Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 июля 2023 Файл

Ганна

Виконроб, інженер технічного нагляду

Возраст:
31 год
Город проживания:
Ужгород
Готов работать:
Львов, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Доброго дня!

Я, Рущак Ганна Михайлівна, дозвольте запропонувати Вам своє коротеньке резюме стосовно Вашої вакантної посади.
Я народилася 15.11.1992 року в смт. Великий Березний, Великоберезнянського району, Закарпатської області.
В 2010 році закінчила ужгородський ліцей (Лідер) з відзнакою.
Закінчила в 2015 році Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБіА), денної форми, факультет “будівельний”, спеціальність “промислове і цивільне будівництво”.
З 04.11.2015 р. по 31.07.2020 р. працювала на посаді головного спеціаліста відділу технічного нагляду управління капітального будівництва Закарпатської обласної державної адміністрації.
З серпня 2020 року працювала над запуском власного проекту сільська садиба, який запустила у листопаді 2020 року, посилання на сайт садиби “Гаряча бочка” https://www.booking.com/hotel/ua/sils-ka-sadiba-gariacha-bochka.uk.html?label=gen173nr-1DCAso6QFCHnNpbHMta2Etc2FkaWJhLWdhcmlhY2hhLWJvY2hrYUgpWARo6QGIAQGYASm4ARjIAQzYAQPoAQH4AQOIAgGoAgS4Aq363IkGwAIB0gIkZTJiMzg5MzAtYjNjZS00NmEwLWFkY2UtMDEzZGNhYTUxY2Ey2AIE4AIB;sid=e3c0e27bfb4cdd87b4f9620574831d80;dist=0&keep_landing=1&sb_price_type=total&type=total&;.
З 25.03.2021 року працюю фізичною особою-підприємцем, де моя робота полягає в укладанні договорів підряду з виконання поточних та капітальних ремонтів об’єктів, та укладанні договорів на виконання окремих функцій замовника, в тому числі ведення технічного нагляду за будівництвом з класом наслідків СС1 та СС2. Працюю також помічником судового експерта. Виконуючи такого роду замовлення, в мої обов’язки входить виїзд на об’єкт з експертом, огляд, проведення необхідних замірів, які в подальшому використовуються для складання звітів, експертних досліджень, визначення категорії технічного стану та можливості або не можливості їх подальшої експлуатації. Визначення технічного стану будівель (споруд) здійснюється шляхом взаємопов'язаних та взаємодоповнюючих обстежуваних, розрахункових та аналітичних процедур. В окремих випадках матеріали доповнюється План-схемами, виконаними в програмному комплексі AutoCAD.
Мої функціональні обов’язки:
ведення технічного нагляду за об’єктами будівництва відповідно до отриманого сертифікату інженера технічного нагляду І категорії (будівництво), а саме контроль якості та об’ємів виконаних робіт та відповідність їх до затвердженої проектно-кошторисної документації.
підготовка договорів на виконання підрядних робіт по об’єктах будівництва, реконструкції, капітального ремонту та реставрації;
підготовка технічного завдання для проектної організації по об’єктах будівництва, реконструкції, капітального ремонту та реставрації;
звірка Актів виконаних робіт форми КБ-2в та КБ-3 з договірною ціною та проектно-кошторисною документацією за допомогою програмного комплексу Експерт-кошторис, АВК;
підготовка декларацій, для отримання дозволу на початок будівництва;

Я маю права категорії В та є власником Mercedes Vito 115, 2004 року випуску для 7-ми пасажирів, а також можу довозити деякі будівельні матеріали та інструменти, можу швидко дістатись до необхідного об’єкта.
Контакти: тел. Telegram,
WhatsApp, Viber [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Додатки на 4 аркушах

Дякую за увагу та сподіваюсь на співпрацю з Вами.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: