Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 января 2024 Файл

Сергій

Комірник, завідувач складу

Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Савенок Сергій Миколайович, 1984 року народження.
У 2005 році закінчив НТУУ “Київський політехнічний інститут” і здобув вищу освіту за спеціальністю “інженер комп'ютерних систем та мережевих технологій“
З 2009 року, влаштувався на роботу на склад ПП “Наш Молочник” на посаду вантажника, пропрацював до 2010 року, після чого був переведений на посаду комірника на якій плідно працював до 2013 року, у підпорядкуванні мав 6 вантажників нічної, а згодом і денної зміни.
Наприкінці 2013 року влаштувався на ТОВ “Поштово Вантажний Кур'єр” на посаду комірника, а у кінці 2014 року, був переведений на посаду старшого комірника, у підпорядкуванні 12 комірників на окремому підрозділі компанії.
На початку 2017 року був прийнятий на посаду комірника ТОВ “НЛ Континент Київ”, а з середини 2018 переведений на посаду завідувач складу, у підпорядкуванні:8 співробітників складу у приміщенні понад 800 м2, де і працював до 30.09.2022 та був звільнений у зв'язку з закриттям компанії, через не сприятливі умови для ведення бізнесу у воєнний час.
Функціональні обов'язки: Ведення складського обліку ТМЦ, проведення інвентаризацій, відбраковування та списання, а також утилізації товарів, контроль приймання – видачі ТМЦ згідно з супровідними документами, створення та оформлення супровідних документів на товар та інші матеріальні цінності, контроль своєчасної відвідуваності робочих місць працівниками складу ведення табеля обліку робочого часу. Контроль за виконанням норм пожежної безпеки та безпеки праці при зберіганні та проведенні ротацій товару.
Планування бюджету складу по всім статтям витрат включно з витратами ФОТ, звітування по використанню коштів з бюджету складу. Робота з контрагентами, підбір контрагентів, заключення договорів, контроль виконання надаваних послуг або товарів, контроль надання рахунків, звірка наданих послуг або товарів з актами виконаних робіт, або з специфікацією. Оформлення товару на надсилання, в особистому кабінеті поштових служб “Нова Пошта”, “Нічний Експрес”, розв'язання питань які виникають в ході доставляння товару через поштові служби.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: