Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 ноября 2022 Файл

Ганна

HR-менеджер

Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Кожушко Ганна Іванівна

Дата народження:
18.10.1988

Сімейний стан:
незаміжня

Адреса:
Вінницька обл., Балаклійський р-н, вул. Харківська

Телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

e-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: працевлаштування на посаду HR менеджер

Ключові вміння та навички:

Знання постанов, розпоряджень, наказів, методичних та інших керівних матеріалів, нормативних документів з документаційного забезпечення управління; порядку планування, проектування і технології роботи на базі організаційної та обчислювальної техніки служб документаційного забезпечення управління; методів розроблення їх оптимальних структур; методів дослідження, аналізу, проектування і розвитку документаційних систем, стандартів на уніфіковані системи документації; порядку оформлення, класифікації, збереження, експертизи цінності документів; організації архівної справи; нормативних і методичних документів з проектування та експлуатації автоматизованих інформаційних систем управління; основи програмування, методів проектування і актуалізації баз і банків даних; основи управління, ергономіки, соціальної психології, соціології, трудового законодавства; документоутворення; організацію державних установ і громадських організацій, економічні і правових аспектів їх діяльності; вітчизняний і світовий досвід у сфері документаційного забезпечення управління.

Уміння розробляти та впроваджувати технологічні процеси роботи з документами і документною інформацією на підставі використання організаційної та обчислювальної техніки: з обліку, контролю виконання, оперативного збереження, довідкової роботи. Брати участь у плануванні, організації і вдосконаленні діяльності служби документаційного забезпечення управління. Здійснювати контроль за станом діловодства у структурних підрозділах. Готувати пропозиції із забезпечення ергономічних умов праці, раціоналізації робочих місць працівників служби документаційного забезпечення управління.

Розробляти уніфіковані системи документації і табелі документів різного призначення і рівня управління, класифікатори документної інформації. Організовувати впровадження, вести (у тому числі автоматизоване) і розвиток системи документації, яка включає також документи на машинних носіях і класифікатори документної інформації. Вживати заходи щодо впорядкування складу документів та інформаційних показників, скорочення їх кількості та оптимізації документопотоків. Брати участь у відбиранні документів, які передаються на державне зберігання, організації поточного збереження й експертизі наукової та практичної цінності документів.

Брати участь у постановці задач, проектуванні, експлуатації та вдосконаленні (у частині інформаційного забезпечення) автоматизованих інформаційних систем і систем управління, а також нових інформаційних технологій (у тому числі без паперових), які базуються на застосуванні обчислювальної і мікропроцесорної техніки, проектуванні й актуалізації баз банків даних. Вивчати та узагальнювати передовий вітчизняний і світовий досвід у сфері документаційного забезпечення управління, розробляє нормативно-методичні матеріали з документаційного забезпечення. Брати участь у роботі з підбору, розстановки і підвищення кваліфікації кадрів служби документаційного забезпечення управління; знання правил етикету.

Досвід роботи

Період та назва організації:
2015-2020
Сумська дирекція УДППЗ "Укрпошта"
Посада:
заступник начальника ВПЗ №21
Функціонал:
ведення звітності;
робота з клієнтами;
ведення інструктажів.

2006-2013
Сумський поштамп-центр поштового зв'язку
Посада:
заступник начальника ВПЗ №24
Функціонал:
ведення звітності;
робота з клієнтами;
ведення інструктажів.

Освіта

Період та назва навчального закладу:
2003-2006
Сумське вище професіне училище будівництва та дизайну
Спеціальність:
діловод, секретак керівника, секретар-друкарка

Навички роботи на комп’ютері:

робота з оргтехнікою, досвідчений користувач ПК.

Іноземна мова:
Українська - вільно володію

Російська - вільно володію

Особисті якості:
Пунктуальна, Спостережливість, добросовісність, комунікабельність, оперативність, уважність, відповідальність; раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу; надійність; доброзичливість; стійкість до стресу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: