Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 ноября 2023 PRO

Марія

Спеціаліст з телекомунікацій, 24 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Спеціаліст

с 11.1990 по наст. время (33 года 7 месяцев)
Укртелеком, АТ, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

З 06.2000 оператор довідкової служби, маю великий досвід в обслуговуванні абонентів в телефонному режимі. З 10. 2010 спеціаліст по роботі з розрахунками юридичних осіб групи розрахунків з технологічними партнерами, Центру розрахунків: звірка банківської виписки, рознесення платежів на конкретні особові рахунки абонентів, коригування рахунків, повернення коштів або зарахування на споживача., пошук загублених сум. З 01. 2014 фвхівець з обслуговування споживачів відділу підтримки споживачів, Центру продажу послуг та обслуговування масового сегменту. З 11. 2014 старший спеціаліст по роботі з претензіями та зверненнями відділу обслуговування масового сегменту Департаменту розвитку масового сегменту. Працювала з письмовими, електронними, телефонними зверненнями абонентів, проводила прийом абонентів по питаннях телекомунікаційних послуг. Проводила комунікацію з абонентами в телефонному режимі, щодо врегулювання питань по оплаті дебіторської заборгованості. З 04. 2020 старший спеціаліст відділу обслуговування масового сегменту. Куратор телекомунікаційних проектів з альтернативної телефонії, контролювала процес переключення абонентів, співпрацювала з технічними спеціалістами Компанії. Виконувала обов'язки керівника/начальника в разі його відсутності.

Образование

Академія зв'язку ім. О.С. Попова

Телекомунікації, Одеса
Высшее, с 2008 по 2014 (6 лет)

Знания и навыки

MS Outlook MS Office MS Word MS PowerPoint Афіна MS Excel

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, оптимізм, здатність до швидкої адаптації і навчання, вміння працювати в команді, бажання вивчати нове.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: