Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 октября 2023 Файл

Ігор

Інженер з стандартизації, якості, зав. лабораторії

Возраст:
49 лет
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Смела, Удаленно, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Досвід роботи

1. • Дати (від - до)
09.2010 р.− 09.2022 р.
• Назва, адреса підприємства
ПрАТ «АПК-ІНВЕСТ»
• Напрямок діяльності
Харчова промисловість (вирощування зернових культур, вирощування свиней, переробка та реалізація м’ясної продукції, виробництво комбікорму)
• Професія / Посада
Нач. сектору перевірок і аудитів відділу стандартизації
Примітка: 09.2014-03.2015 рр. займав посаду в.о. зав. виробничої лабораторії на м’ясокомбінаті (відділи фізико-хімічних досліджень, мікробіологічних досліджень, трихінелоскопії)
• Обов'язки
Розроблення, впровадження та підтримання системи менеджменту якості і безпечності харчових продуктів згідно вимог стандарту FSSC 22000 (v 5.1)
Організація і планування проведення робіт по стандартизації і сертифікації, розробка графіків проведення внутрішніх аудитів СМБХП, санітарних аудитів в підрозділах Підприємства
Розробка та перевірка застосовуваних на Підприємстві стандартів технічних умов та інших документів із стандартизації
Проводити роботу з рекламаціями, контроль постачальників
Проводити аналіз невідповідностей та їх причин
Проводити контроль маркування продукції вимогам чинного законодавства
Організація сертифікації систем менеджменту
Проведення заходів щодо підвищення якості продукції, розробка і впровадженням систем управління якістю, стандартів і нормативів, показників, що регламентують якість продукції (робіт, послуг), найдосконаліших методів контролю
Проведення навчань по системі управління безпечністю продуктів працівникам
Підготовка звіту про функціонування інтегрованої системи менеджменту на підприємстві
Робота з договорами
Організація та проведення відбору зразків сировини та готової продукції
Організація та проведення перевірок на тваринницьких комплексах підприємства, ветаптеках
Організація та проведення санітарних аудитів у мережі фірмових магазинів
Розробка документації НАССР для мережі магазинів

2. • Дати (від - до)
03.2008 р.− 08.2010 р.
• Назва, адреса підприємства
ЗАТ «Лактіс»
• Напрямок діяльності
Харчова промисловість (молочні продукти)
• Професія / Посада
Інженер з якості
• Обов'язки
Розроблення, впровадження та підтримання системи менеджменту якості і безпечності харчових продуктів згідно вимог стандарту ISO 9001, ISO 22000
Підтримання та вдосконалення інтегрованої системи менеджменту.
Організація сертифікації систем менеджменту.
Організація робіт по підтриманню виробничої санітарії, згідно вимог міжнародних харчових стандартів ISO 9001, ISO 22000
Планування та організація проведення внутрішніх аудитів в структурних підрозділах, контроль впровадження коригуючи та запобіжних дій.
Проведення планових навчань по системі управління якістю та безпечністю продуктів працівникам та виробникам.
Підготовка звіту про функціонування інтегрованої системи менеджменту на підприємстві.
Розробка маркування
Робота з рекламаціями

3. • Дати (від - до)
08.2001 р.− 12.2007 р.
• Назва, адреса підприємства
ТОВ «СП ІІ «Відродження»
• Напрямок діяльності
Харчова промисловість (м’ясопереробка)
• Професія / Посада
Зав. лабораторії
• Обов'язки (детально)
Організація роботи лабораторії (управління персоналом, освоєння методів та проведення досліджень, формування матеріальної та нормативної баз та інш.)
Проведення акредитації лабораторії
Робота з контролюючими органами

4. • Дати (від - до)
01.2000 р.− 08.2001 р.
• Назва, адреса підприємства
ЗАТ «Геркулес»
• Напрямок діяльності
Харчова промисловість
• Професія / Посада
Лаборант
• Обов'язки
Контроль сировини, на різних стадіях виробничого процесу, готової продукції (газовані напої, пельмені та вареники, ковбасні вироби, морозиво)

5. • Дати (від - до)
07.1999 р. – 12.1999 р.
• Назва, адреса підприємства
ВАТ «Донецькгормаш»
• Напрямок діяльності
Відділ охорони навколишнього середовища
• Професія / Посада
Інженер-лаборант
• Обов'язки
Лабораторний контроль навколишнього середовища робочих місць

Освіта

1. • Дати (від - до)
1994 р. – 1999 р.
• Повна назва (ВНЗу, ф-ту, кафедри, спеціальності)
Донецький національний університет, хімічний факультет, спеціальність Біохімія
• Кваліфікація (за дипломом)
Повна вища

2. • Дати (від - до)
1990 р. – 1994 р.
• Повна назва (ВНЗу, ф-ту, кафедри, спеціальності)
Дружківський машинобудівний технікум
• Кваліфікація (за дипломом)
Технік-технолог по обробці матеріалів на станках та автоматичних лініях
(диплом з відзнакою)

22
Професійні навички
придбані, але не обов'язково обмежені формальними посвідченнями; знання міжнародних (національних) стандартів.
- FSSC 22000
- ISO 19011
- Знання чинного в Україні законодавства у харчовій промисловості
- Ознайомлення з зарубіжним законодавством
- Знання технології виробництва, основного технологічного устаткування та методів вдосконалення виробництва
- Розробка Регламенту роботи тваринницьких комплексів

Технічні навички
Комп'ютер (перелік програм, додатків, рівень володіння), устаткування, прилади, техніка (марка, тип) і т.п.

MS Office (Excel, Word, Outlook, Visio), IТ-підприємство

маю водійські права категорії В, особистий автомобіль

Соціальні навички
робота з людьми, адаптивні якості, комунікативні властивості

Відповідальний, наполегливий, комунікабельний, справедливий

Готовність до відряджень
Так

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: