Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2023 Файл

Юлія

Технолог харчового виробництва

Город проживания:
Чернобай
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Півовар Юлія
Дата народження: 15 лютого 1988 року (35 років)
Місто проживання: смт Чорнобай, Черкаська обл.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Професійні навички та досвід:
• організація, оптимізація та контроль технологічного процесу виробництва
продукції.
• розробка технологічних нормативів, інструкцій, рецептур, специфікацій на
продукцію, що випускається згідно принципів НАССР.
• вміння розробляти документацію згідно вимог ISO 22000 (блок-схеми,
інструкції та процедури, журнали проведення технологічного процесу, миття,
використання сировини та матеріалів тощо).
• навички внутрішнього аудитора, члена групи безпечності та участь у
засіданнях групи безпечності згідно вимог СУБХП.
• контроль підтримки відповідного санітарного стану підприємства.
• організація проведення всіх експериментальних робіт з метою освоєння
нових технологічних процесів, нових видів продукції.
• контроль якості продукції що випускається, ведення аналітичної роботи за
якістю продукції, що випускається і використовуваної сировини та матеріалів.
• здатність швидко навчатися.
•організація тайм-менеджменту у колективі, що знаходиться у підпорядкуванні.
•отримано сертифікат щодо проходження навчання на тему: «Методи
валідації. Верифікація. Простежуваність. Відкликання/вилучення продукції.
Управління інцидентами / надзвичайними ситуаціями. Захист харчових
продуктів щодо навмисного псування (TACCP)»
• проходження курсу «Облік підприємства. BAS/BAF».
• Водійські права : категорія "В" (з 2008 року)
Досвід роботи :
• Начальник цеху (згущене молоко та цех сухого молока)
07.2016 р. - 02.2023 р.
ПП «Імперіал плюс»

• Технолог сир цеху
09.2012 р. - 09.2015 р.
ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат"

• Майстер, апаратник водопідготовки
07.2010 р. - 09.2011 р.
ТОВ "Еконія"
• Технік-лаборант з контролю виробництва
12.2018 р. - 08.2020 р.
ПП «Сільвер Фуд»
Проведення фізико- хімічних аналізів рибних присервів.
Контроль підготовки сировини перед використанням.
Контроль ведення тех.процесу.
Контроль за відповідним санітарним станом цехів.

Освіта:
Харківська державна зооветеринарна академія
Зооінженер-технолог по виробництву та переробці всіх видів продукції
тваринництва
м. Харків, 2010 р.

Золотоніський коледж ветеринарної медицини Білоцерківського
національного аграрного університету
Ветеринарна медицина
м. Золотоноша, 2007 р.

Особисті якості :
Стресостійкість, відповідальність, надійність, цілеспрямованість,
амбіційність, комунікабельність, порядність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: