Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 сентября 2022 Файл

Олександр

Виконроб

Возраст:
41 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Васильков

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Прилуцький Олександр Вікторович

Адреса: м. Васильків, вул. Декабристів д.4 кв.70
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата та місце народження: 17.04.1983 р.,
с. Івахни, Уманського р-ну.
Місце проживання м.Васильків
Київська обл.

Сімейний стан: одружений
Діти: 1 дитина
Посвідчення водія: В, наявність власного авто.

Досвід роботи:
21.12.2021р. по 26.05.2022р. ТОВ « ТТРЕЙД» м.Київ.
Посада: Виконавець робіт.

1.03.2021р. по 30.09.2021р. ТОВ «Білд Лайф» м.Київ.
Посада: Виконавець робіт.

14.04.2020 р. по 26.01.2021р. ТОВ "Княжна Либідь" м.Київ
Посада: Виконавець робіт
Обов'язки:
- безпосереднє керівництво на будівельній дільниці.
- виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання будівельних, монтажних, ремонтно-будівельних робіт, введення об’єктів у дію у встановлені строки.
- Забезпечення додержання технологічної послідовності під час виконання будівельно-монтажних робіт.
- Організація виконання робіт згідно з проектною та технологічною документацією, будівельними нормами та правилами, технічними умовами й іншими нормативними документами.
Складання та подання заявок на будівельні машини, транспорт, засоби механізації, матеріали, конструкції, деталі, інструмент, інвентар і забезпення їх ефективного використання,складування та зберігання.
Здійснення заходів що до удосконалення організації виробництва та праці, механізації й автоматизації виробничих процесів, раціоналізації робочих місць.
Ведення журналів виконання робіт, документацію з обліку виконаних робіт і робочого часу, виконавчу технічну документацію.
Затвердження нарядів та іншу документацію на оплату праці робітників. Участь у показі приймальній комісії об’єктів, етапів і окремих комплексів робіт, будівництво яких завершено.
Підготовка фронту робіт для субпідрядних організацій, приймання у них виконаних робіт.

31.07.2018 р. по 16.03.2020 р. ПП «УкрБалтБуд» м.Київ
Посада: Начальник дільниці
Обов’язки:
Керівництво виробничо-господарською діяльністю дільниці. Забезпечення виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт, введення об’єктів у дію в строки, встановлені контрактом; ефективне використання основних і обігових фондів. Організація виконання робіт на об’єкі, що будуються згідно з проектною та технологічною документацією, будівельними нормами та правилами, технічними умовами та іншими вимогами. Координація на будівельному майданчику взаємодію виробничих підрозділів загальнобудівельних і субпідрядних організацій, обслуговуючих і допоміжних служб.
Забезпечення відповідно до договору субпідрядних організацій, що виконують роботи на будівельній дільниці, підсобними приміщеннями, енергозабезпеченням, будівельними матеріалами. Здійснення контролю за будівництвом об’єкту та якістю робіт. Участь у прийманні робіт від субпідрядних організацій та розробленні заходів щодо пред’явлення будов, споруд і окремих комплексів приймальній комісії. Підготовка та своєчасне подання оперативної звітності, замовлень на машини, механізми, транспорт, матеріали, конструкції, деталі, інструмент, інвентар, спецодяг, індивідуальні засоби захисту тощо.
Здійснення заходів щодо створення безпечних умов виконання робіт, удосконалення організації виробництва та праці, механізації та автоматизації виробничих процесів, раціоналізації робочих місць. Організування роботи комісії з атестації робочих місць. Контролювання стану і правильну експлуатацію риштування, помостів, кріплення та огорож, ведення документації з обліку виконаних робіт, робочого часу, виконавчої технічної документації. Узгодження нарядів на виконані роботи. своєчасно повідомляє керівництво організації.
Розроблення та запровадження заходів щодо запобігання виробничому травматизму й виконання заходів пожежної безпеки. Аналіз виробничо-господарськї діяльності дільниці, сприяння виявленню резервів підвищення ефективності будівельного виробництва. Створення умов для успішного проходження молодими фахівцями стажування. Контроль за додержанням працівниками правил і норм охорони праці, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку. Керування виконавцями робіт, майстрами та геодезичною службою.

01.06.2016 р. - 30.07.2018 р. ТОВ “СПЕЦБУД-ПЛЮС” м. Київ
Посада: Виконавець робіт
Обов’язки:
Організація роботи будівельно-монтажної дільниці
Прийом в роботу і аналіз робочої документації
Виконання робіт згідно проектних рішень
Видача завдань на дільницю робочому персоналу
Ведення контролю за ходом виконання робіт
Аналіз умов і прийняття рішень при виникненні ускладнених ситуацій при виконанні робіт
Забезпечення дільниці всіма необхідними інструментами та матеріалами, як основними так і розхідними
Ведення обліку робочого часу робочого персоналу
Пошук і підбір робочого персоналу

18.08.2014 р. – 31.05.2016 р. ПП «УкрБалтБуд» м.Київ
Посада: Виконавець робіт
Обов’язки:

07.07.2011 р. – 26.12.2013 р. Товариство з додатковою відповідальністью «Пересувна механізована колона -19» м. Васильків
Посада: Виконроб

08.09.2008 р. –04.04.2011 р. ТОВ «ІБК ЄВРОТЕХНОЛОГІЇ»
Посада: Виконроб монолітної дільниці.

Освіта:
закінчив у 2008 р. Київський національний університет будівництва і архітектури, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво» та здобув кваліфікацію інженера-будівельника.

Навички:
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google), E-mail (Outlook Express).

Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, пунктуальність, вміння працювати в команді. Без шкідливих звичок.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Виконроб
Васильков, Винница , еще 4 города

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: