Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2023

Андрій

Адміністратор інтернет-магазину, копірайтер, сценарист, менеджер по роботі з клієнтами, 10 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
21 год
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Среднее

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Польский — выше среднего
  • Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Я пишу, щоб висловити мою велику зацікавленість у вакансії копірайтера у вашій компанії. Маючи понад рік досвіду копірайтингу, роботи з різними компаніями у сфері PR-реклами та маркетингу, я впевнений, що маю навички та досвід, необхідні для досягнення успіху в цій ролі.

Під час мого попереднього досвіду я мав можливість писати статті для телеграм-каналів компаній та сторінок в Instagram. Ці статті охоплювали різні теми, починаючи від того, як заробити гроші на арбітражі трафіку, і закінчуючи новинними статтями. Моя здатність адаптуватися до різних тем і стилів написання дозволила мені ефективно взаємодіяти з аудиторією та просувати бренди.

Я дуже організована та орієнтована на деталі людина, яка прагне дотримуватись термінів і виконувати високоякісну роботу. Мої творчі здібності та навички вирішення проблем дозволяють мені розробляти інноваційні ідеї, які ефективно передають повідомлення бренду та залучають цільову аудиторію.

На додаток до мого досвіду копірайтингу, я володію чудовими комунікаційними навичками та вмінням співпрацювати з членами команди та клієнтами. Я впевнений, що мій досвід, навички та трудова етика зроблять мене цінним доповненням до вашої команди.

Дякую за розгляд моєї заявки. Я з нетерпінням чекаю подальшого обговорення своєї кваліфікації.

З повагою

[Андрій Крак]

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: