Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 февраля 2023 Файл

Андрій

Головний інженер, енергетик, технічний директор, начальник управління, відділу

Возраст:
56 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 5 страниц.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Рудюк Андрій Володимирович

Дата народження 29.07.1967 р.

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Сімейний стан: одружений

Діти: Рудюк Артур 1991 р.н
Рудюк Олексій 1995 р.н.
Рудюк Маргарита 2006 р.н.

Очікувані посади: головний інженер; технічний директор, заст. директора по напрямку; начальник управління; головний енергетик, начальник відділу.

Очікуваний рівень заробітної плати: 1 000 - 2 000 дол./міс, в залежності від посади та обов’язків, офіційне працевлаштування.

Ціль: отримати нову цікаву постійну роботу у відповідності до моїх знань та досвіду.

Освіта:
ВНЗ

Період навчання
Спеціальність
Кваліфікація

НЗ
Період навчання
Спеціальність

Кваліфікація
Вища
Харківський інститут інженерів транспорту.
Енергетичний факультет.
1989 – 1995 рр.
Промислова теплоенергетика
Інженер-теплоенергетик

Київський технікум залізничного транспорту
1982-1986 рр.
Рефрижераторний рухомий склад та холодильне господарство
Технік-електромеханік холодильних установок

Мої компетенції:
Організація утримання будівель та роботи підприємства (системи електро, тепло водопостачання, кондиціювання повітря, ліфтового господарства, тощо).
Організація інженерного забезпечення ЦОДів (системи СГЕ, прецизійного кондиціювання, раннього оповіщення про пожежу та інш.).
Організація заходів по зниженню витрат енергоносіїв, експлуатаційних та ремонтних складових фінансування інженерного забезпечення та утримання будівель та підприємств.
Складання та дотримання показників фінансового плану підприємства в сфері інженерії.
Впровадження енергозберігаючих технологій та енергоменеджменту підприємства.
Проведення Державних закупівель.
Укладення договорів, ведення договірних справ, отримання послуг від обслуговуючих та постачаючих організацій.
Ведення договорів підряду з будівельними та монтажними організаціями зі сторони Замовника.
Впровадження аутсорсингу та фасіліті менеджменту послуг інженерного забезпечення.
Можу зібрати команду професіоналів.

Володіння мовами: українська – вільно, російська – вільно, англійська – навчаюсь (А2).

Посвідчення:
На право роботи в електроустановках до 1000 В - 4гр.
На знання ПТЕ тепловикористовуючих установок і мереж.
На знання правил поводження у сфері цивільного захисту.
На знання законодавчих актів з охорони праці, електробезпеки, пожежної безпеки.
Сертифікат на знання у сфері проведення Державних закупівель.
Сертифікат на знання англійської мови Pre-Intermediate (A2)
Посвідчення водія категорії «В».

Місця роботи:
Національний банк України, ДП«Поліграфічний комбінат «Україна».

Посади:
Начальник управління (3р), начальник (заст.нач.) відділу (7р), завідувач сектору (17 р), Головний енергетик (3р).

Чому я:
Компанії та підприємства будь якої власності створюються з єдиною метою, це отримання прибутку. Основним завданням головного інженера (енергетика) є забезпечення безперервності виробничого процесу і максимальне скорочення витрат, а це і є прибуток.
Керуючи в НБУ управлінням і відділом інженерного забезпечення, я напрацював ряд практичних заходів по економії енергоресурсів, значно їх знизивши. Працюючи головним енергетиком в Поліграфічному комбінаті «Україна», використавши організаційні заходи, зміг привести показники витрат електричної енергії з 8 млн.кВт до 5 млн.кВт. в рік, при тому ж об’ємі випуску продукції. Щорічна економія коштів визначається в десятки млн. грн., що на порядок більше, ніж моя річна зарплата.
При можливості вкладання коштів в енергоефективні технології, економія на енергоресурсах значно зростає. Як приклад, встановивши в систему витяжної вентиляції зовнішній блок теплового насосу на об’єкті НБУ по пр. Науки, змогли повністю відмовитись від забезпечення теплом від міста системи ГВП. Окупність проекту в реальності склала 1,5 роки. Працює система вже 7 років, приносячи відчутний прибуток. На ПК «Україна» замість вакуумної станції 1978 р. випуску було встановлено сучасний вакуумний компресор з частотним регулюванням. Це дало змогу в 10 разів! зменшити витрати електричної енергії на роботу вакуумного обладнання. Окупність вкладень склала 0,8 року. Реалізація на ПК «Україна» таких проектів як реконструкція станції нейтралізації стоків та спалювання відходів виробництва, принесе не тільки зменшення витрат, а й поліпшить екологічну складову, приведе до можливості бути енергонезалежними в розрізі теплопостачання. І таких рішень може бути вдосталь.
Я зможу принести прибуток підприємству у вигляді зниження витрат на енергоносії, оптимізувати роботу енерговикористовуючого обладнання, за необхідності, систематизувати і привести процеси підприємства до вимог ISO 50001:2018, провести сертифікацію.

Докладніше:
Місце роботи:
Період роботи:
Посади:

Посадові обов’язки:

Реалізовані проекти:

ДП Поліграфічний комбінат «Україна»
Лютий 2019 року – по теперішній час .
Головний енергетик, ст.майстер енергетичного цеху.
Був запрошений до ПК «Україна» з Національного банку України на посаду головного енергетика попереднім керівництвом для реконструкції всього енергетичного господарства, що не модернізувалось з 1978 р. та отримання 1-ї категорії надійності електропостачання підприємства (при наявній 3-й)

Організація роботи відділу та підпорядкованих електротехнічного та енергетичного цехів, щодо належної експлуатації та технічного обслуговування енергетичного обладнання, електричної, теплової мережі, обладнання та систем водопостачання і кондиціювання повітря, систем гарантованого електропостачання та прецизійного кондиціювання серверних, організація забезпечення та обліку тепловою та електричною енергією, кондиційованим повітрям та водою комплексу будівель комбінату.
Організація розроблення заходів щодо економії енергоресурсів та контроль їх використання підрозділами.
Організація проведення модернізацій, техпереоснащень, реконструкцій, капітальних і поточних ремонтів енергетичного обладнання, підготовки будівель, споруд, інженерних мереж та обладнання до роботи в осінньо-зимовий період.
Здійснення контролю за виконанням затверджених на поточний фінансовий рік кошторисів поточних доходів і витрат та інвестицій.
Підготовка проектів договорів та забезпечення процедури укладення договорів, проведення тендерів відповідно до вимог нормативно-правових актів та вимог законодавства України в сфері державних закупівель, контроль за належним виконанням договорів з господарської діяльності, щодо забезпечення енергоресурсами, водою та надання послуг з технічного обслуговування, закупівлі запасних частин та комплектуючих сторонніми організаціями.

За час роботи на ПК «Україна» мною, як відповідальною особою замовника (головним енергетиком), було реалізовано проекти:
Реконструкція (технічне переоснащення) розподільчого пункту РП-203 10 кВ (обладнання Нaber, ABB) на території підприємства. Дало можливість отримати 2-гу категорію надійності електропостачання.
Реконструкція зовнішнього електропостачання розподільчого пункту (РП-203) за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська 38-44 з приєднанням кабелем 10кВ до підстанції 35/10 кВ "Артемівська". Після введення в експлуатацію другого незалежного вводу, було отримано 1-у категорію надійності електропостачання.
Реконструкція (технічне переоснащення) КТП-9 (обладнання Shnaider) внутрішньої розподільчої системи електроживлення.
Розроблені проекти (до реалізації) на реконструкцію (технічне переоснащення) КТП-2,3,4,8 (обладнання Shnaider) внутрішньої розподільчої системи електроживлення.
Розроблено проект (до реалізації) на технічне переоснащення внутрішніх трас кабельних мереж 10 кВ Поліграфкомбінату «Україна».
Роботи з реконструкції систем вентиляції та кондиціонування у частині приміщень другого поверху формного корпусу (лінія випуску бланків закордонних паспортів) ПК «Україна».
Роботи з капітального ремонту системи кондиціонування К9 формного корпусу відділу дизайну ПК «Україна».
Розроблено проект (до реалізації) з технічного переоснащення системи гарячого водопостачання з використанням альтернативних джерел енергії (теплових насосів).
Капітальний ремонт зовнішньої госппобутової системи каналізації
Впроваджено заходи з енергозбереження, що включають заміну світильників на ЛЕД, облаштування елеваторних вузлів системами циркуляції та управління витрат тепла та інші, реорганізацію диспетчерської служби інженерних мереж, що дало зменшення витрат енергоносіїв (електрична та теплова енергія) за два роки майже вдвічі, при тих же обсягах випуску продукції.
Розроблено проект (до реалізації) з технічного переоснащення станції нейтралізації стоків в міську мережу водовідведення.

Місце роботи:
Період роботи:
Посади:

Посадові обов’язки:

Реалізовані проекти:

Місце роботи:

Період роботи:

Посади:

Посадові обов’язки:

Національний банк України
жовтень 1992 року –січень 2019 .
Начальник управління організації енергозабезпечення, начальник відділу, заступник начальника відділу енергозабезпечуючих систем, завідувач сектору підтримання кліматичних умов.

Організація належної експлуатації та технічного обслуговування енергетичного обладнання, електричної, теплової мережі, обладнання та систем водопостачання і кондиціювання повітря, ліфтів, систем гарантованого електропостачання та прецизійного кондиціювання серверних, забезпечення своєчасного проведення поточних та капітальних ремонтів енергозабезпечуючих систем та обладнання; організація забезпечення тепловою та електричною енергією, кондиційованим повітрям та водою будівель і споруд Національного банку України.
Організація розроблення заходів щодо економії енергоресурсів та контроль їх використання підрозділами, структурними одиницями, територіальними управліннями, навчальними закладами НБУ.
Організація проведення капітальних і поточних ремонтів енергетичного обладнання, підготовки будівель, споруд, інженерних мереж та обладнання до роботи в осінньо-зимовий період.
Здійснення контролю за виконанням затверджених на поточний фінансовий рік кошторисів поточних витрат та інвестицій.
Підготовка проектів договорів та забезпечення процедури укладення договорів, проведення тендерів відповідно до вимог нормативно-правових актів та вимог законодавства України в сфері державних закупівель, забезпечення контролю за належним виконанням договорів з господарської діяльності, щодо забезпечення Національного банку України енергоресурсами, водою та надання послуг з технічного обслуговування, закупівлі запасних частин та комплектуючих, робіт і послуг з капітального та поточного ремонту енергозабезпечуючих та інженерних систем.
Організація впровадження роботи компаній фасіліті-менеджменту в державній структурі.

За час роботи в Національному банку України мною, як відповідальною особою замовника (начальником управління, відділу), було реалізовано проекти:
Оснащення приміщень Головної будівлі НБУ вул. Інститутська 9 (пам’ятка архітектури) системами кондиціювання повітря.
Технічне переоснащення інженерної інфраструктури серверного приміщення Центральної розрахункової палати НБУ (пр. Науки 7). Проектна потужність зросла з 50 до 150 кВт.
Впровадження теплового насосу в систему ГВП будівлі НБУ по пр. Науки 7. Система використовує рециркуляційне повітря і дозволяє повністю відмовитись від теплопостачання в літній і перехідний період.
Реконструкція системи холодо і теплопостачання Гостьового дому НБУ по вул. І. Франко 5.
Впровадження системи АСКОЕ в будівлях НБУ м.Києва (9 будівель).
Технічне переоснащення (заміна) 3-х пасажирських ліфтів в будівлі НБУ пр. Науки 7.
Реконструкції електро щитових тех. навантажень та освітлення в будівлях Інститутська 9, пр. Науки 7.
Кап ремонт (перекладка) теплових мереж, що забезпечують будівлі по вул. Франко 5 та пр. Науки 7.
Участь у комплексній реконструкції Оздоровчого центру по вул. Драйзера 2-г.
Щорічне технічне обслуговування систем гарантованого електроживлення ( ДГ, UPS, АВР) по системі НБУ (30 об’єктів по всій Україні).
Ще близько десятка реконструкцій, тех. переоснащень, капітальних ремонтів.

Рефрижераторне депо Фастів

1986-1992 рр.

Начальник рефрижераторного поїзда, механік

Організація та здійснення перевезення продуктів, що потребують забезпечення підтримки температурного режиму.
Експлуатація та ремонт обладнання дизель-генераторних установок, електрообладнання, автоматизованих систем управління та контролю, холодильних установок.

Особисті якості:
Організаторські здібності, обов'язковість, відповідальність, наполегливість, творчість, прагнення досягти максимуму в будь – якій справі. Вміння організувати команду для вирішення задач будь якої складності. Зможу швидко розібратися і сприйняти нову інформацію, а також виявити проблему, та знайти шляхи її вирішення.

Захоплення та інтереси: подорожі, зимова та літня рибалка, більярд, теніс, зимові лижі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: