Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 февраля 2024

Сергій

Керуючий, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Освіта
1991-1996р. Хмельницький Національний Університет
Факультет Радіоелектроники.
Досвід роботи:
1996-2002р:("Прелюдія-плюс")-менеджер з гуртових продажів.
Виконував обов’язки: гуртовий продаж аудіо-відео,побутової техніки.

2002-2005р:(ТОВ "Тритон ЛТД") - продакт-менеджер.
Виконував обов’язки:закупки та гуртові продажі аудіо-відео,HI-FI техніки.

2005-2007р:(ТОВ "Тритон ЛТД") - директор супермаркета електроніки.
Виконував обов’язки:управління персоналом,организація та контроль роботи магазина,касова дисципліна,контроль выконання плану та структури продажів,продаж техніки HI-FI,HI-END класу.

2007-2009р:(Компанія "Менс") - менеджер з гуртових продажів.
Виконував обов’язки: гуртові продажі цифрової техники та мобільних пристроїв в Хмельницькій області та сусідніх регіонах, робота з клієнтською базою, пошук нових клієнтів, продаж послуг зв’язку, проведення перемовин та укладання угод з потенційними клієнтами, контроль дебеторської заборгованості, касова дисципліна.

2010-2012р:(компанія "COMFY") - філіальный керівник департаменту сервису в Західному регіоні.
Виконував обов’язки: управління та організація роботи відділів сервису магазинів компанії в довіреному регіоні.Контроль процесів та строків виконання поставлених завдань,робота з існуючими підрядчиками,пошук нових,укладання угод,робота с документами.

2012-2014р:(ТОВ"Тритон ЛТД") - керівник відділу сервісу компанії.
Виконував обов’язки:організація сервісного обслуговування покупців торгової мережі,робота з постачальниками по допродажній некондиції,ведення супровідної документації,вирішення конфліктних ситуацій,які стосуються роботи работы с проблематичними кліентами,юридичні вирішення спірних питань.

2014-2017р:(ТД "Мист-Экспресс",мережа "Точка")-керівник Хмельницького структурного підрозділу.Направлення діяльности мережі: e-commerce,робота з rozetka.ua,mobilak,bt-kiev.ua та інших.
Виконував обов’язки:управління персоналом,організація та контроль роботи Хмельницького підрозділу,виконання планів та структури продажів,контроль фінансових операцій,робота с контролюючими структурами.
2017р: (ПАТ «Укрпошта» )-територіальний менеджер.
Виконував обов’язки:забезпечення планів продажів та планів розвитку мережі
відділень поштового зв’язку, на довіреній території, забезпечення показників операційної ефективності відділень,маркетингове вивчення ринку,з метою вівчення попиту на послуги та продукцію в регионі.Навчання персоналу техниці продажу та стандартам обслуговування компанії.Забеспечення регулярного контролю за функціюванням та виконанням планів продажу відділеннями, подача встановленої звітності.

2017-2019р:(Компанія «ІНТАЙМ»)-керівник мережі партнерських відділень по Хмельницькій області.
Виконував обов’язки:управління персоналом, організація та контроль роботи відділень компанії в Хмельницькій області, контроль фінансових потоків, забеспечення безперебійної доставки вантажів кінцевому споживачу. Моніторінг ринку,відкриття нових відділень, підбір та навчання персоналу, робота з контролюючими структурами.

2019-2020р: (ТОВ "НРП",MOYO) - керуючий магазином побутової техніки та електроніки.
Виконував обов’язки:управління персоналом,організація та контроль роботи магазина,касова дисципліна,контроль виконання плана та структури продажів.
2020-2023р:(ТОВ Автолюкс Глобал ПОСТ)-керівник регіонального структурного підрозділу.
Виконував обов’язки:управління персоналом, організація та контроль роботи відділень компанії в Хмельницькій області, контроль фінансових потоків, забеспечення безперебійної доставки вантажів кінцевому споживачу. Моніторінг ринку,відкриття нових відділень, підбір та навчання персоналу, робота з контролюючими структурами.

2023р:(ТОВ «ТК САТ») - керівник регіонального структурного підрозділу.
Виконував обов’язки: управління персоналом, організація та контроль роботи транзитного хабу та відділень в Хмельницькій області. Виконнання планів продажів та показників KPI,адаптація та навчання персонала,контроль логістики складів,подання звітності в затверджених стандартах.



Вміння та навички
•Windows, MS Office, Internet,1С – досвідчений користувач
•Великий досвід в продажах, супровід угод, підготовка документації
•Комунікабельність,стресостійкість, швидке навчання, великий досвід з управління персоналом.
Сертифікати та дипломи
•Диплом ділерської конференції компанії «Нуклон» в 2006 р.
•Диплом ділерської конференції компанії «Гама ЕлектронІкс»в 2006 р.
•Сертифікат про проходження тренінга з техніки продажів Львівського бізнес центру.
Знання мов
•Українська
•Російська
•Англійська (читання технічної документації)

Дата складання резюме
01.02.2024

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты