Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 марта 2024 PRO

Анна

Керівник, провідний менеджер з транспортної логістики, 70 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провiдний менеджер з логiстики транспортного вiддiлу

с 07.2023 по 10.2023 (3 месяца)
ДП"КК" РОШЕН ", Київ (Транспорт, логістика)

Керівник відділу зовнішньої логістики

с 03.2023 по 07.2023 (4 месяца)
ДП "КК "РОШЕН", Київ (Транспорт, логістика)

В.о.Керівника відділу зовнішньої логісики

с 07.2022 по 03.2023 (8 месяцев)
ДП "КК "РОШЕН", Київ (Транспорт, логістика)

1.Координація роботи відділу зовнішньої логістики (експорт/імпорт). Пошук нових перевізників/експедиторів з міжнародних автомобільних, морських, перевезень, укладання договорів.
2. Розподіл заявок на доставку вантажів, вибір транспорту відповідно до вимог транспортування вантажів (температурний режим, небезпечні вантажі, ADR ), оптимізація витрат на доставку товарів.
3. Контроль відвантажень, вибір оптимального маршруту транспортування, заявлених строків доставки та перевірка документів (ВМД, коносамент, ЦМР, ТІR, інвойс, пакувальний, сертифікат походження).
4. Розподіл вантажів відповідно до потреби на виробництві на склади (митний ліцензійний склад, склад тимчасового зберігання, склад виробничий – після митного очищення). Доставка та оформлення гуманітарних вантажів для потреб ЗСУ.
5. Робота з митними органами щодо відкриття ЗМК, СТЗ. Оформлення ВМД, ПД, Імп-40 та ін.
6. Контроль формуванням необхідних пакетів документів для митного оформлення вантажів, координація процесів між постачальником, перевізником (експедитором), декларантами вантажів та митницею з метою достовірного, своєчасного та оперативного оформлення імпорту та експорту товарів.
7. Контроль та облік оплат.
8. Робота з Торгово-Промисловою Палатою щодо визначення, підтвердження кодів ТНЗЕД, цінової експертизи, експертизи цілісності та кількості товару, верифікації сертифікатів походження.

Менеджер з логістики відділу логістики

с 03.2019 по 07.2022 (3 года 4 месяца)
ДП "КК "РОШЕН", Київ (Транспорт, логістика)

1.Пошук перевізників з міжнародних автомобільних перевезень, укладання договорів з перевізниками, ведення первинної документації щодо міжнародного автомобільного перевезення вантажів.
2. Розподіл заявок на доставку вантажів, вибір транспорту відповідно до вимог транспортування вантажів (температурний режим, небезпечні вантажі, ADR ).
3. Контроль відвантажень, заявлених строків доставки та перевірка документів (коносамент, ТІR, інвойс, пакувальний, сертифікат походження).
4. Розподіл вантажів відповідно до потреби на виробництві на склади (митний ліцензійний склад, склад тимчасового зберігання, склад виробничий – після митного очищення).
5. Робота з митними органами щодо отримання попередніх декларацій, для перетину транспорту кордону.
6. Відповідальність за формуванням, перевірка необхідних пакетів документів для митного оформлення вантажів, координація процесів між постачальником, перевізником (експедитором), декларантами вантажів та митницею з метою достовірного, своєчасного та оперативного оформлення імпорту товарів.
7. Робота з Торгово-Промисловою Палатою щодо визначення, підтвердження кодів ТНЗЕД, цінової експертизи, експертизи цілісності та кількості товару.

Спеціаліст з сертифікації

с 09.2005 по 03.2019 (13 лет 6 месяцев)
ДП "КК "РОШЕН", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

1.Отримання всіх необхідних дозвільних документів для митного оформлення імпорту сировини для кондитерської та харчової промисловості, спецій;
2.Отримання імпортних карантинних дозволів на ввезення спецій;
3.Формування імпортних партій у програмі виробничої діяльності, забезпечення сертифікатами аналізу, якісними документами на імпортну сировину;
4.Робота з Торгово-Промисловою Палатою щодо визначення, підтвердження кодів ТНЗЕД, цінової експертизи, експертизи цілісності та кількості товару.
5.Формування та надання пакету документів для отримання сертифікатів походження ( EUR -1, Original Form , СТ-1) на готову продукцію, отримання експертних висновків по країні походження товару з імпорту та експорту.
6.Підготовка пакета документів для отримання висновків цінової експертизи товару ( Держзовнішінформ ).
7. Робота з митними органами, з питання набуття статусу «Уповноваженого експортера», збирання пакета документів, організація процесу.

Інспектор відділу кадрів

с 01.2003 по 08.2005 (2 года 7 месяцев)
«Господарьске управління Київської міської пади профспілок», Київ (Державні організації)

Образование

Національний технічний університет України "Київський політихнічний інститут"

Економіка підприємтсва, економіст, Київ
Высшее, с 2005 по 2007 (2 года)

Національна академія внутрішніх справ України

Юридичний, правознавство, Київ
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Знания и навыки

Висока працездатність Водійські права кат. B Користувач ПК MS Word MS Office MS Outlook Цілеспрямованість Користувач Internet Користувач ОС Windows Управління персоналом MS Excel

Дополнительная информация

Сертифікат про проходження бізнес-тренінгу : "Транспортна логістика. Скорочення витрат в транспортній логістиці".
ТОТ Центр Бізнес Технологій - 2019р.
Диплом Директор з логістики курс навчання 10.2023 - 01.2024, присвоєно кваліфвкацію: 1477.1 “Менеджер (управитель) з логiстики ". ПНЗ" Навчальний центр" Анастасія ".

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: