Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 марта 2023 PRO

Виктор

Логіст, менеджер ЗЕД, декларант

Возраст:
57 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер ЗЕД

с 06.2012 по 06.2022 (10 лет)
Тов Кристалл 99, Костянтинівка (Сільське господарство, агробізнес)

ведення ділової переписки та переговорів з іноземними постачальниками, з урахуванням узгоджених в компанії умов співпраці;робота з договорами, інвойсами, контрактами, специфікаціями, митною та супровідною документацією;підготовка документів митному брокеру;перевірка документів на відвантаження;співпраця з транспортними компаніями.

Начальник відділу зовнішньоекономічних зв'язків

с 09.2001 по 09.2008 (7 лет)
Будскло, Костянтинівка (Сільське господарство, агробізнес)

Організація комплексного вивчення та аналіз зарубіжних ринків, перспектив їх розвитку з метою одержання інформації щодо співвідношення попиту і пропозиції. Розробка поточні та перспективні планів зовнішньоекономічної діяльності підприємства, прийом стратегічні рішення з орієнтацією на ринок (умови попиту та конкуренції). Визначення сегментів ринку з метою вибору варіанту орієнтації виробничо-збутової політики, уточнення характеру і диференціації попиту. Вживання заходів щодо максимально швидкого і ефективного збуту нової продукції або продукції, одержаної за допомогою нової технології.

Інспектор

с 09.1994 по 08.2000 (5 лет 11 месяцев)
ДМС, Костянтинівка (Державні організації)

здійснення контролю документів осіб, що перетинають кордон;митне оформлення вантажів і вивчення супутніх документів (ліцензії, митні декларації, накладні і т.д.);накладення митних штрафів, стягнення мита та інших державних платежів;вилучення і приймання на зберігання вантажу або матеріальних коштів, заборонених до перевезення;боротьба з контрабандою і порушеннями законодавства;ведення митної статистики і документації.

Образование

Саратівськию Юридичний Інститут

Судово - прокурорський, Саратів
Высшее, с 1989 по 1993 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — выше среднего
  • Русский — начинающий

Дополнительная информация

•Організація, контроль та супровід імпортних та експортних поставок товарів та сировини для виробництва (Європа, СНД, Китай). Спеціалізація - виробництво підлогових покриттів для житлових, адміністративних, офісних приміщень, а також покриттів для підлоги транспортих засобів (автомобілів, автобусів, пасажирських вагонів та інші); виробництво покрівельних матеріалів, ПВХ мембран, гідроізоляційних матеріалів (підземні гаражі, басейни, для будівничих робіт).
•Ведення переговорів з іноземними партнерами-постачальниками.
•Організація логістики перевезення вантажів.
•Підготовка пакету документів для митного оформлення вантажу (Підготовка зовнішньоекономічних контрактів і договорів, первинна документація, дозвільні документи, розрахунок митних зборів і платежів, визначення коду товарів згідно УКТЗЕД).
•Заповнення ВМД, товаро-супровідної документації.
•Митне оформлення вантажів, електронне декларування.
•Розрахунок собівартості товарів.
•Взаємодія з митними органами, брокерами, компаніями-експедиторами та перевізниками.
•Отримання дозвільних документів органів нетарифного регулювання, висновків та сертифікатів про походження товарів Київської ТПП, оформлення сертифікатів EUR.1 в митних установах тощо.
•Взаємодія із суміжними підрозділами підприємства (бухгалтерія, продаж, виробництво).
•Ведення діловодства з питань ЗЕД та митного оформлення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: