Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 сентября 2022 Файл

Ігор

Викладач економіки

Возраст:
35 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ТИМОШЕНКО ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

Дата народження: 29.05.1989
Контактна інформація: 36039, м. Полтава, вул. Ватутіна, 21, кв. 2
Тел. моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
2005-2006 р..Учасник Програми обміну майбутніх лідерів (Future Leaders Exchange) Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США

2006 р. закінчив загальноосвітню школу м. Вісконсін (США). Диплом №

2006-2011 р. навчався у ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Отримав з відзнакою дипломи бакалавра та магістра з міжнародної економіки (диплом ТА № 41650579).

2017 р. захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю 08.00.02 «Світове господарство і міжнародні економічні відносини» у Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна та отримав науковий ступінь кандидата економічних наук.

Досвід роботи:

березень 2022 р. ­­– серпень 2022 р. AT&T Global Network Services, м. Братислава (Словаччина)
Посада: Technical Care Representative (представник Служби технічної підтримки клієнтів)
Посадові обов’язки: надання технічної, організаційної, адміністративної підтримки клієнтам, оновлення внутрішніх баз даних, взаємодія з внутрішніми та зовнішніми контрагентами компанії для встановлення та ефективного вирішення проблем клієнтів (англійською мовою).

вересень 2018 – 2021 рр. Полтавська державна аграрна академія.
Посада: доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин.
Основні навчальні дисципліни: «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародна економіка», «Проектний аналіз». Підготовка електронних курсів на платформі MOODLE. Усть у науково-дослідній роботі за кафедральною тематикою. Науковий переклад на англійську мову статей у фахові видання, що включені до міжнародної бази цитування (Scopus, Web of science, Copernicus)

грудень 2011 р. – вересень 2018 р. ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Посада: молодший науковий співробітник.
Виконувана робота: перекладено й адаптовано англійською мовою дистанційний курс «Основи лідерства»; перекладено, адаптовано і проведено курс лекцій «Основи лідерства» для іноземних студентів англійською мовою (включаючи підготовку всіх супутніх матеріалів – текст лекцій, презентації, матеріали до семінарських занять); участь у співпраці з міжнародними організаціями (зокрема, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, щодо проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні»), переклад навчального посібника «Основи лідерства. Наукові концепції» (300 стор.), участь у навчальній та науковій роботі кафедри «Управління персоналом і економіки праці» (підготовка та переклад наукових статей, навчальних та методичних матеріалів кафедри).

лютий 2011р. – вересень 2011р. «РуссНефть» (нафтовидобуток), м. Москва
Посада: менеджер міжнародного відділу, перекладач
Посадові обов’язки: письмовий переклад кореспонденції, комерційних та технічних документів, письмове оформлення результатів нарад та переговорів з іноземними партнерами, здійснення усного синхронного перекладу, участь у веденні ділових перемовин, підготовка та створення бізнес-презентацій.

Курси та тренінги:

2018 р. British Council International English Language Testing System (IELTS)
Міжнародна тестова система з визначення рівня англійської мови (рівень B2).
тест на знання англійської мови за Міжнародною тестовою системою з визначення рівня володіння англійською мовою International English Language Testing System (IELTS) (рівень B2). Номер сертифіката: 18UA001358TYMI001G.

Підвищення кваліфікації за програмою «Методи активізації навчального процесу: сучасні тренди» (Свідоцтво СП № 05408289/Ї0624-21 від 5.03.2021 р. Сумський дежавний університет)

2005-2006 р. Conflict Resolution – Практичний курс з вирішення конфліктів, в рамках навчання у США та підготовки до вступу в американські вищі навчальні заклади.

Додаткові відомості:

українська мова: вільне володіння
російська мова:вільне володіння
англійська мова: вільне володіння
німецька мова: літературна (Hoch Deutsch)

Комп’ютерні навички: MS Word, MS Excel, MS Access, MS Power Point, MS Dream Waver

Сфера наукових та професійних інтересів: міжнародна економіка, міжнародні економічні відносини, міжнародні фінанси, фінансовий ринок, соціальне підприємництво.

Маю понад 40 публікацій у іноземних наукових журналах, вітчизняних фахових наукових виданнях та збірниках тез доповідей міжнародних науково-практичних конференцій

Інвалід 2-ї групи з дитинства.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: