Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Олексій

Начальник економ. відділу, економіст, фахівець з фінансів, аудиту, бюджетування

Возраст:
44 года
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Токарєв Олексій Володимирович (43 роки)

Особисті дані:
народився 23 січня 1980 року в місті Суми; адреса: м. Суми, вул. Г.Кондратьєва, буд. 8, кв. 61.
моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»). е-маіl: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Мета пошуку:
Робота на посаді начальника відділу (економічний або фінансовий напрям), заступника начальника відділу, економіста, фахівця з фінансів, аудиту, бюджетування.

Досвід роботи:
вересень 2008 - квітень 2022 року
Акціонерне товариство "Науково-дослідний і проєктно-конструкторський інститут атомного та енергетичного насособудування" ("ВНДІАЕН")
Займані посади (з останньої): начальник відділу планування та економічного аналізу, заступник начальника відділу планування та економічного аналізу.
Посадові обов'язки: організація, керівництво та виконання завдань і функцій, передбачених Положенням про відділ; планування та аналіз економічної діяльності акціонерного товариства загалом і його структурних підрозділів; забезпечення доведення планових показників до структурних підрозділів, контроль їх виконання; складання проєкту фінансового плану, бюджету акціонерного товариства за встановленими формами, плану видатків, аналіз і контроль їх виконання; розробка техніко-економічних обґрунтувань ефективності використання основних засобів; проведення щомісячних (щоквартальних, річних) аналізів фактичних і планових витрат, контроль за правильністю списання витрат за статтями; складання калькуляцій на продукцію та послуги; підготовка довідкових матеріалів економічного змісту, необхідних керівництву, ділове листування з контрагентами.
серпень 2001 - квітень 2008 року
Дочірнє підприємство державної акціонерної компанії "Хліб України" "Сумський комбінат хлібопродуктів".
Займані посади (з останньої): заступник начальника планово-економічного відділу, інженер з організації та нормування праці, провідний економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності, економіст 1 категорії.
Посадові обов'язки: планування та організація роботи відділу; координування роботи спеціалістів, ведення обліку та контролю виконання завдань, а також результатів їхньої діяльності; моніторинг ринку, регулювання та контроль цінової політики; підготовка вихідних даних для складання проєктів річних планів, програм виробничо-господарської діяльності та розвитку підприємства; проведення аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства та його підрозділів; складання калькуляцій продукції та послуг, проєктування цін на них; ведення обліку показників з праці та заробітної плати, їх аналіз; виконання комплексу робіт з удосконалення організації та нормування праці; участь у підготовці розділів бізнес-плану, колективного договору, складання штатного розпису підприємства; складання статистичної та фінансової звітності підприємства за певний період, підготовка звітів про діяльність відділу за підсумками роботи (щомісяця); ділове листування.

Освіта:
серпень 1996 - липень 2001 року
Сумський Державний Університет, економічний факультет, спеціальність - економіка підприємств. Спеціаліст. Стаціонар.
листопад 2004 - грудень 2004 року
Київські курси підвищення кваліфікації головних економістів та економістів з праці та заробітної плати
червень 2008 - серпень 2008 року
Сумські курси "Комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку та аудиті"
жовтень 2012 року
Навчання з відривом від виробництва за програмою "Управління конкурентоспроможністю підприємства. Формування системи стратегічного менеджменту підприємства".

Додаткові навички:
Добре знання української та російської мови, англійська мова на базовому рівні; досвідчений користувач ПК (Microsoft Office, Internet, е-mail). Водійські права категорії В (з 2004 року).

Особисті якості:
Бажання працювати і вдосконалюватися, аналітичне мислення, наполегливий у досягненні поставленої мети, здатний до прогнозування, відкритий, цілеспрямований, відповідальний, акуратний, старанний, швидко навчаюсь, вмію працювати в команді.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: