Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 марта 2024

Даніїл

Продавець, менеджер, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з продажу

с 06.2023 по 08.2023 (2 месяца)
Step Work, Дніпро (Роздрібна торгівля)

На цьому місці роботи я працював менеджером з продажу, у моїх обов'язках було продзвон клієнтів, виявлення їх потреб, презентація товарів, та продаж, за потреби опрацьовував заперечення та питання клієнтів. Також займався оформленням доставки поштою або кур'єром.
Підсумково, на цій посаді, я покращив свої комунікативні навички та вміння якісно продавати, працювати із запереченнями та досягати лояльності будь-яких клієнтів, та працювати з компьютерними програмами.

Фахівець-оператор

с 09.2021 по 03.2022 (6 месяцев)
Нова пошта, ТОВ, Дніпро (Транспорт, логістика)

На посаді фахівця-оператора я підвищив рівень соціальної коммунікації та розвинув навичку багатозадачності працюючи з клієнтами, з комп'ютером, з документами та на складі. Легко знаходжу спільну мову з клієнтами та відповідно відношусь до надання необхідних послуг.

Збиральник комплектувальник

с 05.2021 по 08.2021 (3 месяца)
Stemax, Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

На цій посаді я навчився добре працювати в складських приміщеннях, працювати з накладними, швидко реагувати на запити клієнтів та дотримуватись точних норм в роботі, а також працювати з фізичними навантаженнями.

Знания и навыки

Дизайн сайтів Активний продаж Користувач ПК Орієнтація на результат Ведення телефонних переговорів Телефонний продаж Креативність Пунктуальність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Грамотна усна та письмова мова Швидкий набір тексту Працьовитість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: