Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олексій

Керуючий рестораном, керівник підприємства, 50 000 грн

Рассматривает должности:
Керуючий рестораном, керівник підприємства, Помічник керівника, водій
Вид занятости:
полная
Возраст:
35 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном

с 10.2024 по наст. время (10 месяцев)
Султан, центр відпочинку, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль роботи закладу.
Налагодження процесів.
Підбір, прийом та адаптація персоналу.
Організація здагодженної роботи команди.
Ведення обліку та контроль за зберіганням ТМЦ, сировини, тощо.
Підбір, закупівля товарів та продукції для безперебійного функціонування закладу.
Націленність на результат та організація процессів , що допомогають його досягти.

Ріелтор, спеціаліст з нерухомості

с 03.2024 по наст. время (1 год 5 месяцев)
Ріелтор Дніпро, Дніпро (Нерухомість)

+ Створення бази нерухомості.
+ Підбір для клієнтів за їх крітеріями нерухомості для оренди чи купівлі/продажу.
+ Повний цикл супроводу клієнта - від початкового запиту до підписання угоди.
+ Проведення переговорів.

Адміністратор ресторану, помічник керуючого

с 04.2023 по 03.2024 (11 месяцев)
Ресторан Beyond, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління рестораном;
Підбір, навчання персоналу;
Планування, організація та контроль роботи служби сервісу, клінінгової служби, хостес;
Коммунікаці та контроль з працівниками кухні;
Проведення банкетів;
Проведення інвентаризацій;
Замовлення та контроль витратних матеріалів, хоз.матеріалів та інвентарю тощо.

Менеджер з логістики

с 11.2022 по 03.2023 (4 месяца)
ТОВ "СМАРТ ТРЕК", Одеса (Транспорт, логістика)

Пошук та формування бази клієнтів;
Консультація клієнтів;
Прийом та обробка звернень;
Підбір товару та розрахунок відповідно запиту клієнтів;
Заключення договору на транспортні послуги;
Контроль здійснення оплати та доставки товару;
Забезпечення повторних продажів;
Виконання положень та інструкцій компанії.

Керуючий рестораном

с 05.2020 по 10.2022 (2 года 5 месяцев)
Репаблік, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття підприємства "з нуля";
Набір, навчання та управління персоналом;
Контроль та оптимізація витрат, ведення фінансів підприємства;
Проведення інвентаризацій;
Контроль санітарних норм та стандартів чистоти;
Створення та контроль меню кухні, барної та кальянної картки, сезонні оновлення;
Закупівля продукції, господарчих матеріалів;
Планування роботи працівників, нарахування заробітної плати.

Директор

с 11.2019 по 03.2020 (4 месяца)
ТОВ "Юлов", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нового напряму компанії;
Відкриття та побудова роботи підприємства;
Контроль за чистотою та санітарними нормами;
Ведення обліку на підприємстві.

Адміністратор ресторану

с 08.2016 по 10.2019 (3 года 2 месяца)
ТОВ ФІРМА «ЛОГОС», Бартоломео Бест Рівер Резорт, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління рестораном;
Підбір, навчання персоналу;
Організація роботи кухні, співробітників служби сервісу, клінінгової служби;
Проведення банкетів, закритих заходів;
Організація роботи персоналу під час проведення концертів, конференцій, виїзних заходів;
Проведення інвентаризацій;
Участь у розробці меню кухні та бару;
Участь у складанні бюджету підприємства, планування закупівлі.

Офіціант

с 05.2011 по 08.2016 (5 лет 3 месяца)
ТОВ ФІРМА «ЛОГОС», Бартоломео Бест Рівер Резорт, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та обслуговування гостей у ресторані;
Обслуговування гостей на закритих заходах, бенкетах, виїзних заходах, концертах;
Знання меню, барної та винної карти;
Підтримка у чистоті робочої локації.

Образование

Дніпропетровський університет економіки та права імені Альфреда Нобеля

Менеджмент організацій, Дніпро
Высшее, с 2008 по 2011 (3 года)

Дніпропетровський транспортно-економічний технікум

Організація обслуговування в готелях та туристичних комплексах, Дніпро
Среднее специальное, с 2004 по 2008 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Конференція RestoConf 5.0 "Ведення ресторанного бізнесу в умовах локдауна"

2021

Конференція з ресторанному бізнесу RestoConf 3.0

2020

Фестиваль барної індустрії "BAROMETER"

2019

Міжнародний лекційно-практичний майстер-клас "Chefs summit 2019"

2019

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • Користувач Internet
  • Email
  • Ведення соціальних мереж
  • Водій авто, категорія В

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Особисті якості: вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася та самостійно приймати рішення стосовно її вирішення; відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, бажання навчатися та розвиватися, прагненя професійного росту.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: