Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Наталья

Спеціаліст управління з персоналом

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Чернигов
Готов работать:
Киев, Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст

с 10.2004 по 10.2022 (18 лет)
Головне управління

Образование

Черниговский государственный технологический университет

Менеджмент организаций,економист -менеджер, Чернигов
Высшее, с 2000 по 2000 (меньше 1 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знание языков

Украинский — средний

Дополнительная информация

Здійснюю документальне оформлення вступу на державну службу, її проходження та припинення.

Забезпечую підготовку матеріалів/проектів наказів щодо призначення або переведення на посади та звільнення працівників, щодо надання відпусток, про відрядження працівників Головного управління, також інших наказів і документів з питань, що відносяться до компетенції відділу, контролює їх надання та забезпечує ведення відповідного обліку.

Організовую роботу щодо розробки положень та посадових інструкцій державних службовців та інших працівників Головного управління, а також перевіряє їх на відповідність встановленим законодавством вимогам.

Забезпечую прийом документів від кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» та «В», разом з начальником відділу проводить перевірку документів, поданих кандидатами, на відповідність встановленим законом вимогам.

Забезпечує формування графіка відпусток персоналу, здійснює роботу, пов’язану із заповненням, обліком і зберіганням трудових книжок та особових справ (особових карток) працівників, підготовка проектів наказів щодо надання відпусток персоналу, контролює їх надання та веде облік.

Веде встановлену звітно-облікову документацію, бере участь у підготовці державної статистичної звітності та іншої інформації з кадрових питань.

Обчислюю стаж роботи та державної служби працівникам, організовую складення Присяги державного службовця та документів, що входять до складу особової справи, особою, яка вперше вступає на державну службу, забезпечує оформлення документів про присвоєння відповідних рангів державним службовцям.

Здійснюю облік військовозобов’язаних і призовників та бронювання військовозобов’язаних вуправлінні.

Вирішувати конфліктні ситуації; планувати і оптимально організувати робочий процес;відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання.

ПК – вільно. Заміжня.Загальний стаж роботи 25 років, стаж державної служби 14 років

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: