проект: «концепція музея-заповідника «Осинівка» в Чугуєві Харківської області» на XII огляд-конкурс дипломних робіт; диплом за кращий проект «Концепція музею-заповідника «Осинівка» в Чугуєві Харківської області» (на XII-II огляд-конкурсі дипломних робіт - за образність і глибину розробки реальної теми, графічну майстерність.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: