Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 апреля 2024 PRO

Людмила

Головний економіст з продажу електроенергії (комплаєнс-контроль)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець з продажу електроенергії

с 10.2019 по 04.2022 (2 года 6 месяцев)
ТОВ “Д.Трейдінг” ДТЕК, Київ (Енергетика)

досвід роботи в системі SAP (досліджувала контрагентів для виявлення ризиків)
- оформлення та підписання актів/корегувальних актів купівлі -продажу електроенергії (далі -е/е ) юридичним особам, підписання договорів, додаткових угод до договорів. Підготування, підписання актів купівлі -продажу з ОСРами, контрагентами.
- підготування звітів для НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг).
- виставлення рахунків та контроль оплати за електроенергію від контрагентів згідно договору, збір від контрагентів планових об'ємів на наступний місяць та подання реєстру на ОСР. Проведення роботи з ОСР стосовно умов оплати та зведення об'ємів по е/е за місяць. Проведення консультації з контрагентами, ОСРами (Оператор системи розподілу) стосовно об'ємів е\е, оплати рахунків

Заступник начальника відділу з аналітики та контролю ризиків клієнтів

с 10.2018 по 10.2019 (1 год)
ПАТ «Банк «Український капітал», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Працювала в Системі YouControl, досліджувала структуру власності юридичних осіб резидентів, їх кінцевих бенефіціарних власників.
- Досліджувала фінансовий стан клієнтів, фінансову звітність тощо.
- Досліджувала структуру власності юридичних осіб нерезидентів
- Досліджувала трастові декларації для виявлення кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб.
- Працювала з санкційними списками фізичних та юридичних осіб стосовно яких застосовані обмежувальні заходи (санкції) РНБО України, OFAC, EU.
- Верифікація та оцінка корупційних та санкційних ризиків контрагентів.
- Готувала та погоджувала висновки по контрагентам з високим рівнем ризику.
-Перевірка даних які вносять відділення в АБС Б2 по клієнтам юридичним особам, в тому числі і які відносяться до ідентифікації та критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі). При необхідності перевірка юридичної справи.
- Контроль за відділеннями, щодо проведення по клієнтам своєчасного уточнення інформації по ідентифікації згідно вимог з фін. моніторингу та Інструкції №492 ,ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" , Постанови 417 та перевірка достовірності внесеної інформації в систему АБС Б2 з документами клієнта. Формування та відправлення на відділення звіту по уточненню інформації.
-Аналіз фіз. осіб/клієнтів які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі)
-Перевірка документів та погодження обслуговування публічних осіб (пов’язаних з публічними особами) з Головою Правління Банку і контроль внесення відділеннями даних до бази банку .
- Перевірка операцій клієнтів з високим рівнем ризику, відслідковування зв’язку між контрагентами.
-Проведення поглибленої перевірки клієнтів з високим рівнем ризику, які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі)
-Постановка задачі перед відділеннями по перевірці та передачі юридичних справ по запитам НБУ та аудиту - Надання відповіді на запити НБУ
-Оформлення відмови в обслуговуванню клієнтам, згідно ст. 10 ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".
-Підготування необхідних документів/ звітів для передачі на перевірку згідно запиту НБУ та аудиту.
- Формування та перевірка анкети клієнта фінансового моніторингу в системі АБС Б2

Головний спеціаліст управління фінансового моніторингу, комплаєнс- контроль.

с 02.2013 по 10.2018 (5 лет 8 месяцев)
ПАТ «Альфа Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Працювала в Системі YouControl, досліджувала структуру власності юридичних осіб резидентів, їх кінцевих бенефіціарних власників.
- Досліджувала трастові декларації для виявлення кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб.
- Працювала з санкційними списками фізичних та юридичних осіб стосовно яких застосовані обмежувальні заходи (санкції) РНБО України, OFAC, EU.
- Верифікація та оцінка корупційних та санкційних ризиків контрагентів.
- Досліджувала структуру власності юридичних осіб нерезидентів
- Готувала та погоджувала висновки по контрагентам з високим рівнем ризику.
-Перевірка даних які вносять відділення в систему АБС Б2 по клієнтам які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі). При необхідності перевірка юридичної справи.
-Контроль відділень за своєчасним уточненням інформації по ідентифікації згідно вимог з фін. моніторингу та Інструкції №492 та ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" та перевірка достовірності внесеної інформації з документами клієнта. Формування та відправлення на відділення звіту по уточненню інформації.
-Аналіз осіб/ клієнтів які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі).
-Перевірка документів та погодження обслуговування публічних осіб (пов’язаних з публічними особами) з Головою Правління Банку, та контроль внесення даних до бази банку.
-Проведення поглибленої перевірки клієнтів з високим рівнем ризику, в тому числі які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі).
-Постановка задачі перед відділеннями по перевірці та передачі юридичних справ для передачі в НБУ та аудиту.
-Підготування необхідних документів/ звітів для передачі на перевірку НБУ та аудиту.
-Формування анкети фінансового моніторингу в АБС Б2.
-Формування звіту по особам які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі)
-Підготування та перевірка контрольного звіту для виявлення клієнтів які відносяться до публічних/близьких / пов’язаних з публічними особами які не були виявлені відділеннями, контроль за відправленням листів, погодження з Головою Правління.

Головний економіст по роботі з юридичними особами відділення

с 09.2012 по 02.2013 (5 месяцев)
ПАТ «БТА БАНК», Київ (Фінанси, банки, страхування)

збір документів для відкриття поточного рахунку.
-відкриття та закриття поточних рахунків юридичним особам в АБС Б2, заміна карток зі зразками підписів, встановлення системи Клієнт - Банк
-розрахунково – касове обслуговування клієнтів юридичних осіб,
–проведення повторної ідентифікації
–консультування клієнтів юридичних осіб

Провідний спеціаліст відділу по роботі з корпоративними клієнтами.

с 06.2003 по 09.2012 (9 лет 3 месяца)
ПАТ «Кредитпромбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Збір та перевірка документів від клієнтів та внесення інформації в базу даних банку.
-Відкриття та закриття поточних рахунків юридичних осіб.
-Заміна карток зі зразками підписів юридичних осіб. .
- Підготовка юридичних справ для здачі в архів.
-Підготовка документів при виїмки юридичної справи
-Підготовка юридичних справ для перевірки НБУ/аудиту.
-Здійснення перевірок відділень Банку з питань виконання вимог з фін. моніторингу та Інструкції №492.
-Контроль відділень банку за внесенням інформації в базу даних та перевірка сформованої справи

Образование

Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту та бізнесу

Фінанси, магістер, Київ
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Знания и навыки

Користувач Internet MS PowerPoint Email HCL Notes Робота зі сканером Робота з факсом Робота з ксероксом Робота з принтером АБС Б2 IBM MS Excel САПР Клієнт-Банк M.E.Doc

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

аналітичний підхід до роботи, відповідальність, сумлінність, ініціативність, цілеспрямованість, вміння працювати в колективі, швидко вивчаю нові програми, вмію працювати з великими масивами документів в паперовому вигляді і електронному, тощо

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: