Сайт поиска работы №1 в Украине
- Файл
Дмитро
Шеф-повар
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9423126/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Дмитро Олексієнко, Кухар
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Instagram : alekseenkodaddy
Навички
• Знання кухонь світу
• Знання технологічного обладнання
• Знання процесів приготування страв
• Знання особливостей зберігання продуктів
• Навички управління персоналом
Освіта
Середня спеціальна (1997-2001)
Електромеханік (КТЖДТ), м. Кременчуг
Додаткова фахова освіта
Кулінарне училище No26 (2009)
Курс управління персоналом (2018)
НАССР безпека харчових продуктів (2018)
Досвід роботи
Кухар швидкої кухні Pita, Київ
(06.2022-02.2023)
-Приготування страв за традиціями ізраїльської кухні
-Переоблік, регулярний звіт
-Дотримання стандартів чистоти та охайності на робочому місці
Су шеф Хлібний, Киів
(10.2021-02.2022)
-Керування щоденними обов’язками 3 підлеглих
-Закупівля та перевірка продуктів від постачальників
-Контроль якості продуктів
Су шеф Steakhouse,Київ (12.2017-10.2021)
-Організація та контроль процесів кухні
-Керування щоденними обов’язками 11 підлеглих
-Проведення співбесід, найм та навчання нових співробітників
-Участь у розробці нових страв
-Контроль за технологією приготування та якістю страв
-Контроль та підтримка санітарних норм
-Контроль якості вхідних продуктів відповідно до стандартів компанії
Старший гарячого процесу COIN, Київ (08.2017-12.2017)
-Підготовка продуктів до наступної термічної обробки
-Складання графіків роботи персоналу
-Закупівля та перевірка продуктів від постачальників
-Переоблік, регулярний звіт
-Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
Старший гарячого процесу Шоті (05.2014-09.2014)
-Приготування страв за традиціями грузинської кухні
-Складання технологічних карт
-Оформлення страв
-Дотримання стандартів чистоти та охайності на робочому місці
Старший гарячого процесу
Решильє , готельний ресторан (08.2010-04.2014)
-Оформлення страв
-Закупівля і перевірка продуктів у постачальників
*В період між 2014 та 2017 роками подорожував до Ізраїлю для вивчення національної кухні
Про себе
Веду здоровий спосіб життя (не палю, не вживаю алкоголь), полюбляю активні види спорту, маю високу чутливість до смаків, принциповий стосовно якості виконання своїх обов’язків,а також до стандартів чистоти, легко інтегруюсь до командної роботи
Бажана посада : Шеф , су шеф
Бажаний рівень доходу : залежно від зайнятості - повна(5/2) чи часткова(3/3): 40 чи 22 тисяч грн
[
[
Instagram : alekseenkodaddy
Навички
• Знання кухонь світу
• Знання технологічного обладнання
• Знання процесів приготування страв
• Знання особливостей зберігання продуктів
• Навички управління персоналом
Освіта
Середня спеціальна (1997-2001)
Електромеханік (КТЖДТ), м. Кременчуг
Додаткова фахова освіта
Кулінарне училище No26 (2009)
Курс управління персоналом (2018)
НАССР безпека харчових продуктів (2018)
Досвід роботи
Кухар швидкої кухні Pita, Київ
(06.2022-02.2023)
-Приготування страв за традиціями ізраїльської кухні
-Переоблік, регулярний звіт
-Дотримання стандартів чистоти та охайності на робочому місці
Су шеф Хлібний, Киів
(10.2021-02.2022)
-Керування щоденними обов’язками 3 підлеглих
-Закупівля та перевірка продуктів від постачальників
-Контроль якості продуктів
Су шеф Steakhouse,Київ (12.2017-10.2021)
-Організація та контроль процесів кухні
-Керування щоденними обов’язками 11 підлеглих
-Проведення співбесід, найм та навчання нових співробітників
-Участь у розробці нових страв
-Контроль за технологією приготування та якістю страв
-Контроль та підтримка санітарних норм
-Контроль якості вхідних продуктів відповідно до стандартів компанії
Старший гарячого процесу COIN, Київ (08.2017-12.2017)
-Підготовка продуктів до наступної термічної обробки
-Складання графіків роботи персоналу
-Закупівля та перевірка продуктів від постачальників
-Переоблік, регулярний звіт
-Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
Старший гарячого процесу Шоті (05.2014-09.2014)
-Приготування страв за традиціями грузинської кухні
-Складання технологічних карт
-Оформлення страв
-Дотримання стандартів чистоти та охайності на робочому місці
Старший гарячого процесу
Решильє , готельний ресторан (08.2010-04.2014)
-Оформлення страв
-Закупівля і перевірка продуктів у постачальників
*В період між 2014 та 2017 роками подорожував до Ізраїлю для вивчення національної кухні
Про себе
Веду здоровий спосіб життя (не палю, не вживаю алкоголь), полюбляю активні види спорту, маю високу чутливість до смаків, принциповий стосовно якості виконання своїх обов’язків,а також до стандартів чистоти, легко інтегруюсь до командної роботи
Бажана посада : Шеф , су шеф
Бажаний рівень доходу : залежно від зайнятості - повна(5/2) чи часткова(3/3): 40 чи 22 тисяч грн
Похожие кандидаты
-
Шеф-повар
65000 грн, Киев, Одесса, Буковель -
Шеф-повар
Киев -
Шеф-повар
80000 грн, Киев -
Шеф-повар
50000 грн, Киев -
Керівник кав’ярні, бренд, шеф-бариста (кондитерка, випічка, обсмажка кави)
50000 грн, Киев -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Киев, Днепр , еще 8 городов