Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 февраля 2024 Файл

Александр

Керівник

Возраст:
46 лет
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Р Е З Ю М Е
Бровко Олександр Іванович

Короткі відомості:
Рік народження : 1977
(Освіта ): вища - економічна
1996 – 2001 р.р. Чернігівський Державний інститут економіки та управління;
Контактний тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
28.02.2000р. – 03.04.2002р. Економіст сектору розрахунково – позичкових операцій відділу бухгалтерського обліку та звітності Чернігівської філії АКБ “Укрсоцбанк”.
Посадові обов’язки – виконував роботу юрисконсульта при юридичному відділі за наступними напрямками: контроль формування пакету документів при відкритті рахунків юридичними особами; проведення претензійно – позовної роботи з позичальниками; оцінка запропонованого в заставу майна; складання договорів застави ; моніторинг заставного майна; робота з Державною виконавчою службою, щодо погашення проблемної заборгованості позичальників; реалізація заставного майна; складання договорів купівлі – продажу заставного майна; робота з страховими компаніями та суб’єктами оціночної діяльності.
04.04.2002р. – Прийнятий на посаду економіста по роботі з заставним майном кредитного відділу АБ “Приватінвест”.
Посадові обов’язки – оцінка запропонованого забезпечення; укладання договорів застави;
04.06.2002р. – Переміщений на посаду старшого економіста кредитно – депозитного відділу АБ “Приватінвест”.
05.02.2003р. – 14.04.2004р. Переведений на посаду керуючого Деснянського відділення АБ “Приватінвест”.
Посадові обов’язки – залучення клієнтів на РКО; укладання договорів на здійснення РКО в електронній системі Клієнт – Банк; впровадження зарплатних проектів; надання кредитів юридичним та фізичним особам як у межах своїх повноважень так і по узгодженню з головним банком; моніторинг наданих кредитів; залучення депозитів юридичних і фізичних осіб; вирішення адміністративно господарських питань відділення та інше.
15.04.2004р. – Прийнятий на посаду Начальника відділу клієнтської політики філії ВАТ КБ “Надра” Чернігівського РУ.
13.10.2004р. - Переведений на посаду радника апарату управління філії ВАТ КБ “Надра” Чернігівського РУ.
Посадові обов’язки – контроль та супровід відкриття мережі відділень філії, вирішення адміністративно господарських питань: виведення об’єктів нерухомого майна з житлового фонду, отримання дозволів на проведення проектно-пошукових робіт, погодження технічних умов, затвердження проектів, контроль за виконанням ремонтно – будівельних робіт, укладання договорів, узгодження питань з органами місцевого самоврядування ( архітектура, управління земельних ресурсів, пожежна безпека, санстанція, охорона праці, міські електромережі, водоканал ) та ін.
14.03.2005р.- 27.03.2006р. - начальник відділення №5 філії ВАТ КБ “Надра” Чернігівського РУ.
04.04.2006р. – 18.10.2006р. – Регіональний представник Райффайзенбанк Україна у м.Чернігів.
Представництво надавало весь спектр банківських послуг юридичним та фізичним особам за винятком розрахунково-касового обслуговування.
01.12.2006р.-01.05.2007р. – Радник Голови Правління ВАТ “Кредобанк”
Посадові обов’язки – контроль та супровід відкриття філії Банку у м.Чернігів отримання дозволів на проведення проектно-пошукових робіт, погодження технічних умов, затвердження проектів, контроль за виконанням ремонтно – будівельних робіт, укладання договорів, узгодження питань з органами місценявого самоврядування ( архітектура, управління земельних ресурсів, пожежна безпека, санстанція, охорона праці, міські електромережі, водоканал ) та ін.
20. 06. 2007р. – 30.08.2008р. начальник відділення №49 Банк “Фінанси та Кредит” ВАТ.
Поточне керівництво підлеглого відділення, вирішення адміністративно господарських питань.
Відділення здійснювало повний спектр банківських послуг юридичним і фізичним особам.
З 01 вересня 2008р. – 13.01.10р. Заступник директора Філії .
З 08.04.2010р. – 01.06.17 р. Підприємницька діяльність: будівництво житлових і нежитлових будівель, діяльність фітнес центрів та салонів краси, роздрібна торгівля косметикою, біоактивними добавками, засобами гігієни та сувенірною продукцією.
З вересня 2017 р. – 12.05.2021р. ТОВ «Теплокомфорт-Чернігів» начальник відділу закупівлі та реалізації. Планування та поточне керування роботи відділу. Пошук нових клієнтів зацікавлених в інженерних мережах. Реалізація, встановлення та поточне обслуговування інженерних мереж ( системи опалення, кондиціювання, вентиляції, водопроводу, дренажу та. ін). Оптова і роздрібна торгівля будматеріалами та госптоварами. Укладання договорів, документальный супровід операцій, моніторинг ринку будівельних матеріалів . Знайомий з системами опалення закритого та відкритого типу, обладнанням, роботою та встановленням твердопаливних котлів тривалого горіння.

Є власне авто, посвідчення водія категорії "В" "С", закордонний паспорт. Готовий до відряджень.

О.І. Бровко

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты