Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 июля 2022 PRO

Андрiй

Директор елеватора, ХПП

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Кривой Рог, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора " Хлiбоприймального пiдприємства"

с 09.2014 по 09.2016 (2 года)
ДПЗКУ, фiлiя ПАТ" ДПЗКУ " " Криворiзьке ХПП ", Кривий Ріг (АПК. Зберiгання та переробка зернових та олiйних культур.)

Здiйснення контролю за виробничо-технiчною та господарською дiяльнiстю пiдприємства (пiдприємство складається з двох виробничих дiлянок: Пичугинська ВД та Гейкiвська ВД, вiдстань мiж дiлянками 65 км,загальна ємнicть одночасного зберiгання 39000 тн).Робота з державними установами i контролюючими органами,з сiльгоспвиробниками та зерновими трейдерами в регiонi.

Директор " Хлiбоприймального пiдприємства"

с 06.2013 по 11.2013 (5 месяцев)
ДАК " Хліб України ". ДП ДАК "Хлiб України" "Криворiзьке ХПП", Кривий Ріг (АПК.Зберiгання та переробка зерновых та олiйних культур.)

Керiвництво пiдприємством(пiдприємство складається з двох виробничих дiлянок: Пичугинська ВД та Гейкiвська ВД. Загальна ємнiсть одночасного зберiгання 39000 тн.,вiдстань мiж дiльницями 65 км).Планування,органiзацiя i контроль роботи елеватора. Складання бюджету роботи складського господарства. Здiйснення фiнансово - господарської та виробничо-технiчної дiяльностi пiдприємства. Спiвпраця з державними установами та контролюючими службами.
Взаємодіяв з сiльгоспвиробниками та зерновими трейдерами в регiонi,з метою залучення нових поклажодавцiв.За цей період здійснив заготівлю раніх зернових на рівні 10000 тн,погасив заборгованність підприємства за електроенергію,було скорочено заборгованність підприємства по податкам та заробітній платі.

Директор " Хлiбоприймального пiдприємства"

с 10.2011 по 12.2012 (1 год 2 месяца)
ДАК " Хліб України ". ДП ДАК "Хлiб України" "Криворiзьке ХПП", Кривий Ріг (АПК. Зберiгання та переробка зерновых та олiйних культур.)

Керiвництво пiдприємством (пiдприємство складається з двох виробничих дiльниць: Пичугинська ВД та Гейкiвська ВД,вiдстань мiж дiльницями 65 км.Загальна ємнiсть одночасного зберiгання 39000 тн).Планування,органiзацiя i контроль роботи елеватора.
Складання бюджету роботи складського господарства. Здiйснення фiнансово-господарської та виробничо-технiчної дiяльностi пiдприємства. Спiвпраця з державними установами та контролюючими службами.
Взаємодіяв з сiльгоспвиробниками та зернотрейдерами в регiонi,з метою залучення нових поклажодавцiв,в наслідку чого загальна заготівля зернових та олійних у 2011-2012 МР склала 22000тн.
Ініціював та сприяв встановленню програмного забезпечення 1С Елеватор, з подальшим навчанням персоналу для роботи в цій програмі. Програму встановлювала фірма ТОВ СофтІнформ, м.Дніпропетровськ.

Менеджер з постачання

с 04.2009 по 01.2011 (1 год 9 месяцев)
"Приднiпровська Аграрна Група" ТОВ, Дніпропетровськ (Сільське господарство, агробізнес)

2009-2010г.г. Закрiплене пiдприємство - "Новоолексiївський елеватор"(загальна ємнiсть 80 тис.тн), Херсонська обл., Генiчеський р-н, смт.Новоолексiївка.Здiйснював закупiвлю зернових та олiйних культур на елеваторi у сiльгоспвиробникiв Генiческого,Новотроїцького
та Новоiванiвського районiв,постiйно контактував з районими адмiнiстрацiями,ciльгоспуправлiннями,карантиною инспекцiєю,залучав нових поклажодавцiв.В результаті вдалося збільшити завантаження підприємства майже у двічі, до 50000 тн.
2010-2011г.г. Органiзацiя закупiвель зернових та олiйних культур у сiльгоспвиробникiв(фермери,агроформування) самовивозом та на елеваторах Днiпропетровської обл.(Нiкопольский,Апостоловський ,Широкiвський,Криворiзький та Софiївський р-ни).

Регiональний менеджер

с 06.2000 по 10.2007 (7 лет 4 месяца)
"Оптiмус" ТОВ, Дніпропетровськ (Сільське господарство, агробізнес)

Закрiпленнi пiдприємства: Днiпропетровська обл.: "Чортомлицьке ХПП"(ємнiсть 16 тис.тн) Нiкопольский р-н, м.Орджонiкiдзе. "Радушанське ХПП"(ємнiсть 18 тис.тн) Криворiзький р-н, смт.Радушне.
Працював з сiльгоспвиробниками всiх форм власностi : Нiкопольского,Апостоловського,Широкiвського,Криворiзького,Софiївського,Нововоронцовського та Высокопiльского р-нів.
Здiйснював планування завантаження закрiпленних підприємств,органiзовував закупiвлi зернових та олiйних культур,як на елеваторах,так i з токiв господарств,постiйно контактував з сiльгоспвиробниками, сiльгоспуправлiннями, ДХI,залучав нових поклажодавцiв.
Виконував плановi завдання по завантаженню закріпленних підприємств: "Чортомлицьке ХПП"-100%, "Радушанське ХПП" - 116%.Також здiйснював закупiвлi та вiдвантаження насiння сояшника на стороннiх елеваторах.

Образование

Київський нацiональний економiчний унiверситет (КНЕУ)

Облiк i аудит. Економіст., Кривий Ріг
Высшее, с 1995 по 2001 (5 лет 6 месяцев)

Знания и навыки

Взаємодія з контролюючими органами Планування,органiзацiя i контроль роботи елеватора Керiвництво колективом Складання бюджету роботи складського господарства Забезпечення фiнансово-економiчної i виробничо-господарської дiя Органiзацiя закупки для виконання планових показникiв елеватора Залучення поклажодавцiв Практичнi знання роботи менеджера з закупiвлi зернових та олiйни Керiвництво ГОСТами,методами i засобами визначення якостi Виконання правил i порядку приймання та вiдвантаження продукцii Використання методiв дiлового спiлкування

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

- Активна життєва позицiя. Акуратність, чеснiсть, порядність, вiдповiдальнiсть.
- Бажання подальшого розвитку i навчання в данiй галузi.
- Можливiсть переїзду на нове мiсто роботи.
- Посвiдчення водiя,категорiя В.
- Власний автомобiль.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: