Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024 PRO

Андрiй

Керівник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор з розвитку роздрібної мережі.

с 03.2020 по 02.2022 (1 год 11 месяцев)
ТОВ "Альянс Трейд Сервіс", Вся Україна (Роздрібна торгівля)

Відкриття магазинiв MERE з нуля:пошук об'єктів для оренди магазинів, переговори з власниками об'єктів, ріелторами, укладання договорів,складання презентацiй.Ремонтно-будівельні роботи.Робота з підрядниками, пошук та закупівля обладнання. Пошук персоналу. Спільна робота з фінансовим та торговими відділами, службою безпеки компанії. Щотижнева звітність.

За час моєї роботи було знайдено більше 100 об'єктів (ділянки під будівництво, магазини, склади, приміщення) з яких 70% потенційних, де була погоджена з головним офісом локація, власники або інвест компанії готові вкласти 100% свої кошти або частину своїх коштів .Відкриття магазинів у Миколаєві,Никополі,Павлограді,Білій Церквi. Затверджений власниками план відкриття магазинів у 12 містах України.

Є рекомендація.

Приватний підприємець.

с 09.2014 по 02.2020 (5 лет 5 месяцев)
Приватне підприємство, Херсон (Роздрібна торгівля)

Робота з компаньйоном на себе.

Керуючий філією

с 04.2012 по 06.2014 (2 года 2 месяца)
Планета-Спорт, Херсон (Краса, фітнес, спорт)

- керівництво адміністративно-господарською та економічною діяльністю клубу, виконання встановлених комерційних планів,
- формування та утримання команди
- організація реклами спортивного клубу у засобах масової інформації з метою залучення клієнтів,
- Забезпечення оснащення спортивного клубу спортивно-технологічним, інженерним обладнанням, інвентарем, матеріалами та здійснення контролю за їх використанням.
- організація своєчасного капітального та поточного ремонту будівель, споруд, приміщень клубу та обладнання.
- Складання звітів різного рівня.

Регіональний директор (Херсон, Миколаїв, Одеса).

с 04.2006 по 04.2012 (6 лет)
ТОВ Видавничий Дім Чилі (журнал ШО.), Херсон (ЗМІ, медіа)

Обов'язки:представлення інтересів Видавничого Дому у містах-Херсон Миколаїв,Одеса. Розробка та виконання плану продажів. Постановка короткострокових та довгострокових цілей для регіонів. Управління продажами (торговельні агенти, торгові точки, оптовики), забезпечення ефективного виведення нової продукції. Контрольні відвідування кожної точки збуту. у точках продажу. Управління дебіторською заборгованістю. Участь у виставках. Звітність. Досягнення: за час роботи організував та налагодив оптову та роздрібну мережу розповсюдження видання. штату та заробітної плати, а також постійна участь. Щорічне збільшення продажів 25-30%.

Директор з розвитку .

с 06.2003 по 02.2006 (2 года 8 месяцев)
ПВКФ ЦЕМЗ-виробництво та продаж цифрових-електронних-механічних замків Джин, Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: створення, організація, контроль оптової мережі. Продаж замків на території України. Управління дебіторською заборгованістю, участь у виставках. Звітність. Досягнення: створив оптову мережу в містах Києві, Одесі, Харкові, Сімферополі.

Директор представництва, головний редактор.

с 01.2000 по 12.2001 (1 год 11 месяцев)
Видавничий дім TV-парк, Херсон (ЗМІ, медіа)

Обов'язки: організація представництва журналу TV-Парк, підбір персоналу, укладання договорів, продаж реклами, випуск журналу, звітність. Досягнення: за короткий час створив представництво та випуск журналу, динамічне збільшення продажів видання та реклами. що діє по всій Україні і в даний час.

Регіональний менеджер.

с 11.1998 по 12.1999 (1 год 1 месяц)
ПВКФ Пані Христина, (виробництво та продаж продуктів харчування (майонез, гірчиця, кетчуп, оцет, вода), Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: продаж продукції торгової марки Пані Христина, вивчення та аналіз ринку в Херсоні та в інших регіонах України, участь у виставках. Ефективне управління рівнями та цінами товарних потоків. Управління продажами (торговельні агенти, торгові точки, оптовики). Досягнення: створив оптову мережу в Одесі, Миколаєві, Києві. Динамічно збільшував та контролював продаж у роздрібних точках м. Херсона. Збільшив продажі на 10%.

Регіональний менеджер

с 06.1998 по 10.1998 (4 месяца)
ВАТ Пивзавод Славутич, Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота за контрактом на літній період.

Обов'язки: оптовий продаж пляшкового пива в Херсоні та області, укладання договорів з оптовиками, контроль вивантаження продукції, складання актів, повернення тари, звітність. Виконання завдань від одеського представництва (Одеса-Запоріжжя). Досягнення: збільшив обсяг продажів на 25%.

Комерційний директор

с 04.1997 по 05.1998 (1 год 1 месяц)
Бізнес-центр Вітас, (оптовий продаж продуктів харчування, алкогольної продукції, пива, води, супутніх товарів), Миколаїв (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: створення оптово-роздрібної фірми з нуля. Розробка плану закупівель та продажів. Постановка довгострокових цілей – оптова закупівля – продаж товарів, переговори, укладання договорів із закупівлі та збуту в регіонах України. Управління продажами (торгові агенти, торгові точки, оптовики). Контрольні відвідування кожної точки збуту. Ефективне управління рівнями та цінами товарних потоків.

Менеджер з продажу та закупівель.

с 02.1997 по 04.1997 (2 месяца)
ПФ Матіас, (оптовий продаж продуктів харчування, алкогольної продукції, пива, води, супутніх товарів), Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: організація фірми з нуля, закупівля та продаж товарів, укладання договорів, супровід вантажів, пошук нових клієнтів. Управління продажами (торговельні агенти, оптовики). Ефективне управління рівнями та цінами товарних потоків. Управління дебіторською заборгованістю. провідною оптовою базою в м. Херсоні. Збільшив продажі на 25%.

Менеджер з продажу та закупівель

с 03.1996 по 01.1997 (10 месяцев)
ППКФ Оскар, (оптовий продаж продуктів харчування, алкогольної продукції, пива, води, супутніх товарів), Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: оптова закупівля-продаж товарів, укладання договорів, вивчення та аналіз ринку в Херсоні та в регіонах України, постійний контроль цінової політики та асортименту товару фірм-конкурентів, супровід вантажів, бартерні угоди з конкурентними фірмами. Управління дебіторською заборгованістю. Звітність. збільшив продажі на 10-12%.

Координатор продажів

с 03.1995 по 01.1997 (1 год 10 месяцев)
WRIGLEYS, (Виробництво жувальної гумки), Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: постановка довгострокових цілей для регіону. Управління продажами (торгові агенти, торгові точки, оптовики), забезпечення ефективного виведення нової продукції. Контрольні відвідування кожної точки збуту. Ефективне управління рівнями та цінами товарних потоків. Контроль наявності POS матеріалів у точках продажу. заборгованістю. Звітність. Досягнення: динамічне збільшення продажів і безкоштовного розміщення рекламної продукції в торгових точках.

Образование

ХЕПI(херсонський економічний правовий інститут)

Менеджмент організацій (товари та послуги), Херсон
Высшее, с 2005 по 2009 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси інформаційного центру «ТV-Парк» при ТОВ «Пірс»

червень-серпень 2000р.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet Користувач Internet Email Большой опыт продаж,переговоров,организовывать,руководить. Великий досвід продажу, переговорів, організовувати, керувати. Управління рітейлом Уміння аналізувати Управлінські навички Управління підприємством Управління командою Стратегічне планування

Знание языков

Польский — средний

Дополнительная информация

Благонадійний, менеджер-універсал. Великий досвід успішних продажів і переговорів. Розвинені лідерські якості. Вмію працювати в команді та самостійно. Досвід створення та управління командою. Організація та управління поставлених завдань та їх виконання. Веду здоровий спосіб життя. Займаюся спортом. Присутні здорові амбіції. Водійське посвідчення-категорія "В". Є рекомендації.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам