Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2023 Файл

Марина

Директор магазина

Возраст:
41 год
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резніченко Марина Вікторівна
Дата народження: 03.11.1982р.
Сімейний стан: одружена, дітей немає.
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

*Дата народження: 03.11.1982
*Національність: українка
*Сімейний стан: одружена
*Діти: ні

Освіта: 2001-2006 Криворізький Національний університет, Факультет металургійний, денна форма навчання, спеціальність: Обробка Металу Тиском.

Робота : 2006г магазин МЕДВЕДЬ (мисливський) - продавець консультант : спеціалізований одяг та взуття для мисливців, ножі, біноклі.
Обов'язки: Робота за стандартами з клієнтами-прийом товару; інвентаризація товару; викладка товару; переоцінка товару; оформлення зали у період акцій, знижок, розпродажів;
2007 - 2011р магазин ВЕДМІДЬ – зав. Відділу – досягнення максимально можливого обсягу продажів заявленого асортименту, контроль за працівниками, управління товаром та залишками, дотримання правил роботи з бухгалтерією та касовим апаратом, дотримання правил відкриття та закриття магазину, закриття робочого дня по касі.
Мої досягнення: високі продажі; ідеальний сервіс; відповідальне ставлення до роботи.

2011-2012р – магазин GERBOR (меблевий) менеджер з продажу корпусних та м'яких меблів.
Обов'язки: консультація клієнта, оформлення замовлення, укладання угоди
2012-2014р – магазин Miraton Київ (взуттєвий магазин) – продавець консультант
Обов'язки: робота за стандартами фірми, консультація клієнта, продаж, виконання особистих планів.
Досягнення: щомісячні найкращі показники за всіма групами товару в магазині. Стала лідером з продажу.
2014-2018р – магазин Suvari Київ (чоловічий класичний та кежуал одяг) – Менеджер, адміністратор.

Обов'язки: ведення касової дисципліни, контроль за працівниками магазину, максимальний обсяг продажів, досягнення поставлених цілей та планів продажу, заповнення всіх звітів з продажу, відстеження товару: проведення планових інвенторизацій. Виконання всіх поставлених вимог мерчандайзингу та розміщення товару в залі, вивішування до зали, контроль наявності розмірної сітки, розміщення за темами, управління товаром та залишками. Внесення своїх ідей та пропозицій щодо реалізації товару. Проведення навчання персоналу відповідно до змін у компанії, та контроль персоналу: їх знання товару, нових колекцій, акцій
.
Досягнення: надання найкращого сервісу порівняно з марками конкурентами. Приріст продажів у порівнянні з попередніми роками вдвічі.

Особисті якості: Пунктуальна, відповідальна, маю лідерські якості, порядність, вмію керувати персоналом.
2018-2021р – магазин Suvari Київ (чоловічий класичний та кежуал одяг) – Директор

Обов'язки : робота з персоналом., Розподіл обов'язків, розподіл зон відповідальності між персоналом, мотивація персоналу до виконання торгового плану та підтримання сприятливих умов і продуктивної атмосфери у колективі. Ведення касової дисципліни, контроль за працівниками магазину, максимальний обсяг продажів, досягнення поставлених цілей та планів
продажів, заповнення всіх звітів з продажу, відстеження товару: проведення планових інвенторизацій. Виконання всіх поставлених вимог мерчандайзингу та розміщення товару в залі, вивішування до зали, контроль наявності розмірної сітки, розміщення за темами, управління товаром та залишками. Внесення своїх ідей та пропозицій щодо реалізації товару. Проведення навчання персоналу відповідно до змін у компанії, та контроль персоналу: їх знання товару, нових колекцій, акцій
.

2021р по теперешній час– магазин Eko Carpet (Шоурум килимів) – Директор
Обов'язки : робота з персоналом, Ведення касової дисципліни, максимальний обсяг продажів, досягнення поставлених цілей та планів продажів, заповнення всіх звітів з продажу, відстеження товару: проведення планових інвенторизацій. Виконання всіх поставлених вимог.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: