Денис
Кухар
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9352956
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Дата народження: 28.09.1985
Місто: Київ, вул. Майкопська, 14а, кв.
Моб. телефон: [
E-mail: [
Мета: отримання посади кухаря
Досвід роботи:
Кухар. ПП ЗДВ «ПІЗНАЙКИ-РОЗВИВАЙКИ» вул. Кургузова, 1а, корпус 3, Вишгород, Київська обл.
лютий 2022р. – лютий 2023р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування: м'ясний цех, перші страви, гарніри.
- оформлення страв,
- Викладення продукції
Кухар. ФОП «Кірпулька» вул. Михайла Грушевського, 1, Вишгород, Київська обл.
січень 2021р. - січень 2022р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування: м'ясний цех, перші страви, гарніри.
- оформлення страв,
- Викладення продукції,
- обслуговування бенкетів
Кухар. ФОП Бурима О.В. вул. Казимира Малевича, 11, Київ
жовтень 2019р. - квітень 2020р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування: м'ясний цех, перші страви, гарніри.
- оформлення страв,
- Викладення продукції,
- обслуговування бенкетів
Пекар. ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», вул. Білоруська, 2, Київ
жовтень 2018р. - липень 2019р.
Функціональні обов'язки:
- приготування хліба, плетінок, пиріжків, калачів, рогаликів, вареників та ін.
-підготовка робочого місця
- Заміс тесту
- Розкочування
- ліплення
- Випічка
- Упаковка
Сироварник. ТОВ "Каро Фуд", Київська обл., Бориспільський р-н, с. Глибока, вул. Окружна 24 б
травень 2017р. – жовтень 2018р.
Функціональні обов'язки:
- приготування продукції: прошутто, бастурма, брезаола, качине філе, салямі (с/в, гов.), панчетта, бекон та ін.- обвалка/зачистка
- посол
- Мийка
- Вивіска
- Упаковка
Кухар. ППВЦ "Вікторія", м.Київ, вул.Федорова, 20
серпень 2008 р. – травень 2017р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування: м'ясний цех, перші страви, гарніри.
- оформлення страв,
- Викладення продукції,
- обслуговування бенкетів
Кухар. "Еко Маркет", м. Київ, просп. Науки, 8
травень 2008 р. – липень 2008 р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування страв (гарячий цех);
- Підготовка різних видів напівфабрикатів;
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- оздоблення готових страв для подачі на вітрину.
Кухар в офіцерській їдальні. Служба у ЗСУ, м.Київ
червень 2007 р. – квітень 2008 р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування страв: м'ясний цех, перші страви, гарніри;
- оформлення та подання страв офіцерському складу;
- Викладення страв на вітрину в залі для військовослужбовців.
Освіта:
вересень 2001 р. – червень 2003 р. Вища професійна училище №33, спеціальність – «кухар» (денне відділення), розряд IV.
Професійні навички:
- вміння користуватися кухонним обладнанням;
- знання смакових особливостей різних страв;
- навички приготування різних страв;
- Вміння оформляти приготовані страви.
Особисті якості:
Виконавчість, відповідальність, уміння працювати у команді, охайність, відсутність шкідливих звичок, організованість, пунктуальність.
Додаткові відомості:
Наявність санітарної книжки: так.
Похожие кандидаты
Повар-универсал
20000 грн, Киев
Помічник на кухню
Киев
Шеф-повар
Киев
Шеф-повар
Киев
Пиццайоло, бренд-шеф (пицца)
45000 грн, Киев, Удаленно
Су-шеф
40000 грн, Киев