Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/8987839

Бухгалтер, менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Калуш

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 03.2023 по наст. время (1 год 2 месяца)
Консалтинг, бухгалтерія, аудит

Бухгалтер. Виконую обов’язки бухгалтера щодо забезпечення правильності внесення та відображення в програмах 1С 7,7 та 1С 8 версіях банківських виписок, зарплатних виплат, контролюю та опрацьовую всі платежі в національній та іноземній валюті, а також всі надходження товарів та послуг, включаючи імпорті операції, звірку з контрагентами та контроль сплат і надходжень документів. Також у виробничому процесі щодо імпорту у мій функціонал включено контроль калькуляцій та декларування продукції за сертифікатом ЄВРО1, у виробничому процесі аналізую калькуляції з актами реалізації. Працюю в програмі Медок та сервісі Вчасно.

Головний економіст

с 02.2020 по 04.2023 (3 года 2 месяца)
АТ Райффайзен Банк, Калуш (Фінанси, банки, страхування)

Провідний менеджер з роздрібного бізнесу Центрального Калуського відділення Райффайзен Банку(01.12.2022 по 30.04.2023). В мої обов’язки входить: залучення клієнтів, продаж та обслуговування депозитів, продаж без заставних кредитів та їх обслуговування, обслуговування карткових та поточних рахунків, залучення на обслуговування клієнтів-юридичних осіб, інкасування чеків, робота з векселями, виконання касових операцій, робота з грошовими переказами, виконання валютних операцій, операцій з нерезидентами, валютний контроль в межах наданих повноважень, здійснення фінансового моніторингу, тощо.
Головний економіст-касир Центрального Калуського відділення Райффайзен Банку (09 серпня 2021 р. по 01 грудня 2022 р.)
До моїх обов’язків входить комплексне банківське обслуговування діючих клієнтів фізичних та юридичних осіб, залучення нових клієнтів, контроль за дотриманням планових показників діяльності, супровід касових операцій .

Аналітик

с 03.2018 по 02.2020 (1 год 11 месяцев)
ГУ ДПС в Івано-Франківській області, Івано-Франківськ (планування контрольно-перевірочної роботи головного управління державної податкової служби у Івано-Франківській області)

відбір ризикових платників податків та включення їх до плану-графіку проведення планових, позапланових та фактичних документальних перевірок, схематичне відображення даних діяльності, аналіз вже проведених перевірок, контроль сплати за результатами актів перевірок, судовий супровід актів, по яких є заперечення, аналіз поданої звітності та сплат в розрізі податків, робота у системі податковий блок

Приватний підприємець

с 05.2009 по 03.2018 (8 лет 10 месяцев)
самозайнята особа, Калуш (Адміністратор торгового закладу)

До моїх обов’язків входило підбір працівників, стажування, ведення бухгалтерського та податкового обліку, подання звітності по господарській роботі та виконання завдань керівника.

Бухгалтер

с 06.2002 по 05.2009 (6 лет 11 месяцев)
ВАТ ОРІАНА, Калуш (Бухгалтер, заступник головного бухгалтера)

Прийнята на роботу помічником бухгалтера, офіс-менеджером. Через рік працювала головним бухгалтером ТОВ «Технопласт», заступником головного бухгалтера ВАТ «Оріана». До моїх обов’язків входило інвентаризація ТМЦ та основних фондів, нарахування заробітної плати, вела роботу у архіві, проводила звірки з контрагентами та вела первинну документацію по виписці накладних на реалізацію готової продукції.

Образование

ЛДАУ (Львівський державний аграрний університет)

Менеджмент організацій, Львів
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

кваліфікація – спеціаліст, менеджер зовнішньоекономічної діяльності. Під час навчання отримала третє місце на конкурсі дипломних робіт серед бакалаврів, який проводився ректором університету ім.. І.Франка, отримала диплом з відзнакою.

Дополнительная информация

Вмію водити автомобіль, є водійські права. Впевнений користувач пакету MS Office, працюю з великими об’ємами інформації, комунікабельність. Вмію слухати і швидко вчусь, йду на компроміси. Люблю аналітичну роботу та спілкування з людьми. До роботи ставлюся максимально відповідально. Хочу працювати в дружньому колективі та мати можливість кар’єрного росту.

Похожие кандидаты

Бухгалтер, менеджер
15000 грн, Калуш, Удаленно

Менеджер, бухгалтер, економіст
Калуш

Менеджер по продажам, бухгалтер
20000 грн, Калуш, Удаленно

Бухгалтер, економіст, менеджер
15000 грн, Калуш, Удаленно

Помічник бухгалтера, менеджер
Калуш, Рожнятов

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: