Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024

Володимир

Керівник СТО, інженер з екплуатації і ремонту ТЗ, головний механік, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Борисполь
Готов работать:
Борисполь, Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора з управління персоналом

с 07.2022 по наст. время (1 год 10 месяцев)
ТОВ Безпека-Гарант, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Співпраця та налагодження комунікацій із замовниками із встановленням постійного діалогу задля виявлення побажаннь та недолів, контроль дотримання посадових інструкцій працівниками, виявлення та виправлення недоліків у роботі співробітників, створення та покращення посадових інструкцій та контроль їх дотриманнь.

Керівник вантажної СТО

с 01.2019 по 01.2022 (3 года)
ФОП Ржанов О.Є., Бориспіль (Автобізнес та автосервіс)

Організація роботи СТО комерційної техніки, оптові та роздрібні продажі запчастин та послуг СТО, підбір запчастин по каталогам, участь в тендерах, ведення складу запчастин, заключення дорговорів, робота з дебіторською заборгованістю, ведення бази клієнтів, залучення нових клієнтів, пошук альтернативних постачальників, планування та створення замовлень для складу,співпраця з бюджетними організаціями, підбір та стимуляція персоналу.

Керівник відділу сервісу, менеджер продажу запчастин, послуг

с 12.2011 по 03.2019 (7 лет 3 месяца)
ТОВ СКД АВТО, Бориспіль (Автобізнес та автосервіс)

Організація та забезпення роботи СТО комерційної та спецтехніки, оптові та роздрібні продажі запчастин до вантажної, будівельної та спецтехніки, послуг СТО, підбір запчастин по електронних каталогах, участь в тендерах, ведення складу запчастин, робота з дебіторською заборгованістю, ведення бази клієнтів, залучення нових клієнтів, участь в тендерах, заключення договорів, пошук альтернативних постачальників, планування та створення замовлень для складу, пошук альтернативних способів для збільшення продажів, підбір, навчання, підбір, навчання, стимуляція персоналу, моніторинг та аналіз ринку, співпраця з бюджетними організаціями.

Інженер по гарантії

с 01.2009 по 12.2011 (2 года 11 месяцев)
ТОВ Бориспільський автомобільний завод, Бориспіль (Автобізнес та автосервіс)

Співпраця з клієнтами, які придбали транспортні засоби компанії, розгляд гарантійних випадків, організація та супровід гарантійних ремонтів, замовлення запчастин, створення звітів по гарантійних ремонтах, ведення складу запчастин, проведення списаннь матеріально-технічних засобів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: