Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Артем

Керівник виробництва

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший менеджер з аналітики технологічних процесів

с 01.2024 по наст. время (4 месяца)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

- Проведення робіт направлених на вивчення та оптимізацію технологічних процесів;
- Пошук рішень направлених на покращення технологічного процесу;
- Впровадження заходів направлених на вдосконалення технологічних процесів виробництва продукції;
- Участь у проектах направлених на підвищення продуктивності виробництва;
- Аналіз ринку сучасних моделей виробництва та пошук шляхів їх впровадження на діючих підприємствах.

Керівник департаменту виробництва

с 04.2023 по 01.2024 (9 месяцев)
Глобал Фуд Дистрибюшн, Київ (Харчова промисловість)

- Управління 3-ма виробничими майданчиками з загальною чисельністю персоналу - близько 100 працівників;
- Запуск виробництва з 0;
- Координація роботи різних підрозділів;
- Реорганізація роботи виробництва у відповідності до вимог "бережливого виробництва", FiFo, HACCP, IFS, FSCC;
- Підбір персоналу, проведення навчання та перевірки знань;
- Робота з підрядними організаціями;
- Управління командами з запуску нових видів продукції.

Начальник виробництва

с 01.2022 по 03.2023 (1 год 2 месяца)
Кондитерська Корпорація ROSHEN, Кременчук (Харчова промисловість)

Організація та контроль роботи цеху;
Керівництво роботою працівників цеху чисельністю 280 осіб;
Організація оботи по забезпеченню виконання планового завдання по випуску готової продукції;
Планування завантаження виробничих потужностей;
Забезпечення виконання санітарних норм, вимог з охорони праці.
Досягнення:
Успішний досвід по опртимізації роботи виробництва, оцінка, підбір та впровадження заходів направлених на зниження собівартості продукції;
Досвід по запуску нових виробничих ліній та реалізації проектів
Успішний досвід впровадження вимог ISO 22000, IFS, FSSC 22000

Майстер (технолог)

с 11.2016 по 01.2022 (5 лет 2 месяца)
Кондитерська Корпорація ROSHEN, Кременчук (Харчова промисловість)

Організація та контроль виробничих процесів на дільниці;
Опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників;
Складання технологічних карт;
Контроль дотримання систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
Розподіл виробничого персоналу на виробництві;
Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;
Виявлення відхилень в процесі виробництва, проведення оперативних коригувань;
Ведення технологічної документації;
Облік робочого часу працівників

Інженер-технолог

с 09.2014 по 10.2016 (2 года 1 месяц)
Аргон, Миколаїв (Харчова промисловість)

Організація та контроль виробничих процесів на дільниці;
Опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників;
Складання технологічних карт;
Контроль дотримання систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
Розподіл виробничого персоналу на виробництві;
Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;

Образование

Одеська національна академія харчових технологій

Менеджмент організації, Одеса
Высшее, с 2013 по 2015 (2 года)

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія переробки м'яса та м'ясопродуктів, Одеса
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Система менеджменту Lean

2023

Система цілепоклажання OKR

2024

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Впевнений користувач пакету office, 1С, IT-Enterprise, Oracle, Bitrix24, Power BI

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: