Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024 PRO

Ігор

Системний адміністратор, Web-розробник

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу системного супроводу

с 02.2015 по 02.2022 (7 лет)
OOO "Лидер групп", Харьков (Медицина, здравоохранение, аптеки)

✅ Ключові навички
✨Обслуговування комп'ютерної та периферійної техніки (збирання, модернізація, заміна деталей, профілактика).
✨Налаштування систем відеоспостереження, системи контролю доступу, торговельного обладнання, пож. та охоронної сигналізації.
✨Налаштування (Принтерів, Сканерів, БФП, Плоттерів, СНПЧ) складських сканерів та принтерів етикеток.
✨Прокладка та налаштування СКС, WAN, lan, l2tp\IPSec, LAN, Wi-Fi точки доступу роутери та маршрутизатори, ADSL, DDNS, CDMA. Налаштування радіо та 4G каналів зв'язку, STARLINK (спрямовані антени, підсилювачі сигналу, грозозахист, стабілізація живлення...).
✨ Взаємодія з організаціями, що надають послуги доступу до Інтернету та зв'язку. Розрахунок витрат, відновлення загублених та контроль використання контрактних номерів, бюджетування та надання інформації для бухгалтерії, облік матеріальних цінностей.
✨ Організація віддалених робочих місць, синхронізація баз (резервне копіювання та відновлення) 1С: 8.3, Ліга Закон, M.E.Doc, клієнт банків, спеціалізованого ПЗ (конструкторського, середовищ розробки, баз даних і.т. д), митного ПЗ MD Office, програм автосервісу, програм гіодезії та картографії.
✨ Конфігурування без дискових тонких клієнтів різних виробників як провідних, так і бездротових, що працюють у термінальному режимі, Налаштування систем віртуалізації Пул серверів на платформах VirtualBox KVM/Xen/OpenVZ/VMWare/Hyper-V та відеоспостереження (аналогових та IP) як з реєстраторами та IP . Встановлення, налаштування та оновлення кошторисних програм. На базі Windows Server2000-2019, Terminal Server., FTP Servers, IIS, Active Directory, DHCP, Print Server установка та налаштування Win, Linux. Apache, MySQL, MS SQL, Win10. Mobil, Android, Mac OS.
✨ Організація резервного копіювання та відновлення захисту доступу. Відновлення після збоїв.
✅Створення та супровід сайтів, реєстрація та розміщення. заповнення контентом. просування (дошки, соц. мережі, маркетплеси, гугл мій бізнес, рекламні компанії)
- Досвід роботи з адмін панелями конструкторами сайтів та платформами графічного дизайну.
- Знання скриптів, розуміння коду, базові знання Appache, PHP, HTML, CSS, основи програмування delphi, редактори photoshop, coreldraw, редактори flesh, Бітрікс, 1С, Opencart, WordPress та інших (установка та застосування доповнень та розширень).
- Складання технічних завдань, складання бюджету проектів, контроль виконання.
- Підготовка та обробка фото, відео матеріалів (фото, банери, відео). Робота з маркетплейсами (Prom, Rozetka, Епіцентр, Шафа, Ізі, Etsy).
- Створення та супровід сайтів, реєстрація доменних імен та розміщення на хостингу. Перенесення веб-сайтів (пошук бюджетных рішень з хостингу "сервіси-ціна" скорочення витрат).
- Наповнення контентом. просування у соціальних мережах та створення рекламних компаній.
- Обмін та масове завантаження товарів від постачальників.
- Обмін з бух. програмами.
Права категорії В

Системный администратор

с 03.2013 по 07.2015 (2 года 4 месяца)
ЛИСКИ, Харьков (Транспорт, логистика)

Обслуживание спектра таможенного оборудования и програм. обеспечения.

Образование

ХИРЭ

ВТ, Харьков
Высшее, с 1987 по 1992 (5 лет)

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: