- Файл
Вікторія
Шеф-кухар, технолог
- Рассматривает должности:
- Шеф-кухар, технолог, Технолог харчової промисловості, Керівник логістичного відділу
- Возраст:
- 30 лет
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Киев, Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9369547/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Іванова Вікторія Андріївна
Дата народження: 05.11.1994р.,
м. Сєвєродонецьк, Луганської області.
Місце проживання: м. Крюковщина, вул.
Відродження, 7/126, Київської області.
Тел. [
e-mail: [
Сімейний стан: Незаміжня.
Мета: Бажані посади: керівник групи, технолог харчового виробництва, або су-шеф. Готова розглянути й інші пропозиції посад, пов’язаних з фаховою освітою.
Зайнятість постійна. Бажана зарплата 50 тис/міс.
Досвід роботи, пов’язаний з організацією та контролем виробничих процесів підготовки та приготування страв, понад 10-и років. Маю посвідчення водія категорії «В». Водійський стаж 12 років. Готова до переїзду за місцем роботи. Володію навичками роботи на комп’ютері на рівні упевненого користувача зі знанням базових програм.
Місця роботи, пов’язаної з організацією та контролем виробничих процесів харчової галузі та технологій харчових продуктів:
-2023-2025р.р. су-шеф відділу розробки кулінарної продукції Департаменту якості та розвитку продуктів ПРАТ «МХП»;
-2023р. шеф-кухар в готельному комплексу м. Закопане, Польща;
-2021р.-2023р. кухар індустріальної кухні ПРАТ «МХП Фудсервіс»;
-2021р. кухар універсал шведського столу в готельному комплексу м. Закопане, Польща;
-2017р. кухар гарячого цеху супермаркету «Сім’я”, м. Сєвєродонецьк;
-2015р. кухар універсал в кафе «Чердак», м. Сєвєродонецьк;
-2013р. помічник кухаря холодного цеху в ресторані «Коломбіно», м. Сочі;
-2012р. кухар універсал в кафе «Ретро» м. Сєвєродонецьк;
Посадові обов’язки:
-Організація та контроль виробничих процесів приготування страв;
- Розробка технологічних карт та складання нових рецептів страв вагової кулінарії;
- Контроль дотримання стандартів якості харчових продуктів;
- Аналіз та вдосконалення технологій приготування страв в умовах промислового виробництва харчових продуктів;
- Робота з внутрішнім документообігом процесу запуску нових продуктів, з метою адаптування до можливостей технологічних ліній виробництва, їх супроводженням на виробництві, пакуванням та випуском готової продукції;
- Особисте приготування страв та контроль виконання функціональних обов’язків працівниками;
-Контроль дотримання рецептур і технології приготування страв;
-Контроль якості приготованих страв;
-Проведення інвентаризації залишків продукції;
-Складання меню та запровадження нових страв в раціон;
-Замовлення продуктів для приготування страв та вхідний контроль їх якості;
-Робота з овочами, м’ясними та рибними продуктами;
-Участь у впровадженні нових технологій та інноваційних підходів в індустріальній кухні.
Освіта:
- 2025р. Державний заклад «Луганський національний університет ім. Тараса Шевченка», Магістр професійної освіти з аграрного виробництва, переробки сільськогосподарської продукції та харчових технологій, викладач фахової передвищої і вищої освіти;
-2018р. Державний заклад «Луганський національний університет ім. Тараса Шевченка», Бакалавр професійної освіти, технік-технолог технологій харчування, педагог професійного навчання;
-2015р. Відокремлений підрозділ «Рубіжанський політехнічний коледж ім. О.Є. Порай Кошиці Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка», спеціальність «Виробництво харчової продукції», технік-технолог з технології харчування;
-2013р. Вище професійне училище № 92 м. Сєвєродонецьк, за професією кухар, кондитер.
Професійні навички:
-Володію методами запровадження інноваційних технологій в галузі аграрного виробництва;
- Володію методами запровадження інноваційних технологій в галузі переробки сільськогосподарської продукції та харчових технологій;
-Знайома з прогресивними ресторанними технологіями та основами ведення бізнесу у цій галузі;
-Знайома з принципами застосування функціональних продуктів у різноманітні раціони харчування;
- Знайома з сучасними технологіями пакування та зберігання харчових продуктів;
-Вивчала менеджмент і маркетинг в автомобільній галузі, пов’язаний з аграрним виробництвом і переробкою с/г продукції;
-Володію кухарськими навичками;
-Володію знаннями правил вибору продуктів, умінням розбиратися в якості та свіжості продуктів;
-Володію інформацією з правил зберігання харчових продуктів та їх вибраковки;
-Володію вмінням користуватись інструментом та кухонним обладнанням;
-Володію вмінням роботи з технологічними картами та з основами їх розробки та впровадження;
-Володію розумінням технологічних процесів що відбуваються при приготуванні страв, їх співвідношенням з іншими продуктами та спеціями при різних термічних обробках;
-Володію знаннями санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування;
-Маю досвід роботи з технології приготування страв за кордоном;
-Умію самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.
Про себе:
Амбіціозна, впевнена у собі, відповідальна, стресостійка, вмію організувати роботу в команді на кінцевий результат, комунікабельна, маю бажання та здатна вдосконалювати свої навички і вміння, здатна орієнтуватись і приймати рішення в нестандартних ситуаціях та виконувати управлінські функції.
Мала практичний досвід роботи в команді Аліка Мкртчана – керівника креативного кулінарного напрямку Департаменту якості і розвитку продуктів харчування.
Була би рада працювати в дружній команді справжніх професіоналів своєї справи, які готові ділитись своїми знаннями та поважати і рахуватись з думкою інших членів команди.
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
Киев, Львов , еще 3 города -
Бренд-шеф
Киев -
Технолог з технології харчування, шеф-кухар
60000 грн, Киев, Одесса , еще 2 города -
Шеф-кухар (Азія)
60000 грн, Киев -
Шеф-кухар, бренд-шеф
Киев, Другие страны -
Шеф-кухар, технолог
Киев