Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Віктор

Головний економіст

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний економіст

с 10.2023 по 03.2024 (5 месяцев)
Sense Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

відповідав за участь у проєктах корпоративних компаній, розвиток фінансових, лізингових та страхових кампаній, а також виконання різноманітних завдань, включаючи участь в кредитних угодах, підготовку документації, зберігання конфіденційної інформації та дотримання корпоративної етики.

Головний економіст

с 09.2021 по 08.2022 (11 месяцев)
Sense Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило проведення нарад з мережею, контроль виконання планових показників, збір зворотнього зв'язку від колег у мережі, співпраця з іншими підрозділами банку, контроль передачі справ до архіву та виправлення помилок у документах, підготовка звітів для керівництва.

Шукаю лише дистанційну роботу

Фахівець ll кат з портфельного обслуговування клієнтів сегменту МСБ

с 08.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення юридичних осіб на розрахунково-касове обслуговування (РКО) з метою досягнення планових показників. Я активно просував наші РКО-послуги, надаючи потенційним клієнтам детальну інформацію про умови обслуговування, тарифи та інші важливі параметри. Моя мета полягала у залученні нових клієнтів та задоволенні потреб існуючих клієнтів в якісному РКО-сервісі, що відповідає їхнім бізнес-потребам.

Фахівець ІІ категорії з продажів роздрібних продуктів

с 08.2018 по 07.2019 (11 месяцев)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення та утримання депозитів від фізичних осіб, а також залучення кредитів на кредитні картки. Я активно просував наші продукти з депозитів, надаючи клієнтам детальну інформацію про терміни депозитів, відсоткові ставки та інші умови. Також я пропонував наші кредитні картки, надаючи вичерпну інформацію про умови кредитування, ліміти кредитних карток, ставки та інші переваги.

Відділ розвитку продажів через електронно-цифрові канали

с 03.2018 по 08.2018 (5 месяцев)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення клієнтів до мобільного додатку банку, а саме розповідь про переваги додатку та його функціонал. Я активно пояснював клієнтам, які можливості надає додаток, як в ньому можна здійснювати різноманітні операції, такі як оплата рахунків, переказ коштів, управління рахунками тощо. Також надавав інструкції щодо встановлення додатку та його налаштувань. Моя мета полягала у тому, щоб максимально спростити процес використання додатку для клієнтів та забезпечити їм зручність та швидкість у виконанні банківських операцій.

Образование

Одеський національний політехнічний університет

Маркетинг, Одеса
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет)

Знания и навыки

Стресостійкість MS Excel Висока працездатність Робота в команді Уміння переконувати

Знание языков

Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: