Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 PRO

Сергій

Директор регіональної дирекції банку

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Винница, Киев, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Chief Business Development Officer

с 10.2023 по наст. время (7 месяцев)
Benish GPS, Київ (IT)

Пряме підпорядкування власникам бізнесу.
Розвиток бізнесу компанії. Оптимізація процесів. Розвиток партнерських продажів та робота з довготривалими проектами. Розвиток регіональної мережі продажів. Запровадження та розвиток нових напрямків продажу. Впровадження рішень, щодо покращення рівня обслуговування клієнтів та надання послуг/сервісу. Впровадження KPI, системи мотивації та маркетингових програм/активностей.

Заступник генерального директора

с 01.2022 по 04.2023 (1 год 3 месяца)
NIKO Страхування, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Відповідальний за комерційний напрямок компанії. Організація продажів в сегментах роздрібного бізнесу, корпоративного та партнерського. Безпосередня участь в роботі з банками, дилерськими центрами, страховими компаніями. Впровадження нових програм, участь в напрямку андерайтингу, оптимізація бізнес процесів. Організація та налагодження роботи з партнерами. Бюджетування та планування напрямку продажів, сегментація клієнтів та каналів продажів, визначення пріоритетів в роботі, розвиток напрямку маркетингу. Розробка та впровадження системи мотивації, KPI, планових показників в розрізі каналів продажу. Робота з іншими підрозділами компанії (Юр.деп., фін.деп., врегулювання, IT, HR). Вміння працювати в режимі багатозадачності, адаптуватися до нових умов ринку, реалій економіки країни та приймати рішення.

Директор з продажів та розвитку

с 05.2019 по 01.2022 (2 года 8 месяцев)
AutoTraid, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Продаж автомобілів. Робота з автодилерами, страховими компаніями, агентами. Аналіз ринку у регіоні. Пошук клієнтів. Надання рекомендацій клієнтам, а також допомога при виборі автомобілів та фінансових послуг (кредитування та страхування). Пошук клієнтів та партнерів для збільшення продажів. Проведення рекламних програм та акцій. Поліпшення якості обслуговування та надання послуг.

Заступник/Начальник департаменту розвитку продажів лізингу

с 03.2018 по 05.2019 (1 год 2 месяца)
Лізингова компанія "ULF Finance", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи департаменту та розвиток таких напрямків як, класичні та альтернативні канали продажів, кроспродаж, інтернет продаж. Планування та бюджетування продажів. Управління продажами в каналах B2B та B2C. Управління продажами регіональної мережі компанії (4 регіональні деп.продажів 50 чол.). Організація роботи у напрямі маркетингу. Формування бюджету маркетингу. Розробка програм лояльності для партнерів. Організація участі у виставках, фінансових ярмарках, тестдрайвах. Підготовка та проведення презентацій щодо продуктів та навчання продажам як для співробітників компанії, так і серед співробітників партнерів. Розробка та впровадження нових продуктів, програм фінансування. Впровадження нових KPI та системи преміювання співробітників. Організація робота з ключовими партнерами. Побудова та управління партнерськими каналами продажів. Вибудовування довгострокових відносин. Визначення стандартів роботи. Проведення інтеграції робочих платформ обміну даними. Написання пропозицій та ТЗ, щодо створення додаткових інструментів для управління продажами та аналізу ("Воронка продажів", Дашборди, систематизація продуктів, Аналітичні звіти та ін.).

Начальник відділу розвитку продажів Департаменту роздрібного бізнесу

с 04.2013 по 11.2014 (1 год 7 месяцев)
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Київ (Фінанси, банки, страхування)

Управління роботою відділу та регіональною мережею Банку. В підпорядкуванні 30 регіональних менеджерів в обласних дирекціях.Взаємодія та робота з іншими підрозділами Банку (Ризики, Юристи, HR, Маркетинг, Продуктменеджер, Андеррайтери).-Робота в жорсткому конкурентному середовищі.ДОСЯГНЕННЯ: Зростання покриття з 50% до 90% обласних центрів, збільшено кількість партнерів/точок продажів у 2 рази. Частка ринку з продажу збільшена з 4% до 10% за підсумками 2013-2014 р. Обсяг продажів у цей період збільшено в 3 р. (з 80 угод/місяць до 240 угод/місяць). За підсумками року Банк увійшов в ТОР 10 Банків з Автокредитування.ПРИЧИНА ЗМІНИ РОБОТИ: реорганізація та скорочення персоналу у Банку. Наше управління було закрите через дестабілізацію фінансово-валютного ринку та великий ризик кредитування.

Начальник відділу розвитку каналів продажу (ГО)

с 06.2011 по 04.2013 (1 год 10 месяцев)
INGO Страхова компанія, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Загальне керівництво відділом. Керування партнерскими каналами продажу в 26 філіях Компанії.

Активізація та налагодження роботи з Банками в динаміці від 40% до 90%. Автодилерами з 20% до 80%. По рівню проникнення бізнесу та виконання планових показників. Рівень продажу було збільшено у 2,5 рази.

Регіональний керівник Центрального регіону департаменту автокредитування

с 09.2009 по 05.2011 (1 год 8 месяцев)
Ідея Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Сформована команда з 15 регіональних менеджерів. Налагоджені відносини з партнерами. Відкрито офіс представництва банку в Києві.

Доля ринку в Києві 20% (120 автокредитів на місяць), та 30% доля ринку в Центральному регіоні (250 автокредитів на місяць). Банк зайняв 1 місце з напрямку автокредитування.

Начальник відділення Банку / Начальник відділу карткового бізнесу Київської Дирекції

с 10.2002 по 09.2009 (6 лет 11 месяцев)
ПриватБанк, Кредитпромбанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Образование

Львівський державний університет

Облік та аудит, Львів
Высшее, с 2000 по 2006 (6 лет)

Знания и навыки

Менеджмент. Розвиток бізнесу Управління персоналом Навчання Розробка KPI Впровадження CRM Маркетинг Управління продажем Самостійне прийняття рішень Робота в команді Кредитування Лізинг Продаж автомобілів Оптимізація бізнес процесів Страхування.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Рекомендации

Надам

Надам

За вимогою, Після співбесіди

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Головні критерії при пошуку/зміні роботи:
1)Бронювання підприємством від мобілізації.
2)Наявність соцпакету та інших систем мотивації.

Досвід роботи керівником понад 18 років. Успішний досвід у підборі персоналу, формуванні команди продажів та її розвиток. Сильний, досвідчений керівник, орієнтований на результат та командну роботу. Професіонал з великим практичним досвідом успішних продажів та взаємовідносин з партнерами та клієнтами. Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком кар'єри.Відмінні організаторські здібності, здатність до самостійного ухвалення рішень. Прагнення до нововведень, до самореалізації та успіху. Хороші аналітичні здібності та стресостійкість. Посвідчення водія: Категорія "В" , досвід водіння 15 років. Наявність закордонного паспорта.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: