Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 мая 2024 Файл

Назарій

Керуючий

Возраст:
28 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ПОБУРИННИЙ
НАЗАРІЙ
ЮРІЙОВИЧ
БАР МЕНЕДЖЕР, КЕРІВНИК.

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ ДОСВІД РОБОТИ
дата народження: 01.05.1996 Менеджер бару
місто: Львів Заклад " Dos Almas" з жовтня 2021 до березня 2023
телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Менеджер бару
E MAIL: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мережа закладів "ТОВ Хороші" з липня 2020 до
листопада 2021.
ОСВІТА
Заклади "Ластівка", "Колишня", "Шик і Дим"
Бакалаврат ЛНУ ім. І. Франка
факультет культури й мистецтв 2013-2017 - створення концептуального меню
Спеціальність: Актор драматичного театру, - створення технологічної карти
радіо телебачення та кіно - вдосконалення технологічних карт та продукту
- робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
- інвентаризація залишку товару на складі
ВМІННЯ ТА НАВИЧКИ - налагодження роботи на барі та контроль
- контроль роботи персоналу та видачі страв.
Робота з системою "SYRVE"
- фінансова звітність витрат та прибутку.
Робота з "Microsoft Excel"
Ведення фінансової звітності.
Підключення договорів та пряма комунікація з Старший бармен
постачальниками.
Приготування коктейлів та напоїв згідно з Meet bar "Колишня" з січня 2020 до липня 2020
технологічною картою - робота з коктейлями згідно з технологічною картою
Набір, навчання та стажування персоналу - створення замовлення продукції для потреб бару
Формування замовлення згідно з потребами - обслуговування гостей на контактному барі
бару. - видача замовлення
Контроль та інвентаризація товарних залишків на
складі.
Бармен
Розробка та створення сезонного меню.
Написання технологічних карт. Ресторан " Лівий берег" з лютого 2019 по травень 2019
Встановлення бару з нуля (підключення - робота з коктейлями згідно з технологічною картою
договорів, формування викладки, закупівля та - створення замовлення продукції для потреб бару
підбір інвентарю та технологічного обладнання, - обслуговування гостей на контактному барі
створення концептуальної коктейльної карти,
створення технологічних карт, набір персоналу та
Офіціант
його навчання і стажування)
кафе "Мазох" з вересня 2018 по лютий 2019
- робота з гостями закладу
- підтримка концепції закладу

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам