Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2023 Файл

Vahe

Шеф-повар

Возраст:
38 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Єсаян Ваге Едікович

Контакти: моб.тел [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Особисті дані: Дата народження: 25.04.1986
Місце проживання: м. Львів,
вул. Тракт Глинянський, 161в/15.
Мета: шеф-кухар

Досвід роботи:
05.2021 –до тепер готельно-ресторанний комплекс
«RAMADA»
(c. Зимна Вода, вул. Яворівська, 2а)
Посада: шеф-кухар
Обов’язки:
o запуск з «0» напряму кавказької кухні, страв у казані, у печі, мангалі та коптільні,

o розробка меню,

o приготування страв кавказької, європейської та української кухні,

o розробка технологічних карт,

o робота з постачальниками, закупівля продуктів,

o розподіл завдань та контроль за роботою персоналу,

o дотримання правил і стандартів закладу.

10.2020-04.2021 PUB HOUSE PARADISE
(Львів, вул. Липинського, 36)
Посада: шеф-повар
Обов’язки:

1
o створення концепції закладу з «0»,

o організаційні роботи у запуску в роботу ресторану,

o розробка технологічних карт,

o спілкування з гостями та приготування страв,

o контроль за роботою персоналу,

o складання графіків працівників,

o закупівля продуктів,

o прийом замовлень на бенкети,

o розробка меню,

o підбір та відбір персоналу.

03.2020-10.2020 ресторан «Анхор»
(Львів, вул. Земельна, 23)
Посада: шеф по м’ясу
Обов’язки:
o маринування м’яса

o приготування страв на мангалі,

o складання технологічних карт,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2018 -2019 ресторан «Мацоні»
(Львів, вул. Пекарська, 28)
Посада: шеф-кухар
Обов’язки:
o приготування страв кавказької кухні,

o розробка технологічних карт,

o робота з постачальниками,

o контроль за роботою персоналу,

o складання графіків виходу працівників,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2
2019 - 2023 Edem Resort Medical & SPA
(с. Стрілки, Львівська обл.)
Посада: обслуговування бенкетів VIP-клієнтів (по запрошенню)
Обов’язки:
o пошук постачальників продуктів для ексклюзивних страв,

o приготування страв бенкетного меню,

o приготування м’яса у присутності гостей,

o шоу-подача страв,

o спілкування з гостями,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2013 -2018 ресторан «Багратіоні»
(Львів, вул. Чорновола, 59)
Посада: шеф по м’ясу
Обов’язки:
o маринування м’яса,

o приготування страв на мангалі,

o розробка технологічних карт,

o дотримання правил і стандартів закладу.

Професійні навики:
володіння навиками сервісного обслуговування клієнтів, вирішення конфліктних ситуацій,
робота з «важкими» клієнтами, координація роботи персоналу, контроль роботи
працівників, прийом замовлень на бенкети, підбір і відбір персоналу, його навчання та
атестація. Ефективна взаємодія з постачальниками.

Додаткові відомості:
 PC – користувач (Windows, MS Office, Internet, соціальні мережі);
 водій категорії В

3
Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, вмію працювати в команді,
пунктуальний, цілеспрямований, чесний та порядний, з почуттям гумору.

4

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: