Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Anatolii

Регіональний координатор, менеджер, 55 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник групи з протидії ГЗН

с 02.2024 по 06.2024 (4 месяца)
DRC, Миколаїв (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Командоутворення, участь в обговореннях та кластерах, взаємодія з місцевою владою та громадами. Керування командою та реалізація Датського проекту з протидії гендерно-зумовленого насильства на території Миколаївської області при тісній взаємодії з обласним Центром Соціального Захисту.

Провідний експерт з регіональної координації (teamleader)

с 03.2023 по 12.2023 (9 месяцев)
БО «БФ «Право на Захист», Миколаїв (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Розвиток представництва фонду в південному регіоні. Влаштувався в одну з найкрупніших правозахисних національних NGO України на початку реалізації проекту "Правова підтримка ВПО та постраждалого населення на деокупованих територіях України" на півдні на позицію регіонального тімліда.

З основних обов'язків: Командоутворення (підбір та керівництво колективом з 30 осіб в Миколаївському офісі та команди з понад 10 осіб в Херсоні); моніторингова та адвокаційна діяльність, представництво та налагодження зв'язків в громадах, департаментах, ОМС, з партнерами тощо; участь в кластерах, на заходах, зустрічах, круглих столах тощо; координація виїздів мобільних груп; звітність та постійна комунікація з програмними та проектними менеджерами (DanChurchAid, Acted, Save the Children, Access); супровід та презентація роботи офісу під час візитів представників донору; адміністративна робота та поточне планування роботи офісу, тощо.

Очолював emergency місію в Херсонській області на протязі 6 тижнів, з командою понад 20 осіб (юристи, психологи, монітори, соц працівники, водії, безпека), націлену на надання різноманітної допомоги постраждалим від затоплення після підриву Каховської ГЕС.

Волонтер

с 02.2022 по 02.2023 (1 год)
"300 миколаївці", Миколаїв (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Окремо опишу досвід волонтерської діяльності. За час війни України проти росії налагодили активну діяльність з доставки гуманітарних вантажів. Маю особистий досвід налагодження робочих взаємин із міжнародними фондами. Зокрема, співпрацював з World Central Kitchen, ACTED, Карітас Ukraine.

Досвід: налагодження процесу щоденного приготування та роздачі 2000 порцій обідів населенню, кількох тисяч продуктових наборів, відряджень до прифронтових населених пунктів, евакуація та забезпечення житлом переселенців. Управління командою волонтерів до 50 осіб.

Співзасновник

с 03.2020 по 12.2022 (2 года 9 месяцев)
"300 миколаївців", Миколаїв (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Одночасно з роботою в дизайні заснував з однодумцями громадську організацію.

Завданнями організації було підвищення рівня життя громадян, захист малого та середнього бізнесу, допомога містянам з низьким рівнем доходу, підтримка молоді регіону, догляд за чистотою та екологією міста, боротьба з беззаконням та свавільністю місцевих органів влади. Через відсутність інвестицій ззовні використовувались усі наявні методи боротьби - освітлення в соціальних мережах, онлайн-включення, судові справи, мітинги та інші масові акції.

Досвід: громадська та соціальна діяльність, проведення масових заходів, комунікація с органами влади та громадянами міста, розвиток громадської організації з нуля, робота в команді до 50 людей.

Web-designer

с 01.2017 по 02.2022 (5 лет 1 месяц)
Woipn Group, Миколаїв (IT)

Повна зміна професійної діяльності. Пройшов кілька курсів і отримав професію в сфері IT.

Обов'язки: Створення візуального контенту - від візитівок та банерів до мобільних додатків, веб-сайтів та великих порталів. Очолював команду менш досвідчених дизайнерів у кількості 10 людей. Основними обов'язками було спілкування з клієнтами, передача технічних специфікацій команді, контроль якості виконаних завдань.

Досвід: Робота в режимі багатозадачності, здатність швидко приймати рішення, нести відповідальність за свою команду перед клієнтом, розвинув творче мислення, зрозумів особливості трудових відносин із західним компаніями.

Менеджер по роботі з клієнтами

с 06.2011 по 10.2016 (5 лет 4 месяца)
ТОВ "ТехноПласт Інжинірінг", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: Компанія є ексклюзивним представником британського виробника захисних фотополімерів покриттів. У мене був широкий спектр обов'язків - від підготовки комерційних пропозицій та прокладання логістичних ланцюгів, до презентацій на конференціях та викладання технології роботи з матеріалами в промислових установах.

Досвід: Проведення ділових переговорів, публічно виступати перед аудиторією до 200 слухачів, особливості роботи з монопродуктом, здійснив величезну кількість перельотів та ділових поїздок, ведення бухгалтерської документації та навички проведення навчальних заходів для груп від 3 до 30 людей, тощо.

Образование

Київський Славістичний Університет

Економіка та фінанси, Миколаїв
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

За лінком на хмарі сертификати по останнім тренінгам

2022-2023
Сертификат

Знания и навыки

  • MS Office
  • Adobe
  • Лідерство
  • Відповідальність
  • Управління командою
  • Ведення переговорів
  • Організаторські здібності
  • Ведення CRM
  • Уміння аналізувати
  • Тайм-менеджмент
  • Дисциплінованість
  • Чесність
  • Проведення презентацій
  • Критичне мислення
  • Неконфліктність
  • Публічні виступи

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Понад 4 роки в соціальній сфері, у тому числі на керівних посадах. Великий досвід командоутворення та командоуправління. Дотримуюсь системних підходів в роботі.

Маю налагоджені контакти з громадськістю та представниками влади Миколаївської та Херсонської областей, радами ВПО, кластерами Захисту, Шелтер, тощо. Володію та дотримуюсь принципів гуманітарного права. Пройшов декілька тренінгів з підвищення обізнонасті про вороже середовище (HEAT), завдяки чому можу працювати в зонах з підвищеною небезпекою.

Є досвід організації та управління екстреною благодійною місією у небезпечній зоні.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: