Vahe
Шеф-повар
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9288826
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Контакти: моб.тел [
[
Особисті дані: Дата народження: 25.04.1986
Місце проживання: м. Львів,
вул. Тракт Глинянський, 161в/15.
Мета: шеф-кухар
Досвід роботи:
05.2021 –до тепер готельно-ресторанний комплекс
«RAMADA»
(c. Зимна Вода, вул. Яворівська, 2а)
Посада: шеф-кухар
Обов’язки:
o запуск з «0» напряму кавказької кухні, страв у казані, у печі, мангалі та коптільні,
o розробка меню,
o приготування страв кавказької, європейської та української кухні,
o розробка технологічних карт,
o робота з постачальниками, закупівля продуктів,
o розподіл завдань та контроль за роботою персоналу,
o дотримання правил і стандартів закладу.
10.2020-04.2021 PUB HOUSE PARADISE
(Львів, вул. Липинського, 36)
Посада: шеф-повар
Обов’язки:
1
o створення концепції закладу з «0»,
o організаційні роботи у запуску в роботу ресторану,
o розробка технологічних карт,
o спілкування з гостями та приготування страв,
o контроль за роботою персоналу,
o складання графіків працівників,
o закупівля продуктів,
o прийом замовлень на бенкети,
o розробка меню,
o підбір та відбір персоналу.
03.2020-10.2020 ресторан «Анхор»
(Львів, вул. Земельна, 23)
Посада: шеф по м’ясу
Обов’язки:
o маринування м’яса
o приготування страв на мангалі,
o складання технологічних карт,
o дотримання правил і стандартів закладу.
2018 -2019 ресторан «Мацоні»
(Львів, вул. Пекарська, 28)
Посада: шеф-кухар
Обов’язки:
o приготування страв кавказької кухні,
o розробка технологічних карт,
o робота з постачальниками,
o контроль за роботою персоналу,
o складання графіків виходу працівників,
o дотримання правил і стандартів закладу.
2
2019 - 2023 Edem Resort Medical & SPA
(с. Стрілки, Львівська обл.)
Посада: обслуговування бенкетів VIP-клієнтів (по запрошенню)
Обов’язки:
o пошук постачальників продуктів для ексклюзивних страв,
o приготування страв бенкетного меню,
o приготування м’яса у присутності гостей,
o шоу-подача страв,
o спілкування з гостями,
o дотримання правил і стандартів закладу.
2013 -2018 ресторан «Багратіоні»
(Львів, вул. Чорновола, 59)
Посада: шеф по м’ясу
Обов’язки:
o маринування м’яса,
o приготування страв на мангалі,
o розробка технологічних карт,
o дотримання правил і стандартів закладу.
Професійні навики:
володіння навиками сервісного обслуговування клієнтів, вирішення конфліктних ситуацій,
робота з «важкими» клієнтами, координація роботи персоналу, контроль роботи
працівників, прийом замовлень на бенкети, підбір і відбір персоналу, його навчання та
атестація. Ефективна взаємодія з постачальниками.
Додаткові відомості:
PC – користувач (Windows, MS Office, Internet, соціальні мережі);
водій категорії В
3
Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, вмію працювати в команді,
пунктуальний, цілеспрямований, чесний та порядний, з почуттям гумору.
4
Похожие кандидаты
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Львов, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
Львов, Ивано-Франковск
,
еще 6 городов
Шеф-кухар
Львов
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Львов, Днепр
,
еще 8 городов
Бренд шеф-повар (замена меню)
Львов, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-кухар
Львов, Дрогобыч, Трускавец