Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 августа 2023 PRO

Сергій

Системний, мережевий адміністратор, інженер комп'ютерних систем

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Системний адміністратор, Завідувач сектором КМіТ, заступник начальника ІТ

с 04.2004 по 11.2022 (18 лет 7 месяцев)
АТ "Ощадбанк" Волинське РУ, Луцьк (Фінанси, банки, страхування)

2004-2018 – АТ «Ощадбанк» - завідувач сектором комп’ютерних мереж відділа ІТ філії Волинське обласне управління. Пройшов шлях від інженера-програміста 1 кат. сектора КМіТ до завідувача сектором.
Створення та керування серверами та ПО (електронна пошта, домен, FTP, WEB, файрвол, пошта НБУ, АРМ-и НБУ та СЕП та ін.) Організація та супроводження ІР-телефонії (на базі Сisco 2811, 2821, 2951, Free PBX Asterisk, SIP Хмарна АТС (Укртелеком) та проводної телефонії регіонального управління та області. Виконання загальнобанківських проектів – централізація ІТ послуг, мережеві проекти, захист даних, доступ в Інтернет.
2018 - по листопад 2022 працював на посаді заступника начальника відділу підтримки робочих місць користувачів (м. Луцьк) управління координації підтримки робочих місць користувачів департаменту інформатизації Центрального апарату АТ «Ощадбанк».

Звільнений по скороченю штатів у зв’язку з переходом на аутсорс ІТ послуг на підприємстві.

Комерційний директор

с 09.2002 по 04.2004 (1 год 7 месяцев)
ТзОВ "Гама-Україна", Луцьк (Будівельна промисловість, деревообробка)

Спільне Польсько-Українське підприємство по поставкам техніки та супутніх товарів для деревообробної промисловості. Організація та супроводження імпорту товарів для промисловості. Планування та керування виробничими процесами. Організація виробництва.

Виконавчий директор

с 05.2000 по 08.2002 (2 года 3 месяца)
ПП "Етна-Софт", Луцьк (Приватні особи)

Керівництво фірмою з 15 чоловік. Організація поставок, продажу, обслуговування комп’ютерної та офісної техніки, проектування та побудова мереж, продаж, монтаж та обслуговування активного мережевого обладнанння.

Інженер обчислювальної лабораторії, асистент кафедри

с 01.1985 по 05.2000 (15 лет 4 месяца)
ВДУ ім. Лесі Українки, Луцьк (Освіта, наука)

інженер обчислювальної лабораторії кафедри математики ЛДПІ ім. Лесі Українки. Технічне керування навчальним процесом кафедри математики (прикладної математики, математичного факультету). Активна участь у встановленні перших комп’ютерних класів в навчальних лабораторіях інституту. Монтаж та обслуговування комп’ютерних мереж (коаксіальний кабель, вита пара, оптика). Підтримка серверів кафедри та факультету. Контроль та розподіл доступу до Інтернет. Викладацька практика з 1991 року (курси – «Математична логіка», «Основи інформатики та ОТ», «Системи програмування Basic, Pascal», «Чисельні методи» та ін.)

Образование

Волинський державний університет ім. Лесі Українки

Фізико-математичний, математика, Луцьк
Высшее, с 1986 по 1991 (5 лет)

Знания и навыки

Користувач ПК Адміністрування Налаштування програмного забезпечення Cisco Маршрутизація Проєктування Монтаж СКС Zyxel Закупівлі СКС IP телефонія DHCP VLAN Налаштування Firewall Active Directory IP (Internet Protocol) Адміністрування Windows Server TCP/IP Налаштування VPN Hyper-V Налаштування DNS HTML

Дополнительная информация

Сімейний стан: Одружений, доросла дочка.

Принциповий, ініціативний, з активною життєвою позицією. Здатний приймати рішення і доводити їх до логічного кінця, вимогливий до себе і підлеглих. Постійно вдосконалюю свої навички, вмію працювати в команді.

Без шкідливих звичок :).

Маю посвідчення водія кат. “В” і власний легковий автомобіль.

Маю навички ремонту та обслуговування легкових автомобілів – заміна вузлів підвіски, навісного обладнання двигуна, рульової, тормозної, топливної та інших систем авто.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: