Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 января 2023 PRO

Андрій

Керівник підприємства, головний інженер, технічний директор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор виробничого департаменту (член правління)

с 07.2021 по 12.2021 (5 месяцев)
Об'єднана Гірничо-Хімічна Компанія, Київ (Гірнича промисловість)

Контроль та розвиток виробництва в компанії.
Зменшення собівартості виробництва концентратів. Розвиток нових ринків застосування мінеральної сировини. Втілення проектів змодернізації підприємства. Оптимізація виробничих праметрів збагачення мінеральної сировини. Заміна з обгрунтуванням технологічного обладнання яке знаходильсь в користуванні на сучасне. Робота над збільшенням сировинної бази підприємства за рахунок розвідки експлуатуємих родовищ, так і отримання ліцензій на видобування нових родовищ.

Член правління компаніЇ відповідальний за виробничий напрямок

с 06.2020 по 07.2021 (1 год 1 месяц)
Об'єднана Гірничо-Хімічна компанія, Київ (Гірнича промисловість)

Підготовка компанії до приватизації. Контроль діяльності компаніі її виробничих показників. Розвиток видобівних і збагачівальних процессів з метою збільшення випуску продукціЇ і зниження собівартості мінеральних концентратів.

Заступник головного інженера

с 05.2017 по 06.2020 (3 года 1 месяц)
Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат, Іршанськ (Гірнича промисловість)

Контроль технічного розвитку підприємства. Розробка технології отримання високотитновмісних концентратів і будівництво фабрики по її випуску. Будівництво нових збагачувальних фабрик, розробка концепції розвитку підприємства, розробка проектів освоєння нових родовищ. Оптимізація технологічних процесів виробництва.

Головний інженер

с 03.2004 по 05.2017 (13 лет 2 месяца)
ТОВ з ІІ "Кольорові метали", Вільногірськ (Гірнича промисловість)

Розробка і втілення проектів розвитку підприємства. Будівництво нових видобувних кар'єрів, збагачувальних фабрик. Впровадженння нового обладнання і технологій збагачення руд кольорових і рідкоземельних мінералів. Розробка нових технологій переробки рудних концентратів, пошук нових ринків збуту продукції.

Головний технолог збагачувального виробництва

с 03.2002 по 03.2004 (2 года)
Вільногірський гірничо-металургійний комбінат, Вільногірськ (Гірнича промисловість)

Оптимізація збагачувальних процесів на виробництві, будівництво і запуск дільниці дезінтуграції і обезшламлювання рудних пісків. розробка технології виробництва пісків для скляної промисловості. Розробка технологій освітлення технологічних вод для виробництва. втілення сучасних збагачівальних технологій в титановому виробництві. Металургійна переробка мінеральної сировини і запуск нових технологічних ліній з подрібнення мінералів.

Образование

Національний гірничий університет

Механіко-машинобудівний факультет, збагачення корисних копалин, Дніпро
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Вивчення технологій збагачення корисних копалин чорних, кольорових металів, вугілля та не металічних корисних копалин. Проектування і будівництво промислових підприємств.

Сніжнянський гірничий технікум

Електро-механічне обладнання, гірничий технік електромеханік, Сніжне
Среднее специальное, с 1992 по 1996 (4 года)

Вивчення електричного і механічного обладнання гірничовидобувних та збагачувальних підприємств. Разрахунки схем електропостачання, вибір електричного обладнання і проектування гірничовидобувних дільниць.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: