- PRO
Сергій
Шеф-кухар, технолог
- Рассматривает должности:
- Шеф-кухар, технолог, Керівник дільниці, Начальник виробництва, Адміністратор, Технолог харчової промисловості, Директор СТО, Менеджер з продажу
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 45 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9527034/
Опыт работы
Шеф-кухар
с 05.2021 по 02.2022
(9 месяцев)
"На Подолi Паб", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання кухарiв, пiдбiр персоналу кухнi, складання графiкiв роботи. Пiдбiр обладнання та iнвентарю в залежностi вiд технологiчних процесiв. Формування та планування закупiвель. Контроль якостi та термiнiв сировини, що поставляється. Ведення переоблiкiв i iнвентарiзацii. Складання основного i сезонного меню.
Старший змiни
с 10.2020 по 05.2021
(7 месяцев)
"Гуд шеф" ресторан, Iрпiнь (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв гарячого процесу, фуршетних страв та страв меню. Участь у розробцi нового меню. Контроль якостi, термiнiв та умов зберiгання сировини. Контроль за дотриманням санiтарних норм. Складання заявки на замовлення сировини.
Шеф-кухар
с 04.2019 по 09.2020
(1 год 5 месяцев)
Ресторан грузинськоi кухнi "Тавадурi", Алмати, Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання основного, бенкетного та сезонних меню, розробка та написання технологiчних та калькуляцiйних карток, прорахунок собiвартостi продукцii. Организацiя та контроль повного технологiчного процесу приготування страв. Контроль якостi продукцii, що виготовляється. Пiдбiр персоналу.
Бренд Шеф-кухар
с 09.2016 по 04.2019
(2 года 7 месяцев)
Ресторан грузинськi кухнi "Мiмiно", Алмати, Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання основного, бенкетного та сезонних меню. Розробка технологiчних та калькуляцiйних карт, прорахунок собiвартостi продукцii. Организацiя та контроль повного технологiчного процесу приготування страв. Контроль якостi продукцii, що виготовляється.
Шеф-кухар
с 12.2012 по 03.2016
(3 года 3 месяца)
Проєктна робота, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання основного, бенкетного та сезонних меню. Розробка технологiчних та калькуляцiйних карт, прорахунок собiвартостi продукцii. Организацiя та контроль повного технологiчного процесу приготування страв. Контроль якостi продукцii, що виготовляється.
Образование
Киiвський Нацiональний Торгово-Єкономiчний Унiверситет
Ресторанно-готельний та туристичний бизнес, Київ
Высшее, с 2003 по 2010 (7 лет)
инженер технолог ресторанного харчування, магiстр
Знание языков
- Английский — начинающий
- Украинский — выше среднего
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Органiзацiя повного технологичного процесу приготування страв, розробка меню, прорахунок собiвартостi продукцii, складання i написання технологичних карт.
Професiйнi навички
досвiд управлiння персоналом кухнi, планування робочого часу, розподiлу та контролю завдань;
навички органiзацii виробночого процесу кухни;
досвiд планування замовлень продукцii вiдповiдно до технологичних карт та поточних замовлень у ресторанi;
вiдкриття та запуск ресторану з нуля;
вмiння смачно готувати;
готовнiсть навчати персонал
Знання:
украiнськоi, грузинськоi, європейськоi, середземноморськоi, iталiйськоi кухонь
Особистi якостi:
Коректний, уважний, працьовитий, вiдповiдальний, педантичний, старанний, постiйне прагнення до професiйного росту i вдосконалення, вiдсутнiсть шкидливих звичок
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
Киев, Львов , еще 3 города -
Бренд-шеф
Киев -
Технолог з технології харчування, шеф-кухар
60000 грн, Киев, Одесса , еще 2 города -
Шеф-кухар (Азія)
60000 грн, Киев -
Шеф-кухар, бренд-шеф
Киев, Другие страны