Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 октября 2023

Оксана

Продавець

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Обухов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Продавець

с 04.2019 по 02.2022 (2 года 10 месяцев)
приватний універсальний магазин, Обухів (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину: облік, товарообіг, маркетинг, замовлення товарів, ревізії, повернення, найм працівників та навчання персоналу контроль за якістю товарів та обслуговуванням гостей.
Універсальний приватний магазин в селищі Григорівка Обухівського району став для мене справою яка надихала мене як людину та розвивала професійні навички - торгівельний бізнес у сільській місцевості має свої унікальні особливості і у спілкуванні з гостями і з формуванням асортименту: аналіз запитів та пропозицій, мною були залучені до взаємовигідного співробітництва місцеві виробники продуктів харчування "Обухівський завод молокопродуктів" "Обухівські ковбаси" приватні кондитери та пекарі, суттєво розширений асортимент, "кожен ранок свіжі молочні продукти і хлібобулочні вироби" - організована і реалізована пропозиція (доставка молокопродуктів хлібу та конитерки до 8 години ранку) яка користувалась широким попитом, демократичні ціни як результат кропіткої праці з постачальниками - магазин завдяки моїм послідовним діям та професійному досвіду набув популярності та конкурентоспроможності. Була розроблена система лояльності для постійних гостей, замовлення товарів по запиту покупців, організована виїздна торгівля у віддалені куточки громади три рази на тиждень.

Знания и навыки

Користувач ПК Робота з оргтехнікою 1С:Бухгалтерія САПР Знання офісних програм Бухгалтерський облік Касові операції Робота з POS-терміналом Європейська кухня

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: